Nîmes – Rennes 0:1 (kon.) | Amiens – Remeš 1:1 (kon.) | Monaco – PSG 1:4 (kon.)
konec
AS Monaco
1:4 (0:2)
Paris Saint-Germain
Středa 15.01.2020, 21:00 • Stade Louis-II, Monaco • Francouzská Ligue 1 Uber Eats • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.
     
    Vítám všechny fanoušky u posledního utkání patnáctého kola Ligue 1, v němž se představí AS Monaco FC a Paris Saint-Germain FC. V minulých letech by se dalo říci, že uvidíme souboj dvou aspirantů na titul, ovšem v minulé a letošní sezóny se domácímu mužstvu vůbec nedaří, a tak je jasným favoritem PSG.
     
    Při pohledu na tabulku zjistíme, že Monaco je na čtrnáctém místě tabulky, když získalo osmnáct bodů. Knížecí klub se především musí dívat pod sebe, aby nespadl na sestupové pozice. V současné chvíli má náskok na barážovou příčku, kterou v tuto chvíli hájí Dijon, jen tři body. Ovšem AS to nemá ani daleko na evropské poháry, jelikož na čtvrtou příčku ztrácí jen pět bodů. Pokud se zaměříme na Paris Saint-Germain najdeme jej na vedoucí pozici. Navíc se hostující mužstvo dostalo do pořádného trháku, jelikož na prvním místě má náskok pěti bodů, jenž může dnes navýšit. PSG téměř neinkasuje, vždyť obdržel za celou dobu pouze osm branek, stejně jako deváté Reims. Ovšem na rozdíl od zmíněného mužstva, PSG nasázelo také třicet branek, což je jednoznačně nejvyšší číslo v Ligue 1.
     
    Dnešní střetnutí mezi Monacem a PSG se neodehraje. Důvodem je počasí, jelikož v oblasti jsou silné deště a hrozí záplavy, kvůli čemuž je hrací plocha nepřizpůsobená fotbalovému duelu.
     
    Ještě jednou vás vítám u odloženého zápasu patnáctého kola Ligue 1, které se nehrálo pro silné deště. Dnes střetnutí už nic nebrání, a tak si budeme moci vychutnat utkání, v němž PSG bude plnit roli favorita, ovšem Monaco nedá svou kůži lacino.
     
    Oba celky se setkaly naposledy v sobotu a Monaco se papírovým předpokladům skvěle vzepřelo. Kromě toho, že se hrál úžasný fotbal, tak padlo šest branek a střetnutí dopadlo remízou. AS tak zastavilo sérii vítězství PSG, které dnes bude chtít své zaváhání napravit.
     
    Úvodní sestavy:

    AS Monaco FC: Lecomte – Henrichs, Glik, Maripán, Ballo-Touré – Fàbregas, Bakayoko, Golovin – G. Martins, Ben Yedder, K. Baldé.
    Náhradníci: Subašić – Badiashile, Augustin, Jovetić, Aguilar, Adrien Silva, Bastiao Dias.

    Paris Saint-Germain FC: Navas – Dagba, Silva, Kimpembe, Kurzawa – Di María, Gueye, Kouassi, Neymar – Mbappé, Icardi.
    Náhradníci: S. Rico – Kehrer, Verratti, A. Herrera, Draxler, A. Diallo, Sarabia.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů obdrží první žlutou kartu v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Jdeme na to, dohrávka patnáctého kola Ligue 1 pravě začala! Jako první se balonu chopil Kylian Mbappé a PSG začíná kombinací na vlastní polovině. Doufejme, že nás čeká stejně dobré střetnutí, jako v neděli.
     
    2
    Do dnešního střetnutí nastoupilo Monaco v červenobílé kombinaci dresů, naopak Paris Saint-Germain oblékla tradičně tmavě modré barvy. Vraťme se na trávník, kde se na levé straně protáhl kolem soupeře Neymar, který přihrál před branku, kde balon minul Ángel Di María.
     
    3
    Hned za dva soupeře se dostal Gelson Martins, který postupoval do šestnáctky po pravé straně. Ovšem jeho zakončení ze strany zastavil Thiago Silva.
     
