Minnesota – Vancouver 1:4 (kon.) | Detroit – Buffalo 1:5 (kon.) | Arizona – Pittsburgh 3:4 (1:2 po s.n.)
Florida – Toronto 8:4 (kon.) | New Jersey – Tampa 3:1 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
3:4 (0:0, 3:2, 0:2)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 13.01.2020, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Chance liga - o pořadí v play-off • 11. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    53:41 Radek ČÍP - 3:4
     
    53:41
    Přerov právě vstřelil branku!
    Gól ovšem padl na přerovské straně! Přesnou přihrávku přes kruhy poslal z první do odkrytého prostoru brankoviště RADEK ČÍP, čímž posílá svůj tým znovu do vedení. Asistence: Darek Hejcman a Jakub Kubeš.
    49:29 Jiří GOIŠ - 3:3
     
    49:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    A máme znovu vyrovnáno! Chybné rozehrávky Váchala od vlastní branky využil JIŘÍ GOIŠ, který na několik pokusů dokázal dotlačit puk do prázdné branky. Bez asistence.
    39:32 Kristian KANGAS - 3:2
     
    39:32
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ve vlastním oslabení Litoměřičtí otáčejí vývoj skóre! Odraženou střelu Marina Havelky poslal po otočce v těsné blízkosti brankoviště do branky KRISTIAN KANGAS. Asistence: Martin Havelka.
    33:57 Jan STREJČEK - 2:2
     
    33:57
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Přesilovky hrají v dnešním utkání obrovskou roli! JAN STREJČEK napálil kotouč velmi tvrdě od modré čáry a svou střelou prostřelil vše co mu stálo v cestě, až se puk zastavil o síť v Klimešově brance. Asistence: Martin Kadlec a Markus Korkiakoski.
    32:06 Tomáš DOLEŽAL - 1:2
     
    32:06
    Přerov právě vstřelil branku!
    Již třetí využitá přesilovka v dnešním utkání a druhá na straně Přerova! TOMÁŠ DOLEŽAL vypálil z kruhu křižmo na Berana, jemuž trochu smolně propadl puk pod nohama do branky. Asistence: Jakub Navrátil a Roman Pšurný.
    29:55 Martin KADLEC - 1:1
     
    29:55
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    A máme srovnáno, opět z využité přesilovky! Od modré čáry vypálil na branku Markus Korkiakoski, od něhož kotouč z pravé strany dotečoval mezi tři tyče MARTIN KADLEC. Asistence: Markus Korkiakoski a Daniel Voženílek.
    26:29 Jakub KUBEŠ - 0:1
     
    26:29
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a ujímají se v dnešním utkání vedení! Z kruhu vyslal přesnou střelu mezi Adama Berana a pravou tyč jeho branky vyslal JAKUB KUBEŠ. Asistence: Roman Pšurný a Tomáš Doležal.

    Vít Trubička

    Branky a nahrávky: 30. M. Kadlec (Korkiakoski, Voženílek), 34. Strejček (M. Kadlec, Korkiakoski), 40. Kangas (M. Havelka) – 27. Kubeš (Pšurný, T. Doležal), 33. T. Doležal (Navrátil, Pšurný), 50. Goiš, 54. Číp (Hejcman, Kubeš)


    HC Stadion Litoměřice: A. Beran (Tomáš Král) – Marcel (A), Klejna, Jebavý (A), Mlčák, Strejček, Baláž, Váchal – M. Kadlec, Korkiakoski, Voženílek (C) – Jurčík, Jícha, Jánský – Brabenec, M. Havelka, Kangas – Bernat, D. Sklenář, Kropáček.
    HC ZUBR Přerov: Klimeš (Petrásek) – Krisl (C), Kubeš, Weinhold, Zbořil (A), Forman, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný (A), Navrátil – Berger, Hejcman, Číp – Goiš, M. Kratochvil, Š. Kratochvil – Indrák, Süss, F. Dvořák – Matěj Svoboda.

    Rozhodčí: Wagner, Pilný – Hejl, Podrazil
    thejrc.org