Montreal – Chicago 1:4 (kon.) | St. Louis – Philadelphia 3:4 (po pr.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:2 (1:0, 2:1, 1:1)
HC Škoda Plzeň
Čtvrtek 16.01.2020, 18:00 • ŠKOENERGO aréna • turnaj O Pohár DHL • 36. kolo
Partner:
     
    59:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V poslední minutě se prosazují hosté. Dudycha vyhazoval kotouč, kterým trefil Půčka. Od něj se odrazil na hůl DANIELA MALÁKA. Asistence: Tomáš Hollar.
     
    41:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Stzturc poslal přihrávku z leva na na JAKUBA PETRŽILKU, který nasměroval kotouč do odkryté brány. Asistence: Gabriel Szturc.
     
    36:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Domácí odskakují už do dvoubrankového vedení. Se střelou od modré si Micka ještě poradil, avšak na dorážku MICHALA SIMONA už nestačil. Asistence: Gabriel Szturc a Jakub Petržilka.
     
    27:10
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři si berou své vedení zpět. Po tlaku před Mickou se střelou mezi nohy prosazuje DAVID MORAVEC. Asistence: Jan Grim a Gabriel Szturc.
     
    24:55
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Místo očekáváného stavu 2:0, je to 1:1. ŠTĚPÁN ŘÍHA projel přes obranu jako nůž máslem a zakončil do pravého rohu Zeithamlovy klece. Asistence: David Jiříček.
     
    08:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Máme tu první gól utkání. Půček poslal nahrávku z pravé strany na JÁNA PETRISKU, který si s kotoučem poradil a poslal ho mezi Mickovy betony. Asistence: Jan Půček a Eric Mežnar.

    Adéla Kvapilová

    Branky a nahrávky: 9. Petriska (Půček, Mežnar), 28. Moravec (Grim, Szturc), 37. Simon (Szturc, Petržilka), 42. Petržilka (Szturc) – 25. Říha (Jiříček), 60. Malák (Hollar)


    BK Mladá Boleslav: Zeithaml (Kmec) – Moravec, Sýkora, Dotter (C), Houška, Vacík, Dudycha – Závora, Szturc, Dlask, Petržilka, Půček, Mežnar, Moucha, Grim, Petriska, Moravčík, Šíma, Simon
    HC Škoda Plzeň: Micka (Pícl) – Špaček, Jiříček, Pánek, Vajner, Kovařík, Malák (C) – Kvasnička, Hollar, Kopic, Adamec, Šuhaj, Říha, Kolda, Čermák, Tůma, Malát, Ženíšek, Soukup

    Rozhodčí: Čáp – Svoboda, Špringl
    thejrc.org