Mladá Boleslav – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 22.01.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.
     
    Krásnou lednovou středu vám přeji ze zasněžené Jihlavy! Chance Liga pokračuje raketovým tempem, do play-off zbývá již měsíc a půl, boje v nadstavbových skupinách jdou v krátkém časovém sledu. Dukla, která má na prvním (devátém) místě sedmibodový náskok na druhý Prostějov, navíc o dva zápasy méně, vyzve Sokolov, který padl na poslední místo, o jediný bod za Kadaní a sezonu vyloženě dohrává. Favoritem je tak jednoznačně Jihlava, která ale dokázala už dvakrát v sezoně vyhořet s Kadaní a ani s Baníkem to nebyla tak jednoznačná utkání. Přesto může ve středu těžit z domácího prostředí, v CZ LOKO Aréně se rozehraje zápas od 17:30, příjemnou zábavu!
     
    HC BANÍK SOKOLOV
    spodní nadstavba: 8. místo, 27 bodů, skóre 114:169, bilance 6-3-3-30

    V nadstavbě si Sokolov rozhodně špatně nevede, ale v kombinaci s obrozenou Kadaní se přetahuje o poslední místo právě s Trhači. Hned v prvním zápase celé nadstavby však Baník dokázal naprosto překvapivě vyhrát v Prostějově 4:1, což byla také jeho první výhra venku vůbec. O dvě kola později následovala výhra v Třebíči. Ale to byla na dlouhou dobu také poslední výhra. Následovala totiž série sedmi zápasů bez výhry, kterou Sokolovští prolomili přesně před týdnem proti ústeckému Slovanu. Když se k tomu připočetl sobotní dvoubodový import z domácího utkání proti Kadani, je z toho jenom jednobodová ztráta právě na Kadaň.
     
    HC DUKLA JIHLAVA
    spodní nadstavba: 1. místo, 70 bodů, skóre 116:94, bilance 20-1-8-12

    Dukla do toho naopak pořádně šlape, tým se rozjel a nebýt opětovného výpadku s Kadaní a prohrou v Třebíči, byla by forma týmu na hodně vysoké úrovni. Zejména zápas v Kadani, kde Jihlava podruhé v sezoně prohrála, tentokrát po nájezdech, dala fanouškům velkou munici na posměch. Jihlava je silná především doma, dokázala tu vyhrát čtyři zápasy za sebou, z posledních dvou utkání má impozantní skóre 9:2. A v sobotním zápase se zadařilo i venku, Ústí nad Labem přemohlo 6:3, přičemž hattrick zaznamenal Josef Skořepa.
     
    -15
    Čtvrt hodiny před začátkem utkání vám přeji krásné odpoledne odtud, z Jihlavy! Na ledě již krouží rolba, aby upravila ledovou plochu do co nejlepšího stavu. Mezitím prochází prakticky prázdnou CZ LOKO Arénou hned dvojice maskotů, k ježkovi přibyl i jeden husky a malým fanouškům rozdávají nějaké ty dárečky od jednoho z důležitých sponzorů klubu.
     
    -13
    Úvodní sestavy:

    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Maláč) – Staněk, Piegl, J. Pohl, D. Kolář, J. Holý, Vála, Půža – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – T. Harkabus, Fronk, Chlubna – V. Brož, Lichanec, Protasenja.

    HC Baník Sokolov: Bednář (Haas) – Přindiš (A), Houdek, P. Michálek, Vodička, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Švec, M. Zadražil (A), Křemen – Vracovský, Kverka, Stříbrný – T. Rohan (C), Vrána, Kuběna – Pařízek, Křehlík.

    Rozhodčí: Hucl, Ondráček – Kotlík, Zídek.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:02
    Začíná nám tak další zápas spodní nadstavby zde v Jihlavě. Za hrobového ticha úvodní buly vyhrává Sokolov a pouští se do kombinací v útočném pásmu.
     
    00:24
    Nesměý potlesk se ozval na tribunách po akci Tomáše Čachotského, který uzmul u své branky kotouč a vyjel si až na levý kruh. Následnou střelou na bližší tyč ale Bednáře nepřekonal, přesto to byla velmi povedená akce.
     