    4
    Domácí AS se dostalo kombinačně na útočnou polovinu. Zprava odcentroval Gelson Martins, který našel na hranici malého vápna spoluhráče. Wissam Ben Yedder hlavou ale zamířil do míst, kam Keylor Navas dosáhl.
    4. Wissam Ben Yedder (ASM)
     
    5
    PSG se vydalo na druhou stranu a také protáhlo brankáře. Zpoza šestnáctky se do míče opřel Ángel Di María, jehož pokus mířil jen doprostřed branky, kde byl připravený Benjamin Lecomte.
     
    6
    Cesc Fàbregas je zkušeným hráčem, což také potvrdil. Španělský fotbalista zrychlil hru, a tak Gelson Martins mohl vystřelit. Jeho pokus zamířil jen do boční sítě, ale byla to další podařená akce Monaca.
     
    7
    Hráči v tmavě modrých dresech uklidňují hru, když zvolili kombinaci kolem středového kruhu. Domácí obrana se zatím velmi dobře přesouvá, a rak PSG těžko hledá cestu k šanci.
     
    8
    Kylian Mbappé už se nacházel na levé straně vápna, odkud přihrál před branku, kde číhali Neymar a Mauro Icardi. Oběma útočníkům scházelo pár centimetrů k zasažení balonu.
     
    9
    Zatím sledujeme velmi zajímavou podívanou, která fanoušky rozhodně nemůže nudit. Oba celky totiž chtějí jít do vedení, a tak hrají hodně ofenzivně.
     
    10
    Ángel Di María už mohl vystřelit, ale raději přihrál na lépe postaveného spoluhráče. Colin Dagba vnikl do vápna, kde upadl a žádal si pokutový kop. Hlavní rozhodčí byl správně proti této variantě.
     
    11
    Brazilská hvězda se pokusila o zrychlení hry, když poslala pas za obranu. Ovšem snažení bylo nepřesné, a tak skončilo v moci domácího brankáře.
     
    13
    PSG točí hru zleva doprava a zase zpátky. Jenomže obrana Monaca velmi dobře drží prostor před šestnáctkou, kam se soupeř dostává opravdu složitě.
     
    13
    Na pravé straně pracoval Colin Dagba, jenž se pokusil o dva centry. Jeden byl odvrácen ze šestnáctky, druhý zamířil jen do prvního bránícího hráče.
     
    15
    Po delší době se Monaco neprobojovalo do předbrankového prostoru. PSG se rychle zmocnilo míče a mířilo k šestnáctce, do které také mířil balonu. Ovšem Neymar byl o něj rychle připraven.
     
    16
    Úřadující mistr je více u balonu, ale zatím na první zasáhl stále čeká. Další pas mířil do vápna, odkud míč odklidil Kamil Glik. Následně se PSG zmocnilo balonu a vybojovalo faul ze zajímavé pozice.
     
    17
    Hostující hráči nejprve diskutovali s hlavním sudím o postavení zdi a až poté se přímý kop rozehrál. K jeho exekuci se postavil Neymar, jenž zatočil míč těsně vedle levé tyče!
    17. Neymar (PSG)
     
    18
    A znovu brazilská hvězda, která tímto pokusem pobavila fotbalový svět! Kylian Mbappé se uvolnil na levé straně, odkud přihrál před branku, kam se řítil Neymar. Jeho patička mířila do branky, ovšem Benjamin Lecomte zasáhl nohou a je hrdinou okamžiku.
    18. Neymar (PSG)
     
    20
    Sledujeme parádní utkání Ligue 1, která musí bavit každého diváka. PSG se vydalo do akce, po které upadl Neymar. Brazilec se sice diví, že nebyl odpískán faul, ale nic se už nenadělá.
     
    21
    Do šestnáctky znovu vnikl Kylian Mbappé, který naznačil kličku blíže k brankové čáře, ale vydal se na druhou stranu. Zakončení francouzského reprezentanta bylo sražené na rohový kop.
     
    22
    Centr od rohového praporku byl rychle odvrácen. O nápravu se pak pokusil Ángel Di María, ale ani on spoluhráče nenašel. Paris Saint-Germain bude rozehrávat další roh.
     
    23
    Jenomže ani tentokrát střelecký pokus nemohl přijít. Centr od rohového praporku zamířil na zadní tyč, kde se nacházel pouze domácí Benjamin Henrichs. Bude se tak kopat pouze od branky Monaca.
     
