K. Vary – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Vítkovice – Litvínov 5:3 (kon.) | Pardubice – Třinec 2:3 (kon.)
Liberec – Plzeň 7:1 (kon.) | Kladno – Kometa Brno 5:1 (kon.) | Olomouc – Mountfield HK 2:0 (kon.)
konec
Rytíři Kladno
5:1 (0:0, 0:0, 5:1)
HC Kometa Brno
Pátek 17.01.2020, 18:00 • ČEZ stadion, Kladno • Tipsport extraliga • 37. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:49 Jakub STRNAD - 5:1
     
    59:49
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Středočeši jsou nenasytní a přidávají další branku v přesilové hře. Pokus od modré čáry tečoval JAKUB STRNAD a na změnu letu kotouče pak nereagoval Karel Vejmelka. Asistence: Brendon Nash.
    58:46 Antonín MELKA - 4:1
     
    58:46
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Je definitivně rozhodnuto! ANTONÍN MELKA převzal přihrávku ve středním pásmu a zamířil přesně do prázdné brány. Asistence: Brendan O'Donnell a Brady Austin.
    57:03 Brendan O'DONNELL - 3:1
     
    57:03
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv Tomáš Plekanec nesouhlasí, branka platí! BRENDAN O'DONNELL si u střídačky Komety stáhl puk ze vzduchu a vydal se na levou stranu, odkud přesně zamířil mezi gólmanovy betony. Bez asistence.
    52:30 Tomáš PLEKANEC - 2:1
     
    52:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brňané využívají početní výhodu a vracejí se do hry o body! Z levého kruhu vystřelil Lukáš Kucsera, jehož pokus před sebe vyrazil Denis Godla. Mezi kruhy se vydal TOMÁŠ PLEKANEC, jemuž hůl na chvíli zablokoval Jakub Strnad. Přesto zkušený hráč zakončil po ledě přesně. Asistence: Lukáš Kucsera a Martin Zaťovič.
    48:43 Jakub STRNAD - 2:0
     
    48:43
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři v početní hře navyšují vedení, a tak fanoušci pějí oslavný chorál! David Stach našel u pravé tyče Tomáše Kauta, jenž branku minul. Kotouč za brankou našel znovu Stach, jenž jej naservíroval na JAKUBA STRNADA, který neměl problém trefit odkrytou svatyni. Asistence: David Stach a Tomáš Kaut.
    47:18 David STACH - 1:0
     
    47:18
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Aktivita Rytířů se vyplácí a Kladenští tak jdou do vedení! DAVID STACH přihrával od pravé mantinelu na zadní tyč, kde se nacházel Štěpán Bláha, který do hry ani zasahovat nemusel. Kotouč totiž do šibenice poslal Stanislav Svozil, a tak byl Karel Vejmelka bezmocný. Bez asistence.
    Marken.cz

    Michal Luxa

    Branky a nahrávky: 48. Stach, 49. J. Strnad (Stach, T. Kaut), 58. O'Donnell, 59. Melka (O'Donnell, Austin), 60. J. Strnad (Nash) – 53. Plekanec (Kucsera, Zaťovič)


    Rytíři Kladno: Godla (Cikánek) – Austin, Nash, Lakos, Kehar, Romančík, Barinka (A) – Zikmund, Vampola, Jágr – Redlich, Machač, J. Strnad (C) – Melka, T. Kaut (A), O'Donnell – Valský, Stach, Š. Bláha – Bílek.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec (A), Bartejs, Baranka, Pyrochta, Svozil, Gulaši, Malec – Kucsera, Plekanec (A), Zaťovič (C) – M. Erat, Hruška, Orsava – Dočekal, Rákos, Kusko – L. Horký, Střondala, Plášek ml..

    Rozhodčí: Úlehla, Jeřábek – Brejcha, Jelínek

    Diváci: 5 028
    thejrc.org