    00:55
    Tomáš Vracovský protečoval na obranné modré kotouč, který nakonec skončil až na zakázaném uvolnění.
     
    01:09
    Zásah střídačky Sokolova do hry rozpoznal včas čárový sudí a přerušuje tím hru. Vhazovat se bude ve středním pásmu u modré čáry směrem k brance Baníku.
     
    01:31
    Rulík si kličkou odstranil obránce z cesty a vypálil od modré na branku Brože, domácí gólman bez potíží sbírá puk do lapačky a přerušuje hru.
     
    01:45
    Do hry se na straně Sokolova dostal i Tomáš Křehlík. Pokud vám toto jméno jakožto znalcům hokeje na Vysočině připadá povědomé, nedivte se. Právě Křehlík totiž dříve nastupoval za mládežnické kategorie sousedního HavlBrodu.
     
    02:43
    Skořepa na červené čáře vystavil stopku Křemenovi, přesto se však hosté dokázali do útočného pásma dostat. Dvě střely za sebou, jedna od Vracovského a druhá od Vodičky z následné vlny ale nepředstavovala žádné nebezpečí.
     
    03:51
    Harkabus vyhrál souboj u mantinelu a křížem nahrál na Jana Holého, který poslal na branku Sokolova pumelici, ta ale končí na zadním plexiskle.
     
    04:19
    Ve výčtu střel a šancí ale pokračujeme! Jiří Fronk se dostal ihned poté ke střele od modré a rozezvučel levou štangli, následně se sám před brankou zjevil Anatolij Protasenja, ale z otočky nedokázal Bednáře překonat!
     
    05:15
    Jakub Illéš našel spíše náhodně v pásmu Pohla, obránce Jihlavy ale utopil situaci v kličkách a bylo během chvíle po všem.
     
    05:48
    Zajímavější to však bylo jenom o pár chvilek později! Jan Bednář neměl zrovna jistotu, kde má puk po lapené střele a rozhodně ho pod kontrolou neměl. Hned tři hráči Dukly tak tlačili puk blíže brankové čáře, nakonec se ale ztratil rozhodčímu z dohledu, proto nelze pokračovat dále.
     
    06:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukle to ale vůbec nevadí a úvodní nápor importuje do kolonky vstřeleného gólu! Tomáš Chlubna posunul ze středového kruhu puk na modrou pro JIŘÍHO FRONKA, který na vrcholku levého kruhu vystřelil a překvapivě puk prošel nad rukou sokolovského gólmana – 1:0! Asistence: Tomáš Chlubna.
    06:44 Jiří FRONK - 1:0
     
    07:58
    Čachotský zpoza branky už rychtoval přihrávku před branku na sjíždějícího Illéše, nechybělo ale mnoho a jediný obránce Sokolova v oblasti, Michal Houdek, si skoro srazil puk do vlastní branky!
     
    08:53
    Jan Brož nyní udržel Duklu ve vedení! Baník ujel do přečíslení 2 na 1 a Tomáš Vracovský měl na starosti zakončení. Zkusil bekhendovou kličku, ale Brož jej výtečně vylapal!
     
    09:10
    Jiří Fronk využil špatného střídání Sokolova a řítil se do otevřené obrany. Jenže už byl křižován, proto pustil kotouč za sebe na Chlubnu. Ale i ten už byl stíněn a Sokolov otáčí hru.
     
    10:23
    Vítězslav Brož elegantní kličkou odstavil z cesty Šafáře, který se už chystal mladého útočníka Dukly tělem zastavit. Ale chyběl tomu nějaký navazující prvek ve hře.
     
    11:03
    Vyloučení v týmu HC Dukla Jihlava (Anatolij Protasenja – 2 min., sekání).
     
    11:40
    Sokolov má přesilovou hru, ale vůbec se mu nedaří v ní něco vymyslet. Dukla jednoduše vyhazuje a Protasenja pravděpodobně naskočí až po vypršení dvou minut.
     
