Znojmo – Salzburg 2:5 (kon.)
konec
HC LERAM Orli Znojmo
2:5 (1:2, 1:1, 0:2)
EC Red Bull Salzburg
Pátek 17.01.2020, 19:15 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté se ještě prosazují, když Dominika Groha prostřelil BUD HOLLOWAY a zřejmě tak definitivně zlomil odpor znojemského týmu – 2:5. Asistence: John Hughes a Dominique Heinrich.
     
    47:06
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Hosté odskakují svému soupeři na rozdíl dvou branek. BRENT REGNER kousek od levého kruhu napřáhl ke střele a prostřelil Dominika Groha – 2:4. Orli tak musejí mazat už dvoubrankovou ztrátu. Asistence: John Hughes.
     
    35:08
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Přesilovku hosté využívají a jdou znovu zpět do vedení. Na pravé straně střílel na částečně odkrytou Grohovu klec CHAD KOLARIK a dostal puk do jeho branky – 2:3. Znojmo tak musí dohánět jednobrankové manko. Asistence: Janos Hari.
     
    28:53
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno. Znojmo podruhé srovnává stav a znovu u toho byl ANTHONY LUCIANI. Toho do samostatného úniku vyslal Tomáš Svoboda a prvně jmenovaný pak zblízka nedal šanci Lamoureuxovi, kterého prostřelil mezi jeho betony – 2:2. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    11:30
    Salzburg právě vstřelil branku!
    Záhy jdou hosté dokonce do vedení. ALEXANDER PALLESTRANG napřáhl kousek před domácí brankou a po jeho ráně byl Groh bez šance – 1:2. Asistence: Bud Holloway a Derek Joslin.
     
    10:51
    Salzburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Connor Brickley našel pasem na levé straně BUDA HOLLOWAYE, jenž napřáhl ke střele a střelou nad rameno Dominika Groha dostal puk za jeho záda – 1:1. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Connor Brickley a John Hughes.
     
    07:40
    Orli právě vstřelili branku!
    Domácí hráči otevírají účet dnešního zápasu a jdou do vedení. Bowles poslal puk na pravou stranu, kde si ho sebral ANTHONY LUCIANI a z kruhu poté pálil ke vzdálenější tyči. Kotouč se pak ještě od Lamoureuxe odrazil a propadl za brankovou čáru – 1:0. Asistence: Parker Bowles.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 8. Luciani (Bowles), 29. Luciani (Svoboda T.) – 11. Holloway (Brickley, Hughes), 12. Pallestrang (Holloway, Joslin), 36. Kolarik (Hari), 48. Regner (Hughes), 58. Holloway (Hughes, Heinrich)


    HC LERAM Orli Znojmo: Groh (Lassila) – Stehlík, Bořuta, Čermák, Sova, Mikliš, Jonáš – Bowles, Bartoš, Luciani – Berisha, Flick, McRae – Svoboda T., Matuš, Gago – Kosnar, Češík, Svoboda O.
    EC Red Bull Salzburg: Lamoureux (Herzog) – Regner, Heinrich, Schreier, Joslin, Viveiros, Pallestrang, Harnisch, Jakubitzka – Hughes, Brickley, Holloway – Kolarik, Hari, Huber M. – Hochkofler, Schiechl, Baltram – Huber P., Varejcka, Rebernig

    Rozhodčí: Kincses, Smetana – Gatol, Nemeth

    Diváci: 3 014
    ocianews.com