Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 13.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Sportu zdar a hokeji zvlášť! Vítám Vás u zápasu 11. kola Chance ligy, skupiny O pořadí v play-off, mezi hokejisty HC Slavia Praha a AHC RT TORAX Poruba 2011. Úvodní vhazování je naplánováno na 18:00 na led pražského Edenu.
     

    HC SLAVIA PRAHA

    Hokejistům Slavie se v novém roce nedaří. Sešívaní v něm ještě nedokázali zvítězit a momentálně táhnou sérii pěti porážek v řadě. Naposledy vyhráli 28. prosince proti lídrovi z Českých Budějovic. Pražané se vracejí domů po nepovedeném výjezdu na Valašsko, kde museli skousnout hořkou porážku 2:6 se Vsetínem. Dnes je čeká Poruba, kterou už v sezóně dvakrát porazili. Uspějí dnes?

     

    HC RT TORAX PORUBA 2011

    Dnes to bude opravdu střet dvou trápících se týmů, vždyť ani Poruba v novém desetiletí ještě nepoznala, jaké je to bodovat, natož vyhrát. Ostravané totiž prohráli už sedmkrát v řadě, naposledy padli 1:3 na ledě Chomutova. Ve svém tripu po Čechách pokračují zápasem v pražském Edenu, kde první vzájemné utkání v letošním ročníku prohráli. Podaří se jim dnes připsat si kýženou výhru?

     

    POSLEDNÍCH 5 VZÁJEMNÝCH ZÁPASŮ:
    26.12.19 Poruba – Slavia 2:5
    18.11.19 Poruba – Slavia 4:1
    28.09.19 Slavia – Slavia 6:2
    18.02.19 Poruba – Slavia 3:2
    05.01.19 Slavia – Poruba 4:5

     
    Úvodní sestavy:

    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Steinocher – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal, Vrdlovec, Jar. Brož – Kubica, Vlček, Šteiner – Hotěk, Kohút, Petrák.

    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Foltán) – Urbanec, Rudl, Husák, Slavík, Dundáček, Pastor, Dluhoš – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Hnát, Šimánek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Poruba vyhrála úvodní vhazování a ihned vyslala dlouhé nahození na Michaljova. Ten vyklepal puk z lapačky a rozehrává první útočnou akci sešívaných.
     
    00:30
    Domácí se hned od začátku snaží být hodně aktivní a dohrávat souboje, střela Hejdy však Dolejšovu branku minula.
     
    01:11
    Jiří Doležal se ocitl v prvních dvou velkých šancích dnešního utkání! Nejdříve mu nahrával po vyjetí z rohu Brož, podruhé se k němu odrazila střela z pravé strany. Slávistický útočník měl vždy příhodně na holi puk před částečně odkrytou brankou, ani jednou ale nedokázal pořádně zakončit.
     
    01:55
    Slávisté se snaží zaskočit Porubu rychlým gólem, Vlčkova formace ovšem vybojovala pouze vhazování v útočném pásmu.
     
    02:11
    První jakýsi střelecký pokus na branku ze strany Ostravanů vyprodukoval obránce Husák. Michaljov si s ním sice bez problémů poradil, kvůli několika tečím pro něj ale byl puk nebezpečnější, než se dalo předpokládat.
     
    03:14
    Čtvrtá formace červenobílých se vydala na útočný výlet. Obránce Hejda, který ji v ofenzivním snažení doplnil, od své původně avizované střely upustil a místo toho vrátil hru na ze střídačky dorazivšího Tomáše Šmerhu. Jeho pokus skončil vysoko v ochranné síti.
     
    03:23
    Prudkou ránu od modré musel řešit Michaljov, pokus Pastora ale dobře viděl a bezpečně zasáhl.
     
    03:43
    Pastor u mantinelu v prostoru mezi střídačkami tvrdě srazil Daniela Vrdlovce, což se domácím fanouškům samozřejmě nelíbilo. Rozhodčí však zůstávají klidní.
     
    03:54
    Slávistický centr se však rychle zvedl a v následující útočné akci své formace mohl být asistentem úvodního gólu. Puk totiž chytře směřoval z levé na pravou stranu na Jaroslava Brože, jehož pokus z první Dolejše nezaskočil.
     
    04:34
    Poruba nechce zůstat pozadu a vytvořila si svoji zatím nejslibnější příležitost. Osamocen před Michaljovem se ocitl Marek Sikora, ale ani nadvakrát na hbitého strážce sešívané svatyně nevyzrál.
     