    24
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    U půlící čáry byl zbaven míče Keita Baldé a následná akce končí brankou! O přihrávku za obranu se postaral Ángel Di María, který našel KYLIANA MBAPPÉHO. Ten po zemi zakončil přesně k zadní tyči a mohl se radovat. Ovšem gestem ukázal, že gól slavit nehodlá. Celou akci ještě kontrolu VAR, který zkoumá ofsajd.
    24. Kylian MBAPPÉ - 0:1
     
    27
    Dlouhou dobu se kontroloval záznam hry, jelikož se jednalo o hraniční postavení hostujícího útočníka. Branka platí a PSG se tak dostává do vedení.
     
    28
    Nejprve zahrozilo Monaco, když v šestnáctce si míč zpracoval Gelson Martins. Jeho zakončení pak zamířilo jen do hostujícího brankáře. Tohle prostě musí končit gólem. Pak se hra rychle obrátila na druhou stranu, kde z levé části šestnáctky vystřelil Kylian Mbappé. Ovšem Benjamin Lecomte také zasáhl. Pěkné momenty v pohledném střetnutí.
    28. Neuznaná branka PSG
     
    30
    Třicet minut hry je minulostí a doufejme, že se střetnutí ponese v tomto duchu až do konečného hvizdu. Oba celky chtějí zvítězit, i když Paris Saint-Germain je více v kombinaci na polovině soupeře.
     
    31
    Drze chtěl vniknou do šestnáctky Neymar, kterého zastavil Benjamin Henrichs. Monaco se balonu zbavilo, a tak se PSG znovu radovalo, když se z hranice malého vápna prosadil Kylian Mbappé. Jenže centrující Colin Dagba se nacházel v ofsajdovém postavení, a tak branka nemůže platit.
     
    33
    Hostující mužstvo je znovu u míče a kombinuje na útočné polovině. Na levé straně se pak dvou soupeřů zbavil Brazilec Neymar, jehož pas před branku byl nepřesný.
     
    34
    Monaco se snaží uklidni hru, protože se dlouhou dobu nacházelo pod tlakem. Míče se snažil zmocnit hostující Mauro Icardi, který se pomohl faulem.
     
    35
    Wissam Ben Yedder zachytil přihrávku soupeře a poté míč posunul na rozeběhnutého Gelsona Martinse, který se pokusil o centr. Míč z jeho kopačky byl ale sražen na rohový kop.
     
    36
    Centr od rohového praporku našel v šestnáctce Tiemoué Bakayoko, jenž se musel trochu zaklonit, aby balon vůbec trefil. Hlavička domácího hráče pak zamířila jen vedle pravé tyče.
     
    37
    Domácí mužstvo znovu dobře napadalo rozehrávku soupeře, ovšem Fodé Ballo-Touré trefil centrem jen soupeře. O reparát se pak ještě pokusil Keita Baldé, který nenašel spoluhráče u vzdálenější tyčky.
     
    39
    Hráči v tmavých dresech opět kombinují na útočné polovině. Ángel Di María sice odcentroval přes Alexandra Golovina, jenže našel jen domácího brankáře. Hostující trenér hned poté ukázal svým svěřencům, aby balon drželi na zemi.
     
    40
    Domácí AS znovu kombinuje, ale takto se těžce dostává před branku. Monacu více svědčí brejky do otevřené obrany, ovšem PSG se zatím stíhá vracet za balon.
     
    41
    Zleva se znovu do šestnáctky dral Kylian Mbappé, který měl proti sobě dva soupeře a přesto zakončil. Francouzský reprezentant po zemi mířil k bližší tyči, ovšem Benjamin Lecomte byl připraven a míč vyrazil na roh.
     
    42
    Následný centr od rohového praporku se v pokutovém území našel Thiago Silva, jehož hlavička byla slabá a navíc mířila doprostřed branky. Domácí gólman si tak připsal snadný zákrok.
     
    43
    Za malou chvíli první poločas skončí a zatím to vypadá, že uvidíme pouze jednu branku. Ovšem jinak se hraje atraktivní fotbal, který mohl přinést mnohem více gólů.
     
    44
    Mauro Icardi vyrazil do otevřené obrany, ale přihrávka na střed mířila za brazilského spoluhráče. Neymar se tak musel vrátit a přesto vystřelil z velké dálky. Jenže Benjamin Lecomte byl znovu na správném místě a pokus zastavil.
     
