K. Vary – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:3 (kon.)
Liberec – Plzeň 7:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:1 (0:0, 0:0, 5:1)
HC Kometa Brno
Pátek 17.01.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S konstatováním, že utkání rozhodla branka kapitána Jakuba Strnada, se loučím a přeji vám příjemný zbytek pátečního večera. (20:57:47)
     
    Osmačtyřicet minut jsme čekali na vstřelení branky a následně se s nimi roztrhl pytel! Kladno překvapilo dalšího silného soupeře a bere velmi důležité tři body. Naopak Kometa odehrála velmi špatnou třetí část a proto se musela před Rytíři sklonit. Svěřenci Libora Zábranského budou chtít na střetnutí rychle zapomenout a jít do dalšího zápasu s čistou hlavou.

    Střely na branku: 28:27.
    Střely na branku ve třetí třetině: 11:8.
     
    Konec zápasu.
    59:49 Jakub STRNAD - 5:1
     
    59:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši jsou nenasytní a přidávají další branku v přesilové hře. Pokus od modré čáry tečoval JAKUB STRNAD a na změnu letu kotouče pak nereagoval Karel Vejmelka. Asistence: Brendon Nash.
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Tomáš Bartejs – 2 min., držení).
    58:46 Antonín MELKA - 4:1
     
    58:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! ANTONÍN MELKA převzal přihrávku ve středním pásmu a zamířil přesně do prázdné brány. Asistence: Brendan O'Donnell a Brady Austin.
     
    58:19
    Karel Vejmelka se vydal na střídačku a pustil tak na led šestého hráče! V podobném momentu Kladno netrefilo prázdnou branku a navíc je odpískané zakázané uvolnění.
    57:03 Brendan O'DONNELL - 3:1
     
    57:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv Tomáš Plekanec nesouhlasí, branka platí! BRENDAN O'DONNELL si u střídačky Komety stáhl puk ze vzduchu a vydal se na levou stranu, odkud přesně zamířil mezi gólmanovy betony. Bez asistence.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 028 diváků.
     
    Hlavní rozhodčí stále prohlížejí záznam hry, jedná se o hodně hraniční situaci!
     
    Bude branka platit? Brendan O'Donnell sice zamířil přesně mezi brankářovy betony, ovšem domácí útočník si kotouč stáhl na led vysokou holí. Tomáš Plekanec a Martin Zaťovič se okamžitě vydali za rozhodčími.
     
    56:45
    Tomáš Plekanec projel po levé straně, ale přihrávkou před branku nenašel spoluhráče. Na druhou stranu se pak vydal Jaromír Jágr.
     
    55:26
    Martin Zaťovič přejel červenou čáru a nahodil černou gumu za branku. Kometa se sice zmocnila puku, ale dlouho ho neudržela.
     
    54:01
    Jaromír Jágr se se spoluhráčem vydal do přečíslení, ovšem situaci skončila nastřelením brusle bránícího soupeře.
    52:30 Tomáš PLEKANEC - 2:1
     
    52:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají početní výhodu a vracejí se do hry o body! Z levého kruhu vystřelil Lukáš Kucsera, jehož pokus před sebe vyrazil Denis Godla. Mezi kruhy se vydal TOMÁŠ PLEKANEC, jemuž hůl na chvíli zablokoval Jakub Strnad. Přesto zkušený hráč zakončil po ledě přesně. Asistence: Lukáš Kucsera a Martin Zaťovič.
     
    52:17
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Jaromír Jágr – 2 min., držení).
     
    50:42
    Ve třetí třetině hraje Kometa opravdu špatně, a tak bude mít ve zbytku utkání pořádnou práci. Zleva vystřelil do boční sítě Brady Austin.
    48:43 Jakub STRNAD - 2:0
     
    48:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři v početní hře navyšují vedení, a tak fanoušci pějí oslavný chorál! David Stach našel u pravé tyče Tomáše Kauta, jenž branku minul. Kotouč za brankou našel znovu Stach, jenž jej naservíroval na JAKUBA STRNADA, který neměl problém trefit odkrytou svatyni. Asistence: David Stach a Tomáš Kaut.
     