    04:34
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Kohút – 2 min., zdržování hry / porušení postupu vhazování).
     
    05:03
    Netradiční trest pro porušení postupu při vhazování znamená první přesilovku Poruby.
     
    05:25
    Potěšit pravděpodobně jediného fanouška Poruby v ochozech stadiónu mohl střelou z pravého kruhu Richard Nejezchleb, brankář Michaljov se ale stačil přesunout. Důležitý zákrok.
     
    06:34
    Domácí v plném počtu.
     
    06:37
    Tomáš Pastor dorážel na brankovišti střelu svého spoluhráče z příhodného prostoru mezi sloty. Michaljov však zůstal přikován pevně u tyčky a nepustil porubského obránce ke gólu.
     
    06:44
    Tlak Ostravanů v útočné třetině pokračuje. Střelu Rudla od modré šli do předbrankového prostoru dorážet jeho spoluhráči, avšak počínali si neúspěšně.
     
    06:55
    Div že teď puk neskončil v brance! Tomáš Gřeš se po odrazech puku procpal v prostoru mezikruží ke slibné střele a nastřelil horní tyč Michaljovovy branky. Puk v brankovišti už pak odklidili jeho spoluhráči.
     
    08:40
    Slávistům po úvodním náporu, zdá se, zvlhl prach a v posledních minutách se jen horko těžko dostávají přes střední pásmo. Se svým nahozením teď neuspěl ani debutant Petrák.
     
    09:05
    Jakmile jsem svá slova dopsal, jsem nucen je částečně korigovat. Na led totiž skočila elitní trojka Vršovických a připsala si zajímavou střeleckou příležitost. V ní se ocitl Martin Ondráček, jenž tečoval nabídku Kuťáka od modré.
     
    09:52
    Vlček zpoza branky vybídl ke střele Zdeňka Kubicu, Dolejš se rychle přemístil a střelu chytil.
     
    10:40
    Jaroslav Brož už si myslel, že se před ním po zmatečném střídání hostujících hráčů otevřel volný prostor pro přečíslení dvou proti jednomu, neměl však rychlost, hokejista Poruby ho dobruslil a druhý obránce mu navíc tělem vystavil jednoznačnou stopku.
     
    11:19
    Dominik Valík mohl být tím, kdo otevře skóre dnešního zápasu! Slávistický obránce skvěle přečetl odražený puk po střele z levé strany útočného pásma a vystartoval k prudké střele. Neméně pohotově ovšem reagoval brankář Dolejš, jenž vyjel a výrazně mu zmenšil střelecký úhel.
     
    13:03
    Brož se nahrávkou poslepu snažil do rychlého úniku vyslat Daniela Vrdlovce, slávistický útočník však byl v ofsajdu.
     
    15:07
    První útok Slavie se snažil vymyslet kombinaci v útočném pásmu, jenže Ondráček s Kuťákem se špatně domluvili a o puk přišli.
     
    15:45
    Druhá formace domácích si už vedla lépe, zejména obránce Marek Ryzák mohl profitovat z dobrého pohybu svých spoluhráčů a dostal se ke dvěma střelám. Ani jedna neprošla.
     
    16:05
    Jiří Doležal si nabruslil na pravý kruh a dostal se k dorážce. Dolejš zasahovat nemusel.
     
    16:42
    Tomáš Gřeš několikrát naznačil, že půjde na střed a nakonec přes obránce nebezpečně pálil na Michaljova. Ten puk vyrazil, že by ale jeho zákrok vypadal jistě, se říci nedá.
     
    16:59
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., držení hole).
     
    17:56
    Tomáš Šmerha na nic nečekal a z levého kruhu napřáhl ke střele mířící na zadní tyč Dolejšovy klece.
     
    18:43
    Rychlý ťukes slávistů v přesilovce skoro přinesl kýžené ovoce! Kombinace Vrdlovce, padajícího Doležala a Vlčka přinesla střelu posledního jmenovaného, jemuž ale příliš dlouho trvalo zpracovat puk a Dolejš se tak stihl proti jeho střele přesunout.
     
    18:59
    Hosté v plném počtu.
     