    12:28
    Další vyhození, tentokrát od Piegla. Jihlava brání zcela bez problémů a Baník se pořádně ani nemůže dostat do útočného pásma.
     
    12:58
    Josef Stříbrný nevědomky nahrál křížem Protasenjovi, který už naskakoval z trestné lavice. Běloruský obr následně získal puk a nahrál jej na Jana Pohla. Jihlavský obránce už se rozjížděl po levém křídle, signalizace přihrávky rukou ale celou akci zastavuje.
     
    14:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava korunuje svůj suverénní výkon druhým gólem, navíc po výborné souhře! Jan Pohl od modré už naznačoval střelu, v poslední chvíli ale krosem posunul kotouč na Čachotského, který měl již předtím dvě dobré šance na skórování. „Čagy“ si z pravého kruhu nabruslil až za branku a v ideální chvíli z bekhendu nabídl puk pro JAKUBA ILLÉŠE před prázdnou branku. Pak už to bylo jenom o tom, dostat puk do kasy, což šlo snadno – 2:0! Asistence: Tomáš Čachotský, Jan Pohl.
    14:09 Jakub ILLÉŠ - 2:0
     
    15:16
    Křehlík raději zvolil úspornou cestu rozehrávky dozadu. Mezitím, co kotouč byl mimo jeho dění, se uvolnil podél pravého mantinelu a mohla to být zajímavá akce, kotouč by však musel k mladému hráči ale nějak doputovat.
     
    15:59
    Pro Duklu přichází druhé vyloučení. Robin Staněk (JIH) musel zatáhnout za záchrannou brzdu a podrazil před brankou osamoceného hráče Sokolova. Proto míří na trestnou lavici.
     
    16:15
    Baník hraje přesilovku o poznání lépe, než tu předešlou. Ale chybí tomu zatím větší tah na branku.
     
    16:47
    Jihlava ale záhy vyhodila. Sokolov se pokusil o velice rychlý návrat, což vyšlo. Ale pískáno je postavení útočícího hráče v brankovišti.
     
    18:19
    Vítězslav Brož se toho nebál a zpoza branky se vymotal už do předbrankového prostoru, nedokázal ale přes stínující hráče Sokolova kloudně vystřelit.
     
    19:01
    Jakub Vrána už si to šinul na branku Dukly, v poslední chvíli mu ale zatarasil cestu Poletín a otočil ho hlavou k brance Sokolova.
     
    19:35
    Tomáš Harkabus dostal krásnou přihrávku do předbrankového prostoru, kde byl zcela volný, ale svoji střelu umístil jenom do gólmana Bednáře!
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina je za námi a Dukla může být rozhodně spokojená. Po drtivou většinu času předváděla kompaktní výkon a měla jednoznačně více ze hry. Také to korunovala dvěma góly, nejprve se v 7. minutě prosadil Jiří Fronk, o osm minut později se prosadil po krásné kombinaci Jakub Illéš. Několik dalších šancí zůstalo z obou stran nevyužito, a tak je průběžný stav po 20 minutách 2:0.

    Střely na branku: 9 – 7
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:02
    Úvodní buly druhé třetiny vyhrál Baník, ale jako první útočí Jihlava. Skořepa už dostával pěknou přihrávku mezi kruhy ke střele, v poslední chvíli mu ale do ní skočil Přindiš.
     
    21:18
    Ohromná chyba sokolovských obránců na modré a Matěj Pekr valil v tu chvíli sám na branku. Pokusil se Bednáře prostřelit mezi betony, ale neuspěl, což platilo i o dorážce!
     
    21:58
    Jiří Fronk se individuálně proháčkoval až do předbrankového prostoru a z hranice brankoviště zakončoval. Kotouč ale přes Bednáře neprošel.
     
    23:34
    René Piegl zkoušel přejít modrou čáru, byl ale zastaven Michálkem. Nikoli Davidem, což je pro změnu třebíčský hráč, ale Patrikem.
     
    24:19
    Josef Stříbrný nahodil z ostrého úhlu na branku a Kverka se snažil dorážet, ale Jan Brož dokázal dostat puk pod kontrolu a přerušit hru.
     