    48:15
    Z vrcholu pravého kruhu vystřelil Antonín Melka, jehož rána brankáři vypadla. Kotouče se pak zmocnilo Kladno, které pokračuje v kombinaci.
     
    48:10
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Silvester Kusko – 2 min., hákování).
     
    47:34
    Z levé strany vystřelil Vítězslav Bílek, jehož pokus mířil jen do hrudi Vejmelky. Během toho z hrací plochy odjel s bolestivou grimasou Martin Erat.
    47:18 David STACH - 1:0
     
    47:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Aktivita Rytířů se vyplácí a Kladenští tak jdou do vedení! DAVID STACH přihrával od pravé mantinelu na zadní tyč, kde se nacházel Štěpán Bláha, který do hry ani zasahovat nemusel. Kotouč totiž do šibenice poslal Stanislav Svozil, a tak byl Karel Vejmelka bezmocný. Bez asistence.
     
    46:20
    Martin Dočekal objel branku a přihrával do předbrankového prostoru, ovšem Kladenští byli pozorní.
     
    45:20
    Střelou přes beka se prezentoval Petr Vampola, který mířil těsně vedle vzdálenější tyče. Karel Vejmelka teď toho moc neviděl, ale štěstí stálo na jeho straně.
     
    45:04
    Znovu se hra přerušuje, jelikož nahození Středočechů přišlo ještě před červenou čárou. Pro zakázané uvolnění se bude vhazovat před brankou slovenského gólmana.
     
    44:02
    Do poslední dvacetiminutovky vstoupilo Kladno hodně aktivně, ale úvodní branka stále nepřichází. Na druhou stranu se tentokrát vydal Jan Hruška, jemuž byla černá guma vypíchnuta.
     
    43:58
    Přes střední pásmo přejel Patrik Machač, který se snažil o střelu z levé strany. Jeho pokus byl sražený pouze do ochranné sítě.
     
    43:07
    Na pravé straně měl hodně prostoru Petr Vampola, který se tak dostal do útočného pásma. Jeho golfák ale zamířil pouze nad branku Komety.
     
    42:18
    Zakončením od modré čáry se prezentoval Brady Austin, do jehož dělovky skočil Michal Gulaši, který je nejobětavějším hráčem Tipsport extraligy.
     
    41:55
    Nahození ze středního pásma vyrazil do rohu Karel Vejmelka, oba celky posílají do hry čerstvé síly.
     
    41:22
    Jan Hruška chyboval ve středním pásmu, a tak se Kladno vydalo do akce. Ovšem o kotouč se dlouhou dobu bojovalo v rohu kluziště.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Zatím sledujeme bezbrankové utkání, které zatím moc vzruchu nepřineslo. Snad třetí velkou šanci měl v utkání Lukáš Kucsera, jenž se nemůže prosadit. Na druhé straně Kladno zahodilo dvojnásobnou početní výhodu, v níž hrozila dvojice Brendan O'Donnell – Petr Vampola. Jenže Denis Godla a Karel Vejmelka dnes působí neprůstřelně, který z nich se ale bude radovat z vítězství?

    Střely na branku: 17:19.
    Střely na branku ve druhé třetině: 10:11.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:44
    Kolem soupeře se v rohu hrací plochy dostal Jan Hruška, který nahazoval puk do brankoviště. Godlova lapačka byla připravená a hru znovu přerušila.
     
    39:06
    Ještě minimálně jedno přerušení je na řadě ve druhé třetině. Brendon Nash nahazoval černou gumu na branku, ale Karel Vejmelka byl ve střehu.
     
    38:20
    Ve velké příležitosti se na pravém kruhu nacházel Jaromír Jágr, který mířil do protipohybu brankáře. Ovšem skvěle zasáhl Tomáš Plekanec, jenž pokus legendy srazil.
     
