Montreal – Chicago 1:4 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
HC Olomouc
6:3 (1:1, 4:2, 1:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 16.01.2020, 17:30 • Zimní stadion Olomouc • turnaj O Pohár DHL • 35. kolo
Partner:
     
    46:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Domácí chvíli kombinovali v útočné třetině bez střelby, poté se do kotouče opřel TOMÁŠ KRUPA, jenž navyšuje skóre na 6:3. Asistence: Matúš Hlaváč a Adam Rutar.
     
    38:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ale na druhé straně se prosazují domácí. Domácí ještě reklamovali posunutou bránu, ale rozhodčí signalizují, že gól platí. Autorem třetího gólu Komety je DANIEL INDRÁK.Asistence: Matěj Svoboda.
     
    38:09
    Olomouc právě vstřelila branku!
    A JOSHUA JAMES MÁCHA si rozhýbal brankáře a poslal kotouč po ledě za brankovou čáru! 5:2.
     
    27:46
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Přestřelka v plecharéně pokračuje! Hanáci si berou zpět dvoubrankové vedení po trefě DAVIDA ROSECKÉHO, který vymetl horní růžek brněnské brány. Asistence: David Kalač a Jan Štědrý.
     
    24:13
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je sníženo na rozdíl jedné branky. Za Kometu se podruhé v dnenším zápase prosazuje DOMINICK VAŠÍČEK. Asistence: Šimon Malenovský a Matěj Svoboda.
     
    22:29
    Olomouc právě vstřelila branku!
    V oslabení ujeli do brejku Tobiáš Handl s JOSHUOU JAMESEM MÁCHOU. Prvně jmenovaný posunul kotouč na svého spoluhráče a ten poslal černou pryž za brankovou čáru! 3:1. Asistence Tobiáš Handl.
     
    20:48
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Po brněnské akci se z protiakce prosazují domácí. PETR MADER poslal nenápadnou střelu, která ale skončila za zády Matěje Rachůnka. Asistence: Daniel Ministr a Matěj Kořenek.
     
    17:03
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Hanáci přesto vyrovnávají stav utkání! Autorem vyrovnávací branky je DANIEL MINISTR. Asistence: Matúš Hlaváč a Šimon Groch.
     
    04:07
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometě se teď podařilo usadit se v útočném pásmu a z důrazu před bránou se prosazuje DOMINICK VAŠÍČEK. Asistence: Adam Studený a Karel Dufek.

    Kristýna Nováková

    Branky a nahrávky: 18. Ministr (Hlaváč, Groch), 21. Mader (Ministr, Kořenek), 23. Mácha (Handl), 28. Rosecký (Kalač, Štědrý), 39. Mácha (TS), 47. Krupa (Hlaváč, Rutar) – 5. Vašíček (Studený, Dufek), 25. Vašíček (Malenovský, Svoboda), 39. Indrák (Svoboda)


    HC Olomouc: Mokrý (Hasala) – Mader (C), Groch, Hlaváč, Hladiš, Vosátko (A), Rutar, Pírek – Kalač (A), Handl, Krupa, Rosecký, Tomajko, Mácha, Štědrý, Kořenek, Ministr, Tarnoczy
    HC Kometa Brno: Rachůnek (Kubík) – Holemý, Furch, Vašíček, Studený (A), Kowalczyk (C) – Žák, Indrák, Snášel, Bartes, Svoboda, Dufek, Krška, Malý, Vašíček, Malenovský

    Rozhodčí: Koziol – Zedník, Hranoš
    thejrc.org