    25:11
    Adam Rulík si připsal jednu zblokovanou střelu, ale také pravděpodobně se odstavil ze zápasu na delší dobu. Zastavil totiž nekompromisní pumelici Protasenji kotníkem a okamžitě padl na led. Sám se nakonec odebírá na střídačku, ale do svého dalšího pravidelného střídání rozhodně nenaskočí.
     
    25:44
    Anatolij Protasenja dlouho naznačoval nahrávku na osu, místo toho přišla překvapivá střela z úrovně brankové čáry, na kterou Bednář včas reagoval a přerušil.
     
    26:34
    Anděl zpoza branky vracel puk do jízdy Pekrovi. Ten však dostal kotouč na brusle a nemohl efektivně střílet z první.
     
    27:11
    Po komerční přestávce se rozehraje přesilovka Dukly. Michal Houdek (SOK) je vyloučen za podrážení.
     
    27:25
    Michal Poletín udělal dva rychlé kroky a střílel od modré. Kotouč prosvištěl jenom na zadní plexi. Následně měl Poletín druhou možnost, tu už nasměroval do Bednáře.
     
    27:44
    Anděl ustál souboj na modré a udržel tím pásmo pro Jihlavu, ale jeho nahrávka už mířila za modrou čáru do středního.
     
    29:02
    Nepřesná nahrávka na Fronka od Čachotského uvolňuje tlak v útočném pásmu Sokolova, hosté následně vyhazují.
     
    30:17
    Matěj Vála (JIH) nešťastně odpálil kotouč rukavicí mimo ledovou plochu, respektive až na tribuny a dostává za to oprávněně dvě minuty.
     
    30:36
    Anděl dokázal vytlačit soupeře do středního pásma, během chvíle je ale Sokolov zase zpátky před brankou Dukly.
     
    31:02
    Nepřehlednou situaci před brankou Jihlavy nějakým způsobem vyřešil Jan Brož dalším zákrokem. Moc práce během druhé periody ale nemá.
     
    31:24
    Anatolij Protasenja výborně získal puk za brankou a vyhodil jej nekompromisně na druhou stranu.
     
    32:53
    Chlubna křížem nahrával na Lichance, který se již chystal střílet, jeden ze sokolovských hráčů včas zablokoval domácímu plejerovi hůl. Ale bude se vylučovat, Dukla je v signalizované výhodě.
     
    33:05
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Patrik Michálek – 2 min., držení).
     
    33:17
    Jaromír Kverka obral o puk Čachotského a vyhodil z pásma. Přesilovku ale hraje Dukla v pohybu a zle zatápí sokolovské obraně.
     
    34:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje na tři branky a tentokrát to byl pro Sokolov nešťastný gól. JAKUB ILLÉŠ po pravém křídle brousil hranu a otevíral si prostor na případný útočný výpad. Nakonec dojel až k brance a chtěl nechal puk za sebe na Poletína, jeden ze sokolovských obránců si ale kotouč nešťastně poslal do vlastní sítě – 3:0! Asistence: Michal Poletín, Robin Staněk.
    34:31 Jakub ILLÉŠ - 3:0
     
    35:46
    Před chvilkou došlo k menší strkanici u branky Dukly po přerušení hry. Pustili se do sebe Vála se Šáfařem. Včas to ale dokázali čároví rozehnat a není ani potřeba vylučovat.
     
    36:37
    Mohlo to být už 4:0! Tomáš Čachotský získal kotouč mezi kruhy a nahrál jej na pravý kruh pro volného Skořepu, který ale nedokázal přesunujícího se Bednáře prostřelit!
     
