Toronto – Calgary 1:2 (0:1 po s.n.) | Florida – Los Angeles 4:3 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 2:3 (kon.)
Philadelphia – Montreal 1:4 (kon.) | Washington – New Jersey 5:2 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (kon.)
Boston – Pittsburgh 4:1 (kon.) | Ottawa – Vegas 2:4 (kon.) | Nashville – Anaheim 2:4 (kon.)
Minnesota – Tampa 3:2 (kon.) | Dallas – Buffalo 1:4 (kon.) | Colorado – San Jose 4:0 (kon.)
Vancouver – Arizona 3:1 (kon.)
konec
Vancouver Canucks
3:1 (1:1, 1:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 17.01.2020, 04:10 • Rogers Arena, Vancouver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:15 Tanner PEARSON - 3:1
     
    59:15
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks vítězí! Arizona šla do hry bez brankáře, což se vůbec nevyplatilo. Loui Eriksson se totiž s pukem dostal do útočného pásma, kde ho přihrál TANNERU PEARSONOVI, který se už tak v klidu trefil do prázdné klece. Asistence: Loui Eriksson, Alexander Edler.
    35:49 Jake VIRTANEN - 2:1
     
    35:49
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks jdou poprvé v zápase do vedení! J. T. Miller zachytil soupeřící rozehrávku, kotouč poté přihrál na JAKEA VIRTANENA, který si objel branku Arizona a bekhendem poslal puk do Adina Hilla, který si ho srazil do vlastní klece, protože se zrovna přesouval. Asistence: J. T. Miller, Elias Pettersson.
    15:01 Bo HORVAT - 1:1
     
    15:01
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Canucks využívají svou první přesilovku v zápase a ještě v první třetině srovnávají stav zápasu! Elias Pettersson po své střele do brankové konstrukce přihrál puk na modrou čáru, odkud do pravé tyče vypálil také Quinn Hughes. Od brankové konstrukce se však kotouč odrazil přímo na hůl BO HORVATA, který rychlou střelou nedal Adinu Hillovi šanci k zákroku. Asistence: Quinn Hughes a Elias Pettersson.
    07:59 Christian DVORAK - 0:1
     
    07:59
    Arizona právě vstřelila branku!
    Vancouver poprvé v zápase pokazil rozehrávku, což Arizona okamžitě trestá. Puk na modré čáře zachytil Oliver Ekman-Larsson, ten ho pak poslal k zadnímu mantinelu, odkud přihrával před branku Taylor Hall, který tak našel CHRISTIANA DVORAKA. Ten rychlou střelou k protější tyči překonal Jacoba Markströma. Asistence: Taylor Hall, Oliver Ekman-Larsson.

    Lukáš Mihal

    Branky a nahrávky: 16. Horvat (Q. Hughes, E. Pettersson), 36. Virtanen (J. T. Miller, E. Pettersson), 60. Pearson (Eriksson, Edler) – 8. Dvorak (Hall, Ekman-Larsson)


    Vancouver Canucks: Markström (Demko) – Edler (A), Stecher, Q. Hughes, Ch. Tanev (A), Fantenberg, T. Myers – Pearson, Horvat (C), Eriksson – J. T. Miller, E. Pettersson, Virtanen – Roussel, Gaudette, Boeser – Motte, Beagle, B. Sutter.
    Arizona Coyotes: Hill (Prosvetov) – Ekman-Larsson (C), Demers, Chychrun, Goligoski, Ljubuškin, Hjalmarsson (A) – Hall, Dvorak, Garland – Crouse, Stepan (A), Kessel – Schmaltz, Söderberg, Keller – Grabner, Richardson, Hinostroza.

    Rozhodčí: Nicholson, Dwyer – Gibbons, Mills

    Diváci: 18 871
    thejrc.org