    45
    Paris Saint-Germain bude rozehrávat pokutový kop! Layvin Kurzawa si ukopl balon a už to vypadalo, že o něj přijde. Kamil Glik (Monaco) mu cestu zastavil, ovšem řekl bych, že hostující hráč tomu hodně přidal.
     
    45
    Žlutou kartu dostává Kamil Glik (AS Monaco FC).
     
    45+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Přísná penalta byla potvrzená, a tak se PSG může radovat z dalšího gólu! K pokutovému kopu se postavil NEYMAR, jenž před balonem "zadrobil" a poté nedal brankáři šanci zasáhnout.
    45+2. NEYMAR - 0:2
     
    45+3
    První poločas skončil.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    Možná je škoda, že v nastaveném čase padla druhá branky, po které se PSG určitě uklidní. Za jednobrankového vedení bychom mohli sledovat o něco zajímavější podívanou. Ovšem stalo se, tak PSG už vede o dva zásahy. Monaco sice do střetnutí vstoupilo aktivně, jenomže postupně zalézalo do obrany, čehož soupeř využil. Skvělé utkání hrají především Kylian Mbappé a Neymar. Oba borci neustále vymýšlejí, z čehož pramení šance Pařížanů. Uvidíme, zda se domácí AS vzchopí ve druhé pětačtyřicetiminutovce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Jedeme na to, dohrávka patnáctého kola pokračuje druhým poločasem. Monaco má co dotahovat, ovšem po nákopu se rozhodně nic nezmění.
     
    47
    Při pohledu na zelený pažit to vypadá, že se pokračuje v základní sestavách. Aktuálně je u balonu Kylian Mbappé, který přes soupeře nepřešel, ale vybojoval alespoň autové vhazování.
     
    48
    Monaco opět rychle ztratilo míč, a tak musí napadat rozehrávku soupeře. PSG má v zádech dvoubrankové vedení a rozhodně nemusí spěchat. O další pas se pokusil Ángel Di María, ale míč byl z jeho kopačky nepřesný, a tak Neymar situaci vypustil. Tohle by neměl ani jamajský sprinter Bolt v největší slávě.
     
    49
    Kylian Mbappé je prostě talent, znovu podržel míč na útočné polovině a počkal na spoluhráče. Následně do šestnáctky vnikl Colin Dagba, jenž se ochotně kácel k zemi. Hlavní rozhodčí ihned rozpažil a nechal pokračovat ve hře.
     
    50
    V šestnáctce dvakrát soupeři zabránil hostující kapitán. Thiago Silva disponuje skvělým čtením hry, což potvrdil i v padesáté minutě střetnutí s AS.
     
    51
    Na pravé straně zastavil Ángela Di Maríu Alexandr Golovin, Monaco se tak vydalo na druhou stranu. O centr se pak pokusil Gelson Martins, jenž nastřelil soupeře. Zpoza šestnáctky pak zakončil Alexandr Golovin, jehož rána byla nepřesná.
     
    52
    Hlavní rozhodčí přibíhá k lavičce Monaca, kde asi hlavnímu trenérovi ukazuje žlutý kartónek.
     
    53
    Už jsem doufal, že se Cesc Fàbregas napřáhne a vystřelí. Bývalý záložník londýnského Arsenalu zvolil přihrávku do strany, která byla obráncem zastavená.
     
    55
    Hostující mužstvo znovu kombinuje kolem středové čáry. PSG působí hodně klidným dojmem, a tak zprava odcentroval Colin Dagba, jehož pas před branku byl zastaven.
     
    56
    Paris Saint-Germain rozehrálo další rohový kop, Kylian Mbappé si ale při zpracování trefil ruku a bude se odkopávat od branky Monaca. Guillermo Maripán chyboval a z hranice šestnáctky vystřelil Mauro Icardi, jenž z jasné pozici branku minul.
     
    58
    Domácí AS vybojovalo faul u postranní čáry, a tak pas do šestnáctky poslal Cesc Fàbregas. Jeho centr mířil do správných míst, ovšem Tiemoué Bakayoko na balon nedosáhl.
     