    38:29
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Josef Stříbrný – 2 min., podrážení).
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a začíná to být pěkná demolice. Další luxusní kombinace, Poletín od modré nahrál před branku na Illéše, který zády k sokolovské brance s ledovým klidem našel LUKÁŠE ANDĚLA mezi kruhy. Domácí #20 se neunáhlila a s přehledem uklidila kotouč pod víko – 4:0! Asistence: Jakub Illéš, Michal Poletín.
    38:51 Lukáš ANDĚL - 4:0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Po druhé třetině je v CZ LOKO Aréně veselo a Jihlava už směřuje za tříbodovým ziskem. Ve druhé třetině pokračovala ve výkonu z té první a vstřelila do sítě Baníku ještě dvě trefy navíc, ale až v poslední pětiminutovce. V 35. minutě se díky vlastní trefě obránce Sokolova prosadil Jakub Illéš, 69 sekund před koncem druhé třetiny skóroval z přesilové hry Lukáš Anděl. Dukla tak vede už o čtyři branky a třetí třetinu by si měla bez potíží pohlídat.

    Střely na branku: 22 – 13 (13 – 6)
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:09
    Jihlava zahájila třetí třetinu aktivně a hned si vynutila vyloučení. Čachotský v signalizované výhodě ještě stihl zakončit, křižnou střelou na protější štangli ale neuspěl.
     
    40:21
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov (Jaromír Kverka – 2 min., sekání).
     
    40:48
    Staňkovu střelu zablokoval Vrána, navíc s takovým odrazem, že musí domácí opustit útočné pásmo.
     
    41:20
    Tomáš Čachotský se opět vymotal z obranných spárů soupeře a chystal se nahrávat tradičně zpoza branky, přes položenou hůl na ledě ale kotouč nakonec směřoval někam jinam, než chtěl.
     
    42:07
    Další vyhození od Sokolova a v této přesilovce zřejmě Jihlava neskóruje.
     
    42:25
    Současně s jejím koncem ale dokázala pořádně zavařit před hostující brankou, Jan Bednář opět nepředvedl zrovna jistý zákrok a po tlačenici na brankovišti nakonec kotouč zůstal viset daleko od čáry!
     
    42:36
    Na druhé straně pocuchal nervy Jan Brož, který rozehrál přímo na hůl Kverky. Kverka ve snaze vrátit kotouč ihned do branky a snížit ale trefil ve spěchu jenom Brože, který kotouč v brankovišti zalehl!
     
    43:19
    Tomáš Harkabus přebruslil Michálka a z pravého kruhu se jal střílet, jeho pokus na bližší tyč ale právě tento kus kovu zastavuje!
     
    44:31
    Signalizovaný ofsajd byl domácím odpískán a zastavuje to tak slibně rozjetou akci Jihlavy. Ale správně odpískáno, zde nebylo sporu.
     
    45:50
    Anatolij Protasenja vystřelil z pravého kruhu a odraz od zadního hrazení pořádně překvapil Bednáře, nakonec to ale nevyžadovalo něco extra a hostující gólman si mohl oddechnout.
     
    46:58
    Michal Houdek, známý „incidentem“ v prvním kole TELH na Spartě, se dostal k zajímavé střele z pravého kruhu, Brož ale lapil a započal tím další komerční přestávku.
     
    47:31
    Tomáš Křehlík se procpal ke střele z levého kruhu, vyražený kotouč se snažil do branky uklízet Patrik Kadeřávek, ale provedení celé akce nebylo zrovna optimální. Následovala pak ještě strkanice před brankou, nic závažného se ale nestalo.
     
    48:10
    Poletín po přiklepnutí od Anděla mířil mimo. Dukla ale pokračuje v útočném pásmu a Matěj Pekr z mezikruží střílel rovnou dvakrát, ani jednou ale nemířil natolik přesně, aby mohl slavit.
     
    49:16
    Další zakázané uvolnění Sokolova. Občas si tak říkám, jestli to, co se děje na ledě, je skutečně zápas první ligy...
     
    49:23
    Ondřej Šafář (SOK) pozval Tomáše Chlubnu na uvázání kravaty okolo jeho krku. Chlubna však zdvořile pádem na led odmítl a kravatu si tak nasadit na krk od Šafáře nenechal. Jakožto „odměnu“ za kurz dostává Šafář dvě minuty za hrubost.
     
    50:25
    Půlka přesilovky pro Duklu pryč a domácí v ní toho moc nepředvedli. Sokolov se bez potíží brání a hází puky po celém ledě.
     