    19:50
    Sešívaní se ještě v závěru první třetiny usadili v útočném pásmu, žádnou zajímavou šanci už ale zřejmě nevykouzlí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Máme za sebou úvodních dvacet minut utkání mezi hokejisty Slavie a Poruby a výsledek i průběh zatím odpovídají předzápasovým předpokladům. Žádná velká technická podívaná to v Edenu zatím není – oba týmy si sice zejména v první části nějaké šance vypracovaly, od té doby se ovšem spíš trápí.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:07
    Slávisté se ihned po vhazování dostali do útoku, Šmerha vyslal do akce Filipa Kuťáka, jemuž se na levém křídle otevřel prostor a mířil do volných prostor Dolejšovy branky. Brankář Poruby předvedl důležitý zákrok.
     
    20:56
    Sešívaní opět vstoupili do třetiny pravou nohou. Po šanci Kuťáka se sám na Dolejše řítil Jiří Doležal, jeho střelu mířící mezi betony ale Dolejš pohotově vyrazil.
     
    22:06
    Zahrozili ale i hokejisté Poruby, konkrétně útočník Michal Hlinka, jenž se uvolnil na pravém křídle a střelou na vyrážečku prověřil Martina Michaljova.
     
    22:22
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Sikora – 2 min., podrážení).
     
    22:38
    Šmerhovi se otevřel volný prostor pro nahrávku na pravý kruh Kohútovi, ale pukem trefil pouze před brankou čekajícího obránce hostů.
     
    23:08
    Kombinace Kuťáka se Šmerhou ani teď nenašla příjemce a Poruba se může osvobodit.
     
    23:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté ale přesilovou hru přece jenom nakonec využívají a dostávají se do vedení. Jaroslav Brož vyjel z pravého rohu, našel na modré TOMÁŠE ŠMERHU a ten parádní dělovkou překonal Daniela Dolejše. Asistence: Jaroslav Brož a Filip Kuťák.
    23:22 Tomáš ŠMERHA - 1:0
     
    23:56
    Tomáš Guman si vybruslil z rohu a rychlou střelou se snažil odpovědět na úvodní branku slávistů. Michaljov puk vyrazil.
     
    25:06
    Čtvrtý útok slávistů se propracoval k zajímavě se rozvíjejícímu útoku, Michal Steinocher ale nahrávku Hoťka nedokázal zužitkovat v přesnou střelu.
     
    25:39
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Patrik Husák – 2 min., držení).
     
    26:30
    Slávistům se v úvodní minutě nedaří usadit se v útočném pásmu, čemuž Poruba dopomáhá svým aktivním forčekingem.
     
    27:30
    Petr Kanko vystihl nepřesnou nahrávku Mikuláše Hovorky a vyrazil do brejku. Slávistický obránce ho sice ještě dostihl, zakončení, které naštěstí pro domácí nijak zázračné nebylo, však nezabránil.
     
    27:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilová hra už sice slávistům skončila, chvíli nato se ale úspěšně prosazují! Nahození Hovorky od mantinelu vyrazil Dolejš pouze před branku, kde stál připravený JIŘÍ DOLEŽAL a doklepl puk do sítě. Asistence: Mikuláš Hovorka a Daniel Vrdlovec.
    27:54 Jiří DOLEŽAL - 2:0
     
    29:13
    Slávistům přidala druhá branka na sebevědomí a je to poznat i při jejich hře na ledě.
     
    29:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přichází rychlá odpověď Poruby, která necelé dvě minuty po druhé brance Slavie stahuje manko na rozdíl jedné branky. Tomáš Gřeš se šikovně natlačil před slávistického obránce a v úniku proti Michaljovovi byl při zakončení faulován. Rozhodčí signalizoval ponechanou výhodu a zmatku před brankou využil obtočením se kolem tyčky MAREK SIKORA. Asistence: Tomáš Gřeš a Patrik Husák.
    29:44 Marek SIKORA - 2:1
     
    30:01
    Následuje komerční přestávka a chvilka času pro oba týmy k vydechnutí.
     
    30:13
    Filip Dundáček se dostal k odraženému kotouči a střelou z levého kruhu ohrozil Dolejšovu branku. Puk však nasměroval mimo.
     
    31:42
    Jaroslav Brož ve středním pásmu šikovně předal puk za sebe na rozjíždějícího se Daniela Vrdlovce – slávistický centr prošel přes dva ostravské soupeře a snažil se zasunout puk za beton Dolejše. Neúspěšně.
     
    32:44
    Filip Kuťák si na levém křídle zaklepal o přihrávku, od Tomáše Šmerhy ji dostal a napřáhl k dalekonosné střele. Puk končí po bloku jednoho z hostujících hráčů v ochranné síti.
     
    33:05
    Byl to Tomáš Pastor, k němuž se příhodně odrazil kotouč a který ho ihned posílal směr slávistická branka. Martin Michaljov, naštěstí pro sešívané, rychle zareagoval a helmou kotouč vyrazil.
     