    59
    Cesc Fàbregas poslal na nepřesnou rozehrávku na spoluhráče, a tak se PSG hnalo do protiakce. Kylian Mbappé mířil sám na brankáře, jenže Benjamin Lecomte výborně vyběhl a míč vyrazil vedle levé tyče.
    59. Kylian Mbappé (PSG)
     
    60
    Také domácí lodivod Thomas Tuchel vidí žlutou kartu, když se rozčiloval na čtvrtého rozhodčího!
     
    61
    Po jednou ze soubojů zůstal ležet na zeleném pažitu Ángel Di María, který inkasoval ránu do kolene. Tiemoué Bakayoko byl v souboji pozdě, a tak zasáhl právě tohoto soupeře.
     
    62
    V posledních minutách se hra hodně kouskuje, což vyhovuje především PSG. Do akce se ale hnalo Monaco, které předvedlo hezký útok. Benjamin Henrichs si počínal zkušeně a po narážečce vystřelil do soupeře právě zmíněný hráč.
     
    63
    Akce pokračovala dál a balon tak mohl putovat na levou stranu šestnáctky, kde si nabíhal Fodé Ballo-Touré. Ten místo přihrávky před branku volil střelu, která z úhlu zamířila do boční sítě.
     
    64
    Tiemoué Bakayoko zůstal ležet na hrací ploše a bude potřebovat ošetření. Chvíli se tak nebude hrát ...
     
    66
    V posledních minutách domácí výrazně přidali, ale kontaktní branka jim zatím není přána. Centr z levé strany odklidil Thiago Silva, ovšem Monaco dal pokračovalo v útoku.
     
    67
    Pískal by se ofsajd, jenomže AS zahodila další stoprocentní šanci! V šestnáctce balon převzal Keita Baldé, jehož ránu po zemi zastavil nohou Keylor Navas.
     
    68
    Druhým potrestaným hráčem je zaslouženě Tanguy Kouassi (PSG), jenž zastavil akci domácího celku.
     
    69
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Alexandr Golovin, přichází Adrien Silva.
     
    71
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Mauro Icardi, přichází Pablo Sarabia.
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Idrissa Gueye, přichází Marco Verratti.
     
    72
    Hráči v tmavě modrých dresech jsou u balonu a opět se ženou před šestnáctku soupeře. O přihrávku do vápna se pokusil nově příchozí Pablo Sarabia, jehož snažení zastavil soupeře.
     
    73
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Přišel, viděl a vstřelil branku, tak by se dal popsat moment nově příchozího hráče. PABLO SARABIA si počkal na centr u zadní tyč a zakončením z jedné zamířil přesně do bližšího spodního rohu branky. To byla šťastná ruka hostujícího trenéra, jemuž se oba hráči rychle odměnili.
    73. Pablo SARABIA - 0:3
     
    74
    Celou situaci muselo posoudit VAR, jelikož pomezní rozhodčí avizoval ofsajd! Video ale ukázalo, že vše bylo dle pravidel a PSG už vede o tři branky.
     
    77
    Pokračujeme ve hře, která už se ponese v klidném duchu. Ovšem Monaco se bude pokoušet o vstřelení alespoň čestného zásahu. U postranní čáry je nachystané další střídání.
     
    78
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Gelson Martins, přichází Jean-Kévin Augustin.
     
    79
    Střídání v týmu Paris Saint-Germain FC: ze hřiště odchází Ángel Di María, přichází Julian Draxler.
    Střídání v týmu AS Monaco FC: ze hřiště odchází Cesc Fàbregas, přichází Stevan Jovetić.
     
    80
    Nenasytné PSG se hnalo do další akce, když se o přihrávku před branku pokoušel Pablo Sarabia. Monaco celou situaci ustálo a hnalo se do protiakce. Ovšem jeho snažení bylo přerušené, jelikož Neymar zůstal ležet na trávníku.
     
    81
    Brazilskou hvězdu dohrál Tiemoué Bakayoko (Monaco), který je tak dalším potrestaným hráčem. Neymar potřeboval krátké ošetření, ale bude v pořádku.
     
    83
    Nepřesný pas doběhl ještě Kylian Mbappé, který se pak lehce zbavil polského kapitána Monaca. Následný centr byl ale odvrácen, ovšem PSG se vrátilo k balonu.
     