    38:07
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Filip Pyrochta, jehož snažení mířilo do horní části branky. Kotouč celou dobu viděl Denis Godla, jenž zasáhl lapačkou.
     
    37:45
    Kladno znovu vyhodilo jen za cenu zakázaného uvolnění, bude se vhazovat po levé ruce slovenského maskovaného muže.
     
    37:25
    André Lakos se snažil udržet kotouč v útočném pásmu, což se mu nepodařilo. Rakouský hráč se pustil do křížku s jedním z hostujících hráčů, ale o nic velkého nešlo.
     
    37:04
    Hostující celek je už je v plném počtu, tohle Rytířům moc nevyšlo.
     
    36:30
    Kometa už je ve čtyřech a znovu vyhazuje. Během toho se Jaromír Jágr zlobí na své spoluhráče.
     
    35:40
    Velkou rychlost nabral Petr Vampola, který se tak natlačil až před branku. Jeho pokus po ledě zamířil jen těsně vedle pravé tyče, Karel Vejmelka se štěstím obstál.
     
    35:10
    Něco málo přes minutu bude hrát Kladno ve dvojnásobné výhodě! Dostanou se Rytíři do vedení?
     
    35:02
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Daniel Rákos – 2 min., vysoká hůl).
     
    34:55
    Jaromír Jágr hledal přes brankoviště Brendana O'Donnella, který žabičku nezpracoval. Ovšem po chvíli přišel další faul Komety.
     
    34:09
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Ondřej Němec – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:03
    Kladenští ve třech jeli na jediného obránce. David Stach přihrál na osu, kde se nacházel Brendon Nash. Jemu v posledním momentu byla zablokovaná hůl, a tak puk letěl jen mimo prostor tří tyčí.
     
    32:16
    Puk na modré čáře zastavil Martin Kehar, který se okamžitě napřáhl a vystřelil. Jeho zakončení ale zamířilo jen do prvního bránícího hráče.
     
    31:34
    Do pravého kruhu se vydal Martin Zaťovič, jenž bekhendem zakončoval. Kotouč byl soupeřem sražen za branku, Kladno výborně brání před brankovištěm.
     
    30:49
    Další nahození schoval do lapačka Karel Vejmelka, Tomáš Kaut to totiž zkoušel ze středního pásma. Brněnský brankář ve druhé části moc práce neměl.
     
    30:22
    Jan Hruška našel kotouč za brankou, kterou se snažil obkroužit, ale byl atakován. Útočník Komety se sice dostal do brankoviště, ale hůl měl v posledním momentu zablokovanou, a tak zasáhl Denis Godla.
     
    29:09
    Nahozením se tentokrát činil Luboš Horký, jehož pokus lehce tečoval Ladislav Romančík. Domácího brankáře to nepřekvapilo a černou gumu zase zastavil.
     
    28:12
    Daniel Rákos si chtěl vyměnit kotouč se spoluhráčem, jenomže Jan Hruška přihrál pouze za něj. Kladenští pak posunuli černou gumu do středního pásma.
     
    27:06
    Po rychlé kombinaci vybídl Tomáš Plekanec Lukáše Kucseru ke skórování. Jeho pokus letěl do levé šibenice, ovšem domácí brankář se skvěle přesunul a střelu zlikvidoval.
     
    26:24
    Jakub Strnad se vydal do středního pásma, kde dlouho šetřil čas. Poté přišlo nahození, které Kometa zachytila vysokou holí.
     
    26:00
    Po vyhraném vhazování putovala černá guma na pravou stranu, odkud vystřelil Martin Erat. Denis Godla se stihl přesunout a letící kotouč zastavit.
     
    25:55
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Michal Barinka – 2 min., vysoká hůl).
     
    25:19
    Ve vlastním pásmu chyboval Michal Barinka, který tak založil další akci Komety. Následně se Kladno dopustilo faulu a bude hrát v početní výhodě.
     