    33:58
    Hra se v posledních minutách opět rozproudila, což teď potvrdila i tvrdá rána Tomáše Jáchyma.
     
    34:36
    O slovo se po delší době přihlásila rovněž čtvrtá slávistická formace, konkrétně junior Petrák a David Kohút, jenž bekhendem zakončoval rychlý brejk po pravém křídle.
     
    35:50
    Ofsajd zastavil útočné počínaní Poruby, jež by ovšem ani tak zřejmě nebylo úspěšné.
     
    36:27
    Michaljov musel řešit divokou skrumáž před a ve vlastním brankovišti. Na branku Slavie teď v rozmezí několika sekund vystřelili Marek Sikora, Michal Hlinka a dorážející obránce Tomáš Pastor a z nějakého záhadného důvodu nedokázali dostat puk do branky. Sešívaní teď měli štěstí.
     
    37:15
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Richard Nejezchleb – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Zdeněk – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mikuláš Hovorka – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Tomáš Šmerha – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Filip Kuťák – 2 min., hrubost).
     
    37:15
    Po menší šarvátce je na obou trestných lavicích přeplněno.. Přesilovku 5 na 3 hrají hosté.
     
    38:25
    Zatím v ní ale nic nevymysleli, slávisté totiž velmi dobře brání.
     
    38:45
    Tomáš Guman při slibném zakončení z levého kruhu zlomil hůl, rychle ho střídá Tomáš Gřeš.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:15
    Domácí hrají v plném počtu.
     
    39:29
    Ze střídaček už odjela i čtveřice hokejistů, která byla vyloučena za hrubost. Na ledě mezitím zůstává slávistická pětka tvořená třemi obránci. Vyloučený Hovorka totiž ještě nestihl kvůli zakázanému uvolnění vystřídat.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Skončila druhá třetina a diváci v Edenu se v ní dočkali dvou přesných zásahů. Sešívaní se díky brankám Tomáše Šmerhy a Jiřího Doležala dostali do vedení, Poruba pak díky Marku Sikorovi odpověděla. Stav je tedy 2:1 pro domácí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Oba týmy se už stihly vystřídat na kotouči, teď ho mají na holi slávisté.
     
    40:37
    Nejprve Tomáš Šmerha a po něm Martin Ondráček už stihli vyslat první střely na Daniela Dolejše, ten obě v pohodě vyrazil.
     
    40:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlá sprcha pro domácí a velká vzpruha pro hosty! Neuplynula ani minuta z třetí třetiny a Poruba srovnává. Jiří Zdeněk se uvolnil za brankou a našel v mezikruží MARKA SIKORU, který svým druhým zásahem v utkání vyrovnává. Asistence: Jiří Zdeněk a Richard Nejezchleb.
    40:52 Marek SIKORA - 2:2
     
    42:28
    Filip Vlček nebyl daleko od vyrovnání, když se dokázal šikovně vymotat z klubka hráčů, zbavit se hostujících obránců a zakončoval osamocen proti Dolejšovi.
     
    43:40
    Valík si skvěle všiml rozjíždějícího se Daniela Vrdlovce a dlouhým pasem ho poslal do úniku. Slávistický centr však nedokázal zakončit tak, aby hostujícího gólmana ohrozil.
     
    44:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Lekci v produktivitě teď musí vytrpět slávisté, zatímco Poruba se poprvé v dnešním utkání ujímá vedení. Na konci rychlé kombinace Ostravanů stál v mezikruží TOMÁŠ GUMAN a prudkou střelou trefil prostor u vzdálenější tyče branky Martina Michaljova. Asistence: Tomáš Jáchym a Patrik Husák.
    44:43 Tomáš GUMAN - 2:3
     
    46:00
    Vedení však nemuselo Porubě vydržet dlouho, sešívaní totiž byli velmi blízko vyrovnání. Novák si všiml najíždějícího Filipa Kuťáka, jenž projel hostující obranou jak nůž máslem, jenže nedokázal vyzrát na připraveného Dolejše. Důležitý zákrok pro Ostravany.
     
    46:26
    Hosté se teď zlobí, že rozhodčí nepotrestali zákrok Vrdlovce na Tomáše Jáchyma, který zjevně byl faulem.
     
