Montreal – Chicago 1:4 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 3:4 (po pr.)
po prodl.
St. Louis Blues
3:4 (1:0, 0:2, 2:1 - 0:1)
Philadelphia Flyers
Čtvrtek 16.01.2020, 02:00 • Enterprise Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    63:33 Jakub VORÁČEK - 3:4
     
    63:33
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    JAKUB VORÁČEK svým desátým gólem kariéry v prodloužení rozhoduje tento zápas! Ivan Provorov zavezl puk do útočného pásma, přehodil ho právě na Voráčka, který nic neuspěchal, s pukem si najel z levé strany do mezikruží, kde svým pohybem udělal statistu z bránícího Pietrangela, Ryana O'Reillyho nechal odklouzat kamsi mimo a poté si pohrál i s gólmanem Binningtonem, který na jeho pohyb musel reagovat, nicméně v příhodný okamžik poslal Voráček puk do protisměru a trefil odkrytou část branky, krásná akce! Asistence: Ivan Provorov a Sean Couturier.
    53:39 Alexander STEEN - 3:3
     
    53:39
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Obránci Flyers opět chybovali, když se vytáhli od své branky na pravou stranu, odkud si to před branku namířil ALEXANDER STEEN. Toho si všiml za brankou Thomas, který poslal před branku puk na volného Steena, ten ho nabral na hůl a nechytatelně ho poslal nad rameno bezmocného Elliotta. Asistence: Robert Thomas a Jaden Schwartz.
    50:35 Ryan O'REILLY - 2:3
     
    50:35
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    RYAN O'REILLY svým devátým gólem v sezóně vrací svůj tým do hry! Střelu Schenna Elliott pouze vyrazil, bránící Travis Sanheim se snažil puk odehrát, ale to se mu nepodařilo, na rozdíl od dotírajícího Ryana O'Reillyho, který poslal puk do branky. Asistence: Brayden Schenn a David Perron.
    40:26 Travis KONECNY - 1:3
     
    40:26
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Tak to je dokonalá odplata za faul Perrona! TRAVIS KONECNY toho měl po kroščeku Perrona dost, po skončení druhé třetiny a nyní se raduje z využité přesilové hry po krásné kombinaci, kdy Giroux poslal puk před branku, tam parádně tečuje James van Riemsdyk a posílá puk na levou stranu, odkud ho již Konecny posílí neomylně do branky. Asistence: James van Riemsdyk a Claude Giroux.
    35:43 Michael RAFFL - 1:2
     
    35:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hosté otáčí zápas! Robert Hägg vypálil od modré, střelu Jordan Binnington (St. Louis) pouze vyrazil před sebe, k odraženému puku se dostal MICHAEL RAFFL, který ho pohotově nasměroval do odkryté části branky. Trochu smůla Binningtona, který chtěl puk chytit do své lapačky, ale promáchl... Asistence: Robert Hägg a Sean Couturier.
    32:43 Tyler PITLICK - 1:1
     
    32:43
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí sice přečkali oslabení, ale Letci se díky přesilové hře dostali do laufu a v tlaku pokračovali i při hře v plném počtu, kdy si TYLER PITLICK vzal puk, obkroužil branku St. Louis a z pravé strany zakončil. Puk se poté odrazil pravděpodobně od brusle bránícího hráče a poté skončil v brance. Asistence: Scott Laughton a Matt Niskanen.
    14:24 Justin FAULK - 1:0
     
    14:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Dvojice bránících hráčů Philadelphie se stáhlo za branku, k Steenovi, který toho využil k přihrávce před branku, kde zůstal zcela osamocený JUSTIN FAULK. Přesouvající se Brian Elliott neměl moc šancí zabránit Faulkovi ve skórování, stačilo poslat puk do odkryté části branky. Asistence: Alexander Steen a Robert Thomas.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 15. Faulk (Steen, Thomas), 51. R. O'Reilly (B. Schenn, Perron), 54. Steen (Thomas, Schwartz) – 33. Pitlick (Laughton, Niskanen), 36. M. Raffl (Hägg, Couturier), 41. Konecny (J. van Riemsdyk, Giroux), 64. Voráček (Provorov, Couturier)


    St. Louis Blues: Binnington (Allen) – Dunn, Pietrangelo, Bouwmeester, Faulk, Mikkola, Bortuzzo – Schwartz, B. Schenn, Sundqvist – Sanford, R. O'Reilly, Perron – Steen, Thomas, Bozak – MacEachern, J. de La Rose, Barbašev.
    Philadelphia Flyers: Elliott (Lyon) – Provorov, Niskanen, Sanheim, P. Myers, Hägg, Friedman – Giroux, K. Hayes, Konecny – M. Raffl, Couturier, Voráček – J. van Riemsdyk, Laughton, Aube-Kubel – Pitlick, Bunnaman, Stewart.

    Rozhodčí: Luxmore, Hanson – Mach, Galloway

    Diváci: 18 096
    thejrc.org