Martin – Dubnica 2:3 (po pr.) | Žilina – Topoľčany 1:3 (kon.) | Levice – Spišská N. Ves 5:2 (kon.)
Trnava – Pov. Bystrica 3:1 (kon.)
po prodl.
HK VITAR Martin
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
TSS GROUP Dubnica
sk Pátek 17.01.2020, 18:00 • Martinské hokejové centrum • 1. liga (SR) • 36. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    63:12
    Dubnica dáva gól! Vladimír Lantoš uvoľnil FILIPA NEMČEKA, ktorý svoje sólo zakončil strelou do hornej časti bránky. Druhú asistenciu si pripisuje Michal Chatrnúch.
     
    38:51
    Dubnica dáva gól! Vladimír Lantoš poslal puk na DOMINIKA HEGYIHO, ktorý poľahky prekonáva brankára, ktorý ukazuje na stále ležiaceho Dvořáka v bránkovisku. Obrovská búrka nevôle zo strany domácich priaznivcov.
     
    10:13
    Martin dal gól!
    Využitá presilová hra. Brankár vykorčuľoval proti dvojici hráčov. I tak mu to nepomohlo nakoľko MATEJ DÍRER krásne prehodil gólmana po asistenciách Františka Poliačeka a Ivana Brezniaka.
     
    06:54
    Martin dal gól!
    Súboj pri mantineli v ktorom sa ocitol Matej Dírer. K nemu ešte prišiel František Poliaček, ktorý vybojoval puk a okamžite ho posielal pred bránku na IVANA BREZNIAKA, ktorý triafa roh bránky.
     
    03:28
    Dubnica dáva gól! Prečíslenie na hosťujúcej strane s Miroslavom Kristínom a FILIPOM NEMČEKOM, ktorý v rýchlosti prestrelil brankára.

    Daniel Modrovský

    Branky a nahrávky: 7. Brezniak (Poliaček, Dírer), 11. Dírer (Poliaček, Brezniak) – 4. Nemček (Kristín), 39. Hegyi (Lantoš), 64. Nemček (Lantoš, Chatrnúch)


    HK VITAR Martin: Gavalier (Bernát) – Dvořák, Tabaček – Matejka, Rusina – Šimon, Ligas – Themár, Burzík – Brezniak, Dírer, Poliaček – Rudzan, Murček, Pokrivčák – Videlka, Babka, Žiak – Jurášek, Paulíny, Nauš
    TSS GROUP Dubnica: Kutej (Lakosil) – Homér, Fančovič – Rajnoha, Chatrnúch – Trška, Hefka – Dužek, Plavecký – Hegyi, Nemček, Kristín – Matějka, Ďuriš, Lantoš – Kanaet, Hudák, Klimenta – Ďurina, Prna, Jakubík

    Rozhodčí: Purgat – Ďurina, Hanko, Jurčiak

    Diváci: 926
    thejrc.org