Česko – Švýcarsko 0:1 (0:2 po s.n.)
konec
HC Vítkovice Ridera
2:5 (0:0, 2:2, 0:3)
Mountfield HK
Pátek 17.01.2020, 17:00 • MFH Ostrava • turnaj O Pohár DHL • 35. kolo
Partner:
     
    59:02
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ze středního pásma se do prázdné brány trefil MARTIN JANDA. Bez asistence.
     
    53:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to byla střela! MARTIN PĚNČÍK se od modré čáry trefil nad levé rameno vítkovického gólmana. Asistence: Marek Tecl, Dalibor Ďuriš.
     
    48:38
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí gólman se nedokázal přemístit a PETR MORAVEC zakončil do skoro odkryté brány. Asistence: Petr Poppel, Marco Lukačka.
     
    39:57
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    I domácí využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 2:2. Do brány se z pravé strany trefuje ADAM BERÁNEK. Asistence: Jan Bernovský, Jan Vojtovič.
     
    39:11
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se během chvíle dostávají do vedení. Nad levé rameno Dolíšky se z pravého kruhu trefil PETR POPPEL. Asistence: Vojtěch Síla, David Voňka.
     
    38:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav zápasu na 1:1. Puk proklouzl Dolíškovi mezi betony, domácí se sice snažili kotouč z místa před brankovou čárou dostat, nicméně blízko byla i hokejka TADEÁŠE PINKASE, který jen posunul kotouč za brankovou čáru. Asistence: Dalibor Ďuriš, Martin Pěnčík.
     
    35:49
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Velice pěkná souhra domácích, Bernovský z levé strany přihrál JOSEFU KREJSOVI před bránu, hostující gólman se nestihl přemístit a vítkovický hráč s číslem 25 se trefil doprostřed brány. Asistence: Jan Bernovský, Vojtěch Lednický.

    Klára Bártková

    Branky a nahrávky: 36. Krejsa (Bernovský, Lednický), 40. Beránek (Bernovský, Vojtovič) – 39. Pinkas (Ďuriš, Pěnčík), 40. Poppel (Síla, Voňka), 49. Moravec (Poppel, Lukačka), 54. Pěnčík (Tecl, Ďuriš), 60. Janda


    HC Vítkovice Ridera: Dolíška (Piták) – Bílý, Smolka, Zapletal, Kunc, Věntus (A), Machů – Tvrdý, Bernovský, Lednický, Krejsa, Mrva (C), Kylnar, Potočný (A), Vojtovič, Beránek
    Mountfield HK: Sajdl (Tichý) – Pelda, Váchal (A), M. Pinkas, Voňka, Naar, Perička, Pěnčík – Lukačka, Ďuriš, T. Pinkas, Moravec, Síla, Lang, Janda (A), Šedivý, Tecl, Poppel (C)

    Rozhodčí: T. Cabák – V. Hanzlík, V. Rožánek

    Diváci: 135
    thejrc.org