HC UP Olomouc – BO Ostrava 1:6 (kon.)
konec
HC Univerzita Palackého v Olomouci
1:6 (0:4, 1:0, 0:2)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Pondělí 20.01.2020, 17:00 • Zimní stadion HC Uničov • Univerzitní liga ledního hokeje • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:02
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Univerzita Palackého nechává svého gólmana na holičkách. Střelu nejprve dobře načasoval Moravčík, z dorážky se pak radoval ONDŘEJ KOSINA. Ten zůstal před brankou úplně nepokrytý a měl fůru času k zakončení. Asistence: Dominik Moravčík.
     
    55:22
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Propadnutí Olomouce a je rozhodnuto. Smrčkův nájezd ještě dokázal pokrýt Ovčaři, stejně tak vleže i Štěpánovu dorážku. Pak se ale do zadních řad Olomouce jako tank přiřítil MICHAL JANÍK a zvyšuje na 1:5. Asistence: Matěj Štěpán, Marek Smrčka.
     
    27:26
    Univerzita Palackého Olomouc právě vstřelila branku!
    To už ale neplatí. Po pravém mantinelu kotouč zavezl až k brankové čáře Rimmel a perfektně načasovaným pasem vybídl ke skórování DUŠANA KERDU, který tentokrát nezaváhal. Asistence: Mikuláš Rimmel.
     
    19:21
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Další úspěšná střela od modré čáry. Tentokrát je autorem branky DAVID GŘESÍK. Po spolupráci s Kovalskim a Szturcem upravuje skóre už na 0:4. Hodně studená sprcha pro Univerzitu Palackého. Asistence: Marek Kovalski, Daniel Szturc.
     
    18:43
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Ostrava využívá početní převahu. Střelu Smrčky od modré čáry dokázal ještě lehce přizvednout DOMINIK MORAVČÍK, který tak napravil zaváhání, kdy nedokázal dopravit kotouč do sítě, přestože stál osamocen před brankou. Asistence: Marek Smrčka, Jakub Baca.
     
    15:31
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    Opařená Olomouc inkasuje i podruhé. Kotouč neudržel ve své výstroji Ovčaři a po několika dorážkách JANA RICHTÁRA inkasuje. Domácí reklamovali postavení útočícího hráče v brankovišti, rozhodčí ale branku uznává. Asistence: Lukáš Zberovský.
     
    12:28
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku!
    O chvíli později už se ale hosté radují. MAREK SMRČKA dostal krásnou přihrávku naslepo zpoza brány od Adamczyka a bekhendovým zakončením z nebezpečného prostoru překvapil domácího brankáře. 0:1. Asistence: Emil Adamczyk, Jakub Baca.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 28. Kerda (Rimmel) – 13. Smrčka (Adamczyk, Baca), 16. Richtár (Zberovský), 19. Moravčík (Smrčka, Baca), 20. Gřesík (Kovalski, Szturc), 56. Janík (Štěpán, Smrčka), 58. Kosina (Moravčík)


    HC Univerzita Palackého v Olomouci: Ovčaři (Molnár) – Svozílek, Dohnal, Kuchař, Dubovčí, Imrich, Síkora – Výkruta, Hajšman, Vaňo, Rimmel, Kerda, Janošek, Veselský, Lainka, Janečko, Mareček
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Gřesík, Baca, Hudec, Dvořák, Szturc, Hranoš – Gola, Richtár, Plášek, Janík, Smrčka, Zberovský, Moravčík, Štěpán, Prepsl, Sysala, Kosina, Adamczyk, Kovalski

    Rozhodčí: Blaha – Bubela, Kučera

    Diváci: 90
    thejrc.org