    84
    O průnikovou přihrávku se pokusil Julian Draxler, jehož snažení zastavil Kamil Glik. Za obranu Monaca mířili Kylian Mbappé a Pablo Sarabia.
     
    85
    Mimo hru srazil Guillermo Maripán (Monaco) brazilského soupeře. Neymar (PSG) si nic nenechal líbit a oplácel, oba borci dohrají střetnutí pod hrozbou žluté karty.
     
    86
    V posledních chvílích se rozehrál karetní mariáš! Layvin Kurzawa (PSG) nakopl Wissama Bena Yeddera a i on je správně potrestaný.
     
    87
    Monaco právě vstřelilo branku!
    Domácímu mužstvu se alespoň podařilo snížit, když celou situaci podcenil Keylor Navas, který promáchl míč. Na zadní tyči se pak nacházel TIEMOUÉ BAKAYOKO, jenž se placírkou nemýlil.
    87. Tiemoué BAKAYOKO - 1:3
     
    90
    Hraje se poslední minuta základní hrací plochy, o zakončení se tentokrát pokusil zpoza šestnáctky Adrien Silva. Pokus ale mířil doprostřed branky, a tak si Keylor Navas připsal do statistik další úspěšný zákrok.
     
    90+1
    K postranní čáře přistupuje čtvrtý rozhodčí, který na tabuli ukazuje, že se bude hrát hned šest minut nad rámec normální hrací doby.
     
    90+2
    Paris Saint-Germain právě vstřelilo branku!
    Ještě jeden gól pro PSG! Hostující celek mířil do otevřené obrany, čehož využil. Neymar roztáhl hru na levou stranu, odkud KYLIAN MBAPPÉ vnikl do šestnáctky. Zakončení Francouze zamířilo do vzdálenější tyče, od níž mířilo za brankovou čáru.
    90+2. Kylian MBAPPÉ - 1:4
     
    90+5
    Těsně za šestnáctkou přišel faul hostujícího hráče. Přímý kop se bude rozehrávat z nadstandardní vzdálenosti, uvidíme ještě jednu branku?
     
    90+6
    K přímému kopu se postavil střídající Stevan Jovetić, jenž by spíše trefil branku na ragby. Jeho pokus totiž letěl hodně vysoko nad branku.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    Sledovali jsme výborné utkání, které nabídlo pět branek. Zejména první poločas stál za to a druhý už byl o trochu opatrnější. PSG se tak raduje z dalšího vítězství a dalo Monacu jasnou odpověď na nedělní střetnutí. Výborný zápas hrál Kylian Mbappé, jenž byl opět rozdílovým mužem. Francouzský reprezentant si navíc připsal dvě vstřelené branky.
     
    S konstatováním, že jsme sledovali výbornou podívanou v dohrávce patnáctého kola Ligue 1, se loučím a přeji vám dobrou noc. (23:01:26)

    Michal Luxa

    Branky: 87. Bakayoko (Adrien Silva) – 24. Mbappé (Di María), 45+2. Neymar (pen.), 73. Sarabia (Verratti), 90+2. Mbappé (Neymar)

    Karty:   45. Glik (ASM), 81. Bakayoko (ASM), 85. Maripán (ASM) – 68. Kouassi (PSG), 85. Neymar (PSG), 86. Kurzawa (PSG)


    Držení míče: 41 % : 59 %.
    Střely na branku: 4:12. Střely mimo: 4:4. Rohy: 3:5. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 9:14.
    AS Monaco: Lecomte – Henrichs, Glik (C), Maripán, Ballo-Touré – Fàbregas (79. Jovetić), Bakayoko, Golovin (69. Adrien Silva) – G. Martins (78. Augustin), Ben Yedder, K. Baldé.
    Náhradníci: Subašić – Badiashile, Augustin, Jovetić, Aguilar, Adrien Silva, Bastiao Dias.

    Paris Saint-Germain: Navas – Dagba, Silva (C), Kimpembe, Kurzawa – Di María (79. Draxler), Gueye (71. Verratti), Kouassi, Neymar – Mbappé, Icardi (71. Sarabia).
    Náhradníci: S. Rico – Kehrer, Verratti, A. Herrera, Draxler, A. Diallo, Sarabia.

    Rozhodčí: Bastien – Haquette, Zakrani
    thejrc.org