Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:3 (0:0, 2:1, 2:2)
HC RT TORAX Poruba 2011
Pondělí 13.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Eden • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:28 Tomáš ŠMERHA - 4:3
     
    55:28
    Slavia právě vstřelila branku!
    V přesilovce 5 na 3 se sice slávisté neprosazují, ale následnou klasickou početní výhodu využívají! A není to nikdo jiný než TOMÁŠ ŠMERHA, který završuje svůj druhý hattrick ve dvou domácích utkáních v řadě! Asistence: Daniel Vrdlovec a Filip Kuťák.
    47:45 Tomáš ŠMERHA - 3:3
     
    47:45
    Slavia právě vstřelila branku!
    Co by Slavia dělala bez svého nejproduktivnějšího hráče a nejlepšího střelce TOMÁŠE ŠMERHY? Sešívaný kanonýr dostal puk od Filipa Kuťáka příhodně do prostoru mezikruží, napřáhl a tvrdou ranou vyrovnal skóre. Asistence: Filip Kuťák a Martin Ondráček.
    44:43 Tomáš GUMAN - 2:3
     
    44:43
    Poruba právě vstřelila branku!
    Lekci v produktivitě teď musí vytrpět slávisté, zatímco Poruba se poprvé v dnešním utkání ujímá vedení. Na konci rychlé kombinace Ostravanů stál v mezikruží TOMÁŠ GUMAN a prudkou střelou trefil prostor u vzdálenější tyče branky Martina Michaljova. Asistence: Tomáš Jáchym a Patrik Husák.
    40:52 Marek SIKORA - 2:2
     
    40:52
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je rychlá sprcha pro domácí a velká vzpruha pro hosty! Neuplynula ani minuta z třetí třetiny a Poruba srovnává. Jiří Zdeněk se uvolnil za brankou a našel v mezikruží MARKA SIKORU, který svým druhým zásahem v utkání vyrovnává. Asistence: Jiří Zdeněk a Richard Nejezchleb.
    29:44 Marek SIKORA - 2:1
     
    29:44
    Poruba právě vstřelila branku!
    Přichází rychlá odpověď Poruby, která necelé dvě minuty po druhé brance Slavie stahuje manko na rozdíl jedné branky. Tomáš Gřeš se šikovně natlačil před slávistického obránce a v úniku proti Michaljovovi byl při zakončení faulován. Rozhodčí signalizoval ponechanou výhodu a zmatku před brankou využil obtočením se kolem tyčky MAREK SIKORA. Asistence: Tomáš Gřeš a Patrik Husák.
    27:54 Jiří DOLEŽAL - 2:0
     
    27:54
    Slavia právě vstřelila branku!
    Přesilová hra už sice slávistům skončila, chvíli nato se ale úspěšně prosazují! Nahození Hovorky od mantinelu vyrazil Dolejš pouze před branku, kde stál připravený JIŘÍ DOLEŽAL a doklepl puk do sítě. Asistence: Mikuláš Hovorka a Daniel Vrdlovec.
    23:22 Tomáš ŠMERHA - 1:0
     
    23:22
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté ale přesilovou hru přece jenom nakonec využívají a dostávají se do vedení. Jaroslav Brož vyjel z pravého rohu, našel na modré TOMÁŠE ŠMERHU a ten parádní dělovkou překonal Daniela Dolejše. Asistence: Jaroslav Brož a Filip Kuťák.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 24. Šmerha (Jar. Brož, Kuťák), 28. J. Doležal (Hovorka, Vrdlovec), 48. Šmerha (Kuťák, M. Ondráček), 56. Šmerha (Vrdlovec, Kuťák) – 30. Sikora (Gřeš, Husák), 41. Sikora (Zdeněk, Nejezchleb), 45. Guman (T. Jáchym, Husák)


    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák, P. Hořava, Hovorka, Ryzák, Valík, Steinocher – M. Ondráček, Kuťák, Šmerha – J. Doležal, Vrdlovec, Jar. Brož – Kubica, Vlček, Šteiner – Hotěk, Kohút, Petrák.
    HC RT TORAX Poruba 2011: Dolejš (Foltán) – Urbanec, Rudl, Husák, Slavík, Dundáček, Pastor, Dluhoš – Gřeš, M. Hlinka, Sikora – Nejezchleb, Zdeněk, Ďurač – Guman, T. Jáchym, Špaček – Brodek, Kanko, Ollender.

    Rozhodčí: Kostourek, Valenta – Hnát, Šimánek

    Diváci: 482
    bahis siteleri