Vítkovice – Liberec 3:7 (kon.)
konec
HC Frýdek-Místek
4:1 (2:0, 2:1, 0:0)
HC Benátky nad Jizerou
Úterý 21.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Frýdek-Místek • Chance liga - o účast v předkole • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Statistiky: Střely na bránu: 28-25; Zablokované střely: 2-3; Vhazování: 47%-53%; Bloky: 3-2; Přesilové hry: 0/2-0/2; Trestné minuty: 6-6. (20:11:49)
     
    Frýdek-Místek dnes podal skvělý výkon a v domácím prostředí si bez problému poradil s Benátkami, které přicestovaly v oslabené sestavě. Vítězný gól zápasu vstřelil Filip Haman. Skvělý zápas však odehráli také Lukáš Kaukič, který vstřelil gól a na jeden přihrál, a David Kofroň, jenž zaznamenal dva kanadské body za dvě asistence. Konečný výsledek dnešního střetnutí tedy je. HC Frýdek-Místek 4 HC Benátky nad Jizerou 1.
     
    Konec zápasu.
     
    59:00
    Do konce dnešního utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    58:29
    Dnešní utkání sleduje 1004 diváků.
     
    57:56
    Benátky hodně otevřely hru a v rychlém sledu se dostaly ke dvěma střelám na levém křídle, první ale skončila na Tomášovi Suchánkovi, zatímco druhá mimo.
     
    55:38
    Milan Mikulík vzápětí mohl skórovat z pravého kruhu pro buly, když střelou z blízkosti mířil ke vzdálenější levé tyči brány, Jakub Hrstka ho ale vychytal pravým betonem! Další skvělý zákrok!
     
    55:24
    Jan Bartko se nyní dokázal protáhnout až před bránu, mezi betony Jakuba Hrstku nepřekonal!
     
    53:50
    Frýdek-Místek vyrazil na pravé straně do přečíslení dva na jednoho, bekhendová přihrávka se ovšem nepovedla a domácí se do zakončení vůbec nedostali.
     
    52:04
    Milan Mikulík se ocitl v šanci u pravé tyče, jenže střelou zápěstím zamířil pouze do náruče Jakuba Hrstky.
     
    51:07
    Frýdek-Místek se snažil prosadit na pravém křídle, jenže jeho akci zastavilo postavení mimo hru.
     
    51:00
    Filip Haman je hodně aktivní a nyní vypálil na vrcholu pravého kruhu pro vhazování, jeho prudká střela ovšem minula vzdálenější levý horní roh brány Benátek.
     
    49:16
    Vyloučený Daniel Bukač je zpět na ledě a hokejisté Benátek hrají opět v plném počtu. Skóre stále 4:1.
     
    49:00
    Daniel Špaček se nyní řítil během oslabení do samostatného úniku a v blízkosti pravé tyče chtěl puk zasunout po ledě do sítě, jenže Tomáš Suchánek ho vleže vychytal levým betonem!
     
    47:59
    Filip Haman vystřelil na ose útočného pásma téměř od modré čáry a puk skončil ve výstroji Jakuba Hrstky.
     
    47:16
    Daniel Bukač fauloval v levém kruhu obranného pásma a dostal dvě minuty za podrážení. Přesilovka domácích.
     
    46:53
    Benátky nad Jizerou vypálily ihned po vhazování z pravého kruhu, Tomáš Suchánek byl ale na přední tyči připravený, když kotouč bez problému lapil do lapačky.
     
    46:49
    Frýdek-Místek je v závěrečné třetí třetině mnohem nebezpečnějším týmem, nyní se mu ale nepodařilo rozehrát podél střídaček. Zakázané uvolnění.
     
    45:05
    Lukáš Kaukič se ocitl u pravé tyče ve velké šanci a z ostrého úhlu dobře mířil ke vzdálenější levé tyči, jenže Jakub Hrstka ho vleže fantasticky vychytal lapačkou, od které se kotouč odrazil mimo! To byl spektakulární zákrok brankáře!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 9. Novotný (Motloch), 10. Kaukič (Mikulík, Kofroň), 38. Haman (Kofroň, M. Adámek), 39. Martynek (TS) – 40. Drábek (Šafařovský, Buchtela)


    HC Frýdek-Místek: Suchánek (Loubal) – M. Adámek, Haman, J. Michálek, Zahradníček, Bartko, J. Adámek, Hrachovský – Tomi, Klimša (A), Szturc – Mikulík (C), Kaukič, Kofroň – Martynek (A), Przybyla, Eret – Stuchlík, Novotný, Motloch. Hlavní trenér: Vlastimil Wojnar.
    HC Benátky nad Jizerou: Hrstka (Král) – Kolmann (C), Žůrek, Buchtela, Havlín (A), Bukač, Aubrecht – Žemba, Chrtek, D. Špaček (A) – Jiruš, A. Dlouhý, Wiencek – Křepelka, Šafařovský, Drábek – Strnad. Hlavní trenér: Valdemar Jiruš.

    Rozhodčí: Tomáš Cabák, Filip Vrba. Čároví: Milan Gančarčík, Martin Konvička

    Diváci: 1004
    ocianews.com