SHK Hodonín – Nový Jičín 2:3 (po s.n.) | Trutnov – Děčín 5:3 (kon.) | Příbram – Kolín 10:2 (kon.)
Nová Paka – Dvůr Králové n. L. 3:2 (3:2 po s.n.) | Šumperk – Val. Meziříčí 5:2 (kon.) | Klatovy – Písek 7:2 (kon.)
Mostečtí Lvi – Bílina 10:1 (kon.) | Žďár n/S – Opava 3:4 (0:2 po s.n.) | Kobra – Tábor 5:6 (0:2 po s.n.)
Jablonec n/N – Vrchlabí 3:5 (kon.) | Kopřivnice – Mor. Budějovice 8:0 (kon.) | China Golden Dragon – David Servis 0:11 (kon.)
konec
HC Trutnov
5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
HC Děčín
Sobota 18.01.2020, 16:002. liga skupina Sever (ČR) • 33. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:27
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Trutnov poprvé vyhodil kotouč mimo své pásmo, a to rovnou do opuštěné děčínské klece. Od vlastní modré čáry puk do branky vstřelil LUKÁŠ JUNEK. Bez asistence.
     
    53:19
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Krásná kombinace domácích a čtvrtý gól do děčínské sítě. JAN STARÝ obdržel přihrávku do mezikruží a viditelně si oddechl, když kotouč po jeho střele zaplul k tyčce branky Děčína. Asistence: Vojtěch Kubinčák, Bohdan Višňák.
     
    47:53
    Děčín právě vstřelil branku!
    Děčín sekundu po vypršení přesilovky vyrovnává! ŠTĚPÁN KUCHYNKA byl před brankou úplně sám a poté, co obdržel nahrávku, se nemýlil. Asistence: Tomáš Faigl, Martin Zdvořáček.
     
    30:39
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Krásná akce domácích je zakončena gólem, Trutnov tak jde poprvé v zápase do vedení. BOHDAN VIŠŇÁK dostal nahrávku na modrou, sjel si ale až do mezikruží a střelou do horní části branky se nemýlil. Asistence: Jan Starý, Vojtěch Kubinčák.
     
    21:18
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí po jedenácti sekundách využívají přesilovku a znovu vyrovnávají. Lukáš Vácha skvěle nalezl MARKA ŠKVRNĚ na pravém kruhu, který následně prostřelil Lukáše Lavingera. Asistence: Lukáš Vácha.
     
    18:38
    Děčín právě vstřelil branku!
    Další zkrácenou přesilovku už hosté využívají a jdou znovu do vedení. PATRIK BALCAR si po pravé straně sjel až k brance, kde nikým nehlídán obdržel nahrávku a střelou ke vzdálenější tyčce propálil Ašenbrennera. Asistence: Tomáš Faigl, Michal Oliverius.
     
    14:42
    Trutnov právě vstřelil branku!
    Domácí využívají trestné střílení a vyrovnávají skóre utkání. JAKUB PLANÝ se s chladnou hlavou rozjel na branku, pomíchal si s kotoučem a prostřelil Lavingera mezi betony.
     
    05:29
    Děčín právě vstřelil branku!
    Hosté přečkali oslabení a následně jdou do vedení. Před brankou Trutnova bylo hodně rušno a DANIEL VOLRÁB tak nahrávkou zpoza branky trefil pravděpodobně jednoho z domácích, který tak nechtěně usměrnil kotouč až za brankovou čáru. Bez asistence.

    Anna Marie Kokrhounová

    Branky a nahrávky: 15. Planý (TS), 22. Škvrně (Vácha), 31. Višňák (Starý, Kubinčák), 54. Starý (Kubinčák, Višňák), 59. Junek – 6. Volráb, 19. Balcar (Faigl, Oliverius), 48. Kuchynka (Faigl, Zdvořáček)


    HC Trutnov: Ašenbrenner (Krofta) – Vácha (A), Junek, Faltys, Jirásek, Kynčl, Suk, Višňák – Krsek, Janoušek, Planý, Bucek, Fedulov (C), Kubinčák (A), Starý, Poul, Škvrně, Tatar.
    HC Děčín: Lavinger (Brňák) – Černohorský, Kaltenböck, Zdvořáček, Loukota, Zicho, Balcar, Tůma – Ineman, Fojt, Oliverius (C), Faigl, Volráb, Chovanec, Zajan (A), Dörner, Kuchynka, Smola.

    Rozhodčí: Veinfurter – Roischel, Bohuněk

    Diváci: 1210
    thejrc.org