Chabarovsk – Kazaň 2:3 (0:2 po s.n.) | Kunlun – Novosibirsk 4:5 (1:2 po s.n.) | Barys – Ufa 5:3 (kon.)
Čeljabinsk – Magnitogorsk 2:1 (kon.) | Čerepovec – Jekatěrinburg 3:1 (kon.) | N.Novgorod – Soči 2:1 (po pr.)
CSKA Moskva – Minsk 5:1 (kon.) | Petrohrad – Riga 3:0 (kon.) | Viťaz – Jokerit 2:3 (kon.)
konec
Severstal Čerepovec
3:1 (0:0, 1:0, 2:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Úterý 14.01.2020, 17:00 • Ledovyj dvorec, Čerepovec • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mě je to pro dnešek vše, přeji vám hezký zbytek večera a někdy zase u onlajnu na počtenou! (19:27:03)
     
    Československá stopa v utkání

    Do tohoto utkání nenastoupil ani jeden český nebo slovenský hokejový hráč.
     
    Statistiky po celém zápase:

    Střely na branku: 27 – 23
    Trestné minuty: 4 – 4
    Vhazování: 27 – 32
    Zblokované střely: 11 – 10
    Hity: 4 – 5
     
    Dnešní utkání sledovalo 3 134 diváků.
     
    Je konec! Právě poslední perioda dnešního zápasu nám přinesla nejvíce branek, jelikož k vidění byly hned tři z celkového počtu čtyř. Jako první se trefil Igor Geraskin, který se dostal do úniku, který vyřešil krásnou střelou pod horní tyčku. O minutu později už to bylo ale jen o jednu branku. Nikita Trjamkin napřáhl na modré a jeho rána skončila v horním růžku. Definitivní tečku za výsledkem udal Sergej Monachov, jenž dostal přihrávku před branku, kde si už věděl rady.
     
    Konec zápasu.
     
    59:35
    Domácí ujeli s kotoučem do středního pásma, kde jeden z domácích hráčů hledal spoluhráče. Místo toho poslal puk jen na hokejistu Jekatěrinburgu.
     
    59:12
    Hlavní trenér hostujícího celku si čtyřicet osm vteřin před koncem zápasu vybírá oddechový čas a Leonid Fomin zůstane už jen na střídačce!
     
    59:12
    Oddechový čas pro hosty.
     
    59:00
    Minuta do konce zápasu!
     
    58:38
    Jekatěrinburg ani nemůže odvolat gólmana! Hosté se totiž nemohou usadit s kotoučem v útočné třetině a Leonid Fomin ještě pomáhal s rozehrávkou.
     
    57:59
    Čerepovec zatím ukazuje hodně dobré bránění obranné modré. Postaví tam obranný val v počtu pěti lidí, který se hostům nedaří moc překonávat.
     
    57:30
    Do konce zápasu nám chybí přesně dvě a půl minuty a Jekatěrinburg se dostal konečně ke kotouči. Přesto ho nedokázal poslat ani mezi tři tyče.
     
    56:58
    Jekatěrinburg se ale nemůže udržet na kotouči, což by opravdu hodně potřeboval. Myslím si, že Čerepovec dnešní vítězství za dva body už nepustí.
     
    56:35
    Nikita Trjamkin stihl sáhnout svou hokejkou po puku a nahodil ho alespoň na branku. Jinak se už rýsovalo přečíslení na branku Leonida Fomina.
    55:11 Sergej MONACHOV - 3:1
     
    55:11
    Čerepovec právě vstřelil branku!
    Jenže tohle může být definitivní hřebíček do rakve hostujícího celku! Severstal se rychle dostal do útočného pásma. Tam se k puku po přihrávce dostal Igor Geraskin, který se krásnou akcí dostal až k tyčce. Odtud našel na středu hřiště volného SERGEJE MONACHOVA, jenž střelou z první zapsal třetí branku svého celku. Asistence: Igor Geraskin a Bogdan Jakimov.
     
    54:12
    Alexej Vasilevskij se z pozice obránce vydal až do rohu kluziště, kde se rozhodl hitovat soupeře. Ten kvůli tomu chyboval a poslal puk na hůl hostí.
     
    53:41
    Alexandr Petunin a jeho lajna je opravdu dnes tou nejaktivnější a také se postarala o jednu ze dvou branek svého týmu. I nyní dělal útok soupeři problémy.

    Denisa Józsová

    Branky a nahrávky: 30. Markovin (Petunin, Kodola), 44. Geraskin, 56. Monachov (Geraskin, Jakimov) – 45. Trjamkin (Holland, Gurkin)


    Severstal Čerepovec: Šugajev (Chakimov) – Chochlov, Makejev, A. Kulda, Provolněv, Kudako, N. Chlystov, Rogov – Trubačjov, Monachov, Jakimov – J. Jakovlev, Kapustin, Geraskin – Kodola, Markovin, Petunin – J. Bodrov, Nevolin, A. Alexejev – J. Morozov.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Fomin (Galkin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Gurkin, Stasenko, D. Bodrov, Mamkin, D. Zajcev – Golyšev, Dawes, Macek – Holland, Sexton, Mozer – Chripunov, Dacjuk, A. Garejev – Platt, Rassejkin, Ovčinnikov – Litovčenko.

    Rozhodčí: Gamalej, Olenin – Stroganov, Šadrin

    Diváci: 3 134
    ocianews.com