    51:12
    Pěkný zákrok předvedl Jan Bednář proti střele Pekra od modré. Situaci neměl vůbec jednoduchou, v poslední chvíli se dokázal roztáhnout a betonem zabránit tomu, aby inkasoval popáté!
     
    51:37
    Hosté jsou nyní v plném počtu a teď už jde skutečně jenom o jedno v dnešním zápase, co se týče Dukly. Udržet vzadu čisté konto.
     
    52:44
    Marek Švec si zpracoval z otočky puk a napálil jej z mezikruží jenom do tyče Brožovy branky!
     
    53:16
    Matěj Zadražil se tlačil do zakončení z úhlu, nakonec se sice před branku dostal, ale v době, kdy Jan Brož dávno držel kotouč pod lapačkou.
     
    53:57
    Přindiš rozehrál konstruktivně na Křemena, který už chtěl uvolňovat kolmicí Rohana, ale Matěj Vála včas zastavil puk na středovém kruhu.
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětka zkompletována, Dukla uzavírá zápas dalším gólem v baníkovské síti. Fronk za brankou výborně forčekoval a získal kotouč, který následně předložil před branku pro TOMÁŠE CHLUBNU. Mladý útočník Dukly měl mezi kruhy hodně času a kotouč pověsil nekompromisně pod víko – 5:0! Asistence: Jiří Fronk, Tomáš Harkabus.
    55:44 Tomáš CHLUBNA - 5:0
     
    57:04
    Pekr se snažil dostat přes Přindiše, což se mu nepovedlo. Proto se musí domácí snajpr vracet zpět do obranné fáze.
     
    57:47
    Adam Rulík (SOK) dostává dvě minuty poměrně zbytečného charakteru. Povalil na zem Vítězslava Brože a odmítal jej pustit, proto dostává menší trest za držení.
     
    58:28
    Vítězslav Brož se propracoval taktéž ke střele, ale byla to spíše střela propagačního charakteru. Dukla ale kombinuje nadále v pásmu a zápas se dohrává.
     
    58:57
    Po závaru před brankou Sokolova je přerušena hra a na ledě zůstává ležet gólman Jan Bednář. Vypadá to ale, že těch 63 sekund zápasu už dochytá.
     
    59:11
    Křemen si při útočném výpadu pustil puk až moc daleko od své hole, proto o něj během chvíle přišel.
     
    59:37
    Střelu Poletína od modré clonil Chlubna, Jan Bednář ale dokázal zasáhnout lapačkou včas.
     
    59:50
    Sokolov je již v plném počtu, ale už se ani pořádně nehraje.
     
    Konec zápasu.
     
    Jihlava v dnešním utkání vítězí suverénně 5:0. V obecně nezáživném zápase byla po šedesát minut lepším týmem a ve třetí třetině si už jenom hlídala výsledek, který si pojistila gólem v 56. minutě z hole Tomáše Chlubny. Šancí však měla poměrně hodně, a kdyby zápas skončil třeba sedmigólovým rozdílem, nebylo by se čemu divit. Na druhé straně ale Sokolov měl taktéž několik dobrých příležitostí, Jan Brož ale dokázal udržet čisté konto a ukázal, že jeho forma stále roste.

    Střely na branku: 37 – 18 (15 – 5) (19:48:15)

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Fronk (Chlubna), 15. Illéš (Čachotský, J. Pohl), 35. Illéš (Poletín, Staněk), 39. Anděl (Illéš, Poletín), 56. Chlubna (Fronk, T. Harkabus)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Maláč) – Staněk, Piegl, J. Pohl, D. Kolář, J. Holý, Vála, Půža – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – T. Harkabus, Fronk, Chlubna – V. Brož, Lichanec, Protasenja.
    HC Baník Sokolov: Bednář (Haas) – Přindiš (A), Houdek, P. Michálek, Vodička, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Švec, M. Zadražil (A), Křemen – Vracovský, Kverka, Stříbrný – T. Rohan (C), Vrána, Kuběna – Pařízek, Křehlík.

    Rozhodčí: Hucl, Ondráček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 969
    bahis siteleri