Newcastle – Rochdale 4:1 (kon.) | Tottenham – Middlesbrough 2:1 (kon.)
konec
Tottenham Hotspur
2:1 (2:0)
Middlesbrough FC
Úterý 14.01.2020, 21:05 • Tottenham Hotspur Stadium • FA Cup • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je konec! Dnešní utkání nakonec končí vítězstvím Tottenhamu, kterému se povedlo svého soupeře zdolat výsledkem 2:1. Druhý poločas rozhodně nepřinesl nikterak záživnou podívanou, ba naopak jsme sledovali celou řadu nepřesností. Dlouho to vypadalo na poklidný konec zápasu pro domácí, avšak Middlesbrough se povedlo zkorigovat výsledek, avšak Tottenham si své vedení pohlídal až do konce. (22:55:09)
     
    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:8.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+2
    Navíc jeho odkop odklízel jeden z protihráčů, který ho navíc odehrál přesně na vedle stojícího Lamelu, kterému se povedlo nasbírat cenné vteřinky.
     
    90+1
    Na zadní tyči mohl přidat finální zásah Son, který to měl ale na dlouhou nohu. Mejias tak bude muset rychle rozehrát, do konce už nezbývá zrovna moc času.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o tři minuty.
     
    88
    Odpovědnost na sebe opět vzal Eriksen, jehož rána pravou nohou vyletěla vysoko nad branku. Mejias nemusel zasahovat, naopak narychlo rozehrával.
     
    87
    Son to před malým momentem udělal velice dobrým způsobem, s míčem se dostal před pokutové území, kde pro svůj celek vybojoval nadějnou standardní situaci.
     
    86
    Střídání v týmu Tottenham Hotspur: ze hřiště odchází Eric Dier, přichází Dele Alli.
     
    85
    Hosté dokonce zahrávali rohový kop z levé strany, který se nebezpečně snášel k hranici malého vápna, odkud hlavičkoval vysoko nad branku Gestede.
     
    84
    Po pravém křídle si to namířil vpřed domácí Eriksen, jehož zpětná nahrávka směřovala do přehuštěného prostoru, kde si pro změnu nedovoleně počínal Dier.
    83. SAVILLE - 2:1
     
    83
    Middlesbrough právě vstřelil branku!
    Tak pozor, ono to bude přeci jenom ještě hodně zajímavé! Po dalekonosném nákopu se míč dostal přesně na střídajícího GEORGE SAVILLEHO, jenž se do balónu opřel pravou nohou. Výsledkem byla nadmíru přesná rána, která navíc směřovala mimo dosah brankáře Gazzanigy.
     
    82
    Na zeleném pažitu se po jednom ze soubojů ocitl domácí Sessegnon, avšak sudí nechal pokračovat ve hře. Middlesbrough tak v poklidu přeneslo hru.
     
    78
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Lukas Nmecha, přichází Rudy Gestede.
     
    76
    Gazzaniga rozehrával od své branky, přičemž se ho snažila vyrušit dvojice protihráčů. Domácí brankář to přesto zvládl, balón totiž poslal na volného Lo Celsa.
     
    75
    Hrací předmět se opět snesl pouze ven z hrací plochy, což znamená autové vhazování pro Tottenham. K rozehrávce již přispěchal domácí obránce Sessegnon.
     
    74
    Střídání v týmu Middlesbrough FC: ze hřiště odchází Djed Spence, přichází Marcus Tavernier.
     
    73
    Před domácího brankáře se seběhla smečka protihráčů, na pořadu dne byl totiž další rohový kop. Naskakující obránce Spence však o poznání minul branku.

    David Suchý

    Branky: 2. Lo Celso, 16. Lamela – 83. Saville


    Držení míče: 68 % : 32 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 8:5. Rohy: 4:7. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 13:8.
    Tottenham Hotspur: Gazzaniga – Tanganga, Sánchez, Vertonghen (C), Sessegnon – Dier (86. Alli), Winks – Lo Celso, Eriksen, Lamela – Lucas (61. Son)
    Náhradníci: Vorm – Son, Alli, Aurier, Cirkin, Foyth, Skipp

    Middlesbrough FC: Mejias – Spence (74. Tavernier), Howson (C), McNair, Fry, Johnson – Wing, Clayton, Liddle (57. Saville) – Nmecha (78. Gestede), Fletcher
    Náhradníci: Brynn – Gestede, Malley, Roberts, Saville, Tavernier, Wood-Gordon

    Rozhodčí: Pawson – Hopton, Nunn
    ocianews.com