Japonsko – Česko 4:1 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
5:1 (0:0, 2:1, 3:0)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 18.01.2020, 13:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 12. kolo
Partner:
     
    57:06
    Plzeň právě vstřelila branku!
    "Pátá, právě teď odbila..." JAKUB HOLÝ byl na konci plzeňské souhry v útočném pásmu, brankář Tuček naprosto bez šance. Asistence: Petr Hauser, Marek Soukup.
     
    49:33
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Domácí vedou již o tři branky. Po gólu v oslabení se plzeňská družina raduje i v početní výhodě. Ránu Houdka Tuček vyrazil jen k volnému PETRU HAUSEROVI, který puk z levé strany uklidil do sítě. Asistence: Matěj Houdek, Nicolas Schindler.
     
    45:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Parádní akce MARKA HOŘEJŠÍHO. Plzeňský hráč, jenž je věkem stále starší žák, vyšachoval celou obranu a přesnou střelou k pravé tyči dává plzeňským opět náskok dvou gólů. Asistence: Milan Steinbrücker.
     
    38:00
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Martin Jánský zachyboval na modré čáře a je to opět pouze o jednu branku. Adam Rauš přesným pasem poslal do úniku TOMÁŠE KREJČÍHO, který se trefil přesně pod horní tyčku. Asistence: Adam Rauš.
     
    36:17
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni v oslabení utíkají na rozdíl dvou branek. Páník vysunul do samostatného úniku JOSEFA DÁŇU, který zamířil přesně k pravé tyči. Asistence. Adam Páník.
     
    21:07
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V další šanci už se indiáni prosazují. Od zadního mantinelu našel Petr Hauser volného Marka Soukupa, který tváří v tvář brankáři se prosadil rychlou střelou k levé tyči. Asistence: Petr Hauser, Nicolas Schindler.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 22. M. Soukup (Hauser, N. Schindler), 37. Dáňa (Páník), 46. Hořejší (Steinbrücker), 50. Hauser (Houdek, Schindler), 58. Holý (Hauser, M. Soukup) – 38. Krejčí (Rauš)


    HC Škoda Plzeň: Lokajíček (Bočan) – S. Schindler, Houdek, Černý, Hodinář, Páník (A), Jánský – Steinbrucker, Dáňa (A), Hauser, Korčák, Marcel (C), M. Soukup, Hořejší, N. Schindler, Holý
    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych (C), Vaněček, Kuchta, Číhal, Kutlvašr – Dymák (A), Rauš (A), Janko, Holenda, T. Krejší, D. Krejší, Bačkovský, Hrdlička, Kravec, Prášek

    Rozhodčí: Jakub Zeliska – Michal Kovář, Tomáš Nekvapil
    thejrc.org