    24:09
    Před brankou se nacházel Jakub Orsava, jehož našel Lukáš Kucsera. Jenomže Denis Godla byl znovu připravený a připsal si do statistik další úspěšný zákrok.
     
    23:43
    Tohle rozhodně není hokej, který by diváky nikterak bavil. Spíše se bojuje o každý kousek ledu, snad se to brzy změní.
     
    23:20
    A další zakázané uvolnění, tentokrát v podání hostující Komety.
     
    23:03
    Znovu se přerušuje, protože Rytíři najeli do dalšího ofsajdového postavení. Hra se tak přesune zpátky do neutrální zóny.
     
    22:53
    Nejprve se pískal ofsajd a těsně po vhazování zase zakázané uvolnění. Následuje vhazování před domácím maskovaným mužem.
     
    22:29
    Za brankou našel černou gumu Karel Plášek, jenž si pak vyjel na vrchol kruhů. Jeho pokus byl nepřesný, a tak skončil jen u zadního mantinelu.
     
    21:53
    Propagační pokus proti brance Kladna vyslal z levé strany Martin Dočekal, Denis Godla kotouč dobře viděl a vyrazil ho k mantinelu.
     
    21:26
    Druhá dvacetiminutovka začala řadou nepřesností, spíše se hraje u mantinelů. Kladno se jako poslední hnalo do pásma, ale zastavil ho ofsajd.
     
    20:16
    Jaromír Jágr přihrál přes celou šířku na modrou čáru, od které vystřelil Brendon Nash. Jeho pokus viděl Karel Vejmelka, jenž v pohodě zasáhl.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Sledujeme extraligové utkání v průměrném tempu, ale vstřelené branky jsme se nedočkali. Aktivnější sice byla Kometa, která ale zahodila snad čtyři velké příležitosti. Jednou hrozilo také Kladno, ovšem i Karel Vejmelka udržel v první části neprůstřelnost. Uvidíme, který z týmů půjde do vedení v dalším průběhu zápasu.

    Střely na branku: 7:8.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje druhou třetinu?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:50
    Jaromír Jágr nedostal na pravé straně prostor ke střele, a tak branku Komety objel. Ovšem u mantinelu o kotouč přišel a nic zásadního se už nestane.
     
    18:50
    Na druhou stranu se pak hnal Tomáš Plekanec, který dojel černou gumu v rohu útočného pásma. Zkušený hráč se pak pokusil překvapit Godlu, jenže slovenský gólman obstál.
     
    18:05
    Krásnou prací se prezentoval Antonín Melka, který mohl přihrávat na spoluhráče, ale vzal celou situaci na sebe. Domácí útočník zakončil jednou rukou, ovšem Karel Vejmelka obstál.
     
    17:00
    Přihrávku na levou stranu útočného pásma dostal Jakub Valský, jehož pokus zlikvidoval vyrážečkou hostující brankář.
     
    16:20
    K dalšímu zakončení se na druhé straně dostal Silvester Kusko, jehož snažení bylo sražené do ochranné sítě. Následuje vhazování po pravé ruce domácího brankáře.
     
    15:45
    Rytíři se pak hnali do protiútoku, ovšem ten zastavilo postavení útočícího hráče v brankovišti. Austinův pokus byl tak zbytečný a Karel Vejmelka by jej stejně měl.
     
    15:27
    Kometa se znovu nahozením dostala do pásma, ale nic velkého nevymyslela. Naopak přišla o kotouč a musí se rychle vrátit.
     
    15:14
    Po kombinaci za brankou si do nebezpečné pozice najel Lukáš Kucsera, na kterého ihned mířil kotouč. Hostující útočník z mezikruží rychle vystřelil, ovšem domácí maskovaný muž byl znovu na správném místě.
     