    47:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Co by Slavia dělala bez svého nejproduktivnějšího hráče a nejlepšího střelce TOMÁŠE ŠMERHY? Sešívaný kanonýr dostal puk od Filipa Kuťáka příhodně do prostoru mezikruží, napřáhl a tvrdou ranou vyrovnal skóre. Asistence: Filip Kuťák a Martin Ondráček.
    47:45 Tomáš ŠMERHA - 3:3
     
    49:23
    Na ledě je znovu elitní slávistická formace a snaží se o další branku. Tentokrát se k puku v zajímavé pozici dostal Ondráček, ale byl odstaven hostujícími hokejisty.
     
    49:55
    Šmerha je očividně při chuti, teď naznačoval, že zkusí na jednoho z obránců Poruby rychlou kličku, načež rychle vystřelil švihem. Dolejš stihl jen tak tak zareagovat.
     
    51:04
    Poruba se po delší době dostala ke střeleckému pokusu, Michaljov ovšem nemusel zasahovat.
     
    52:04
    Rozhodčí přerušil hru kvůli přihrávce rukou, hru mezitím na chvíli pozdrží komerční přestávka.
     
    53:09
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Richard Nejezchleb – 2 min., hákování).
     
    53:35
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Špaček – 2 min., sekání).
     
    53:35
    Slavia si na minutu a třicet čtyři sekund zahraje přesilovku 5 na 3. Tohle může být zlomový moment zápasu.
     
    53:48
    Kuťák nabil kapitánovi Janu Novákovi, který dělovkou z první trefuje tyčku! Poruba mezitím vyhazuje.
     
    54:38
    Sešívaní trpělivě kombinují. Ke střele teď napřahoval Kuťák, ovšem trefil pouze boční síť.
     
    55:06
    Kuťák se Šmerhu vykombinovali obranu Poruby a nabídli šanci do odkryté branky Vrdlovcovi, ale ten míjí.
     
    55:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    V přesilovce 5 na 3 se sice slávisté neprosazují, ale následnou klasickou početní výhodu využívají! A není to nikdo jiný než TOMÁŠ ŠMERHA, který završuje svůj druhý hattrick ve dvou domácích utkáních v řadě! Asistence: Daniel Vrdlovec a Filip Kuťák.
    55:28 Tomáš ŠMERHA - 4:3
     
    56:34
    Další obrovskou šanci měl Jaroslav Brož, který se po nahrávce Vrdlovce ocitl zcela osamocen v prostoru mezi kruhy. Ve velké příležitosti ale míjí.
     
    58:10
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny. Poruba se žene do útoku.
     
    Dnešní utkání sleduje 482 diváků.
     
    58:14
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:14
    Už s Dolejšem na střídačce budou hrát hosté!
     
    58:32
    Gřeš se snažil proskatočit mezi slávistickými obránci, ale ti ho včas zastavili.
     
    58:47
    Michaljov teď puk raději přidrží. Následuje vhazování po jeho levici.
     
    59:00
    Šmerha přebruslil obránce Poruby a skvělým forčekingem zdržel hosty od rozehrávky.
     
    59:22
    Hraje se ve středním pásmu, Vlček trefil mimo.
     
    59:47
    Michaljovovi vypadl kotouč těsně mimo branku, slávisté u něj budou v rohu první!
     
    59:58
    Úmyslný ofsajd Poruby a dnes už je o vítězi rozhodnuto!
     
    59:58
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jiří Zdeněk – 2 min., nesportovní chování).
     
    Konec zápasu.
     
    Slávisté nakonec po velkém boji poráží hráče Poruby 4:3. Sešívaní sice na začátku třetí třetiny ztratili vedení, ale v závěrečném dějství si ho vzali zpět a nakonec díky hattricku Tomáše Šmerhy poprvé po pěti utkáních vyhráli.
     
    Já Vám děkuji za pozornost a budu se těšit zase někdy u hokeje na počtenou! (20:40:29)

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 24. Šmerha (Jar. Brož, Kuťák), 28. J. Doležal (Hovorka, Vrdlovec), 48. Šmerha (Kuťák, M. Ondráček), 56. Šmerha (Vrdlovec, Kuťák) – 30. Sikora (Gřeš, Husák), 41. Sikora (Zdeněk, Nejezchleb), 45. Guman (T. Jáchym, Husák)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Steinocher – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal, Vrdlovec, Jar. Brož – Kubica, Vlček, Šteiner – Hotěk, Kohút, Petrák.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Foltán) – Urbanec, Rudl, Husák, Slavík, Dundáček, Pastor, Dluhoš – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Hnát, Šimánek

    Diváci: 482
    thejrc.org