    13:30
    Ve střením pásmu se ke kotouči dostal Vojtěch Střondala, který byl sice atakován, ovšem přesto se na puku udržel. Po dlouhé kličce přišlo zakončení z bekhendu, jenže Denis Godla byl připraven.
     
    12:26
    Dlouhou dobu Kladno udrželo kotouč, který pak odevzdalo. Kometa už střádá plány na další ohrožení branky domácího celku.
     
    11:56
    Martin Zaťovič přihrál před branku, kde se nacházel osamocený Lukáš Kucsera. Jeho pokus mířil do protipohybu brankáře, ovšem Denis Godla situaci vyřešil.
     
    10:44
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (André Lakos – 2 min., zdržování hry / posunutá branka).
     
    10:41
    Martin Erat přihrával na levou stranu, kde se nacházel Martin Zaťovič. Ovšem přihrávka byla nepřesná, do branky se ještě hnal Tomáš Plekanec, který byl faulován.
     
    09:40
    Nejprve se o kličku mezi kruhy pokusil Brady Austin, jenže jej zastavil Karel Plášek. Mladý útočník se pak se spoluhráčem vydal do otevřené obrany, ale přihrávka na něj byla nepřesná.
     
    08:30
    Od levého mantinelu zakončil Brady Austin, který mířil na zadní tyč. Ovšem jeho pokus vyrazil Karel Vejmelka do rohu hrací plochy.
     
    07:52
    Nahozením od modré čáry se prezentoval Tomáš Bartejs, jehož pokus zastavil obličejem jeden ze soupeřů. Rytíři se pak vydali do útoku, ale nic kloudného nevymysleli.
     
    07:24
    Kometa se nedostala přes střední pásmo, a tak se schovala za vlastní branku. Oba celky opět míří na střídačky, aby poslaly do hry čerstvé síly.
     
    06:41
    Do předbrankového prostoru zamířil Jaromír Jágr, který převzal Vampolovu přihrávku. Kladenský veterán byl pokrytý, a tak slabý pokus zamířil jen na připraveného Vejmelku.
     
    06:03
    Zpoza branky hledal Tomáš Plekanec dalšího veterána Martina Erata. Tomu kotouč sjel z čepele hole, a tak zakončení bylo slabé. Kladno pak kotouč poslalo jen na vlastní střídačku.
     
    05:34
    André Lakos se dostal pod tlak, když ho napadl Karel Plášek. Rakouský reprezentant tak vyhodil na zakázané uvolnění.
     
    04:41
    Hostující mužstvo nahodilo kotouč za brankou, kde byli první obránci. Jenomže Martin Dočekal se nedal a po chvíli zakončil z mezikruží. Ovšem černou gumu do branky Kladna neprocedil.
     
    03:58
    Bekhendovým pokusem se prezentoval Jan Hruška, který domácího brankáře nepokořil. Kometa pak zastavila protiútok soupeře, ale vyhodila na icing.
     
    03:29
    Tomáš Plekanec prohodil přes obránce kotouč na Martina Zaťoviče, jenž se dostal za obranu a mířil sám na brankáře. Jeho pokus mířil pod horní tyč, ovšem Denis Godla situaci ustál.
     
    02:55
    Po vyhraném vhazování znovu nahazoval černou gumu na branku Michal Barinka, který zamířil jen do připraveného brankáře Komety.
     
    02:50
    Z levého kruhu se do střely pod horní tyč opřel Brendan O'Donnell, jehož pokus vyrazil Karel Vejmelka ramenem do ochranné sítě.
     
    02:11
    Daniel Rákos zastavil soupeře ve středním pásmu, ale následně prohrál souboj v rohu útočného pásma. Oba celky využívají situace a posílají do hry čerstvé síly.
     
    01:21
    Odražený kotouč dojel Jakub Strnad, který pak objel branku a přihrál na modrou čáru. Nahozením se pak prezentoval Michal Barinka, jenž nezamířil přesně.
     
    00:25
    Po vhazování se od modré čáry napřáhl Michal Gulaši, jehož pokus zastavil Brendon Nash. Následně se do protiakce vydal Jaromír Jágr, který kličkou na modré vystavil spoluhráče do ofsajdu.
     
    00:19
    Domácí mužstvo se pokusilo o dlouhou přihrávku, která byla nepřesná a skončila na zakázaném uvolnění. Vhazovat se bude po levici Denise Godly.
     
    00:10
    Další utkání sedmatřicátého kola Tipsport extraligy bylo zahájeno! Úvodní vhazování vyhrál Petr Vampola, a tak Kladno má právo první útočné akce.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    Úvodní sestavy:

    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka (A) – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – Melka, T. Kaut (A), O'Donnell – Valský, Stach, Š. Bláha – Bílek.

    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec (A), Bartejs, Baranka, Pyrochta, Svozil, Gulaši, Malec – Kucsera, Plekanec (A), Zaťovič (C) – M. Erat, Hruška, Orsava – Dočekal, Rákos, Kusko – L. Horký, Střondala, Plášek ml..

    Rozhodčí: Úlehla, Jeřábek – Brejcha, Jelínek.
     
    Oba celky se v letošní sezóně utkaly dvakrát a vždy se z vítězství radovala Kometa. Nejproduktivnějším hráčem obou duelů je Lukáš Kucsera, jenž v zápasech s Kladnem posbíral pět bodů. Třikrát se totiž radoval ze vstřelené branky a dvakrát přihrával. Podaří se mu znovu bodově prosadit?

    Kometa – Kladno 4:1
    Kladno – Kometa 2:3
     
    Při pohledu na tabulku zjistíme, že Kladno bojuje o předkolo play-off. Aktuálně mu patří desátá příčka, když posbíralo sedmačtyřicet bodů. Rytíři by potřebovali především zlepšit hru do obrany, jelikož inkasovali už 116 branek, což je nejvyšší čtvrtý počet. V poslední kole si Středočeši poradili s pražskou Spartou, kterou "sejmuli" osmi brankami, když hlavním hrdinou byl navrátilec do sestavy Jaromír Jágr. Pojďme se ale už věnovat Kometě, která zcela jistě patří mezi aspiranty na titul. Brňané v dosavadním průběhu získali devětapadesát bodů, což jim aktuálně stačí na páté místo. Hostující mužstvo v posledních pěti zápasech hned čtyřikrát bodovalo – ovšem třikrát prohrálo.

    NEJPRODUKTIVNĚJŠÍ HRÁČI

    Rytíři Kladno

    Brady Austin 25 bodů (10+15)
    Jaromír Jágr 19 bodů (10+9)
    Ladislav Zikmund 18 bodů (10+8)

    HC Kometa Brno

    Petr Holík 37 bodů (11+26)
    Martin Zaťovič 35 bodů (20+15)
    Tomáš Plekanec 25 bodů (8+17)
     
    Vítám všechny hokejové fanoušky u sedmatřicátého kola Tipsport extraligy, v němž se představí Rytíři Kladno a HC Kometa Brno. Půjde také o souboj Jaromíra Jágra s Tomášem Plekancem, který z nich bude úspěšnější tentokrát?
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 48. Stach, 49. J. Strnad (Stach, T. Kaut), 58. O'Donnell, 59. Melka (O'Donnell, Austin), 60. J. Strnad (Nash) – 53. Plekanec (Kucsera, Zaťovič)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka (A) – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – Melka, T. Kaut (A), O'Donnell – Valský, Stach, Š. Bláha – Bílek.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec (A), Bartejs, Baranka, Pyrochta, Svozil, Gulaši, Malec – Kucsera, Plekanec (A), Zaťovič (C) – M. Erat, Hruška, Orsava – Dočekal, Rákos, Kusko – L. Horký, Střondala, Plášek ml..

    Rozhodčí: Úlehla, Jeřábek – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5 028
    ocianews.com