Mladá Boleslav – Třinec 1:2 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
5:0 (2:0, 2:0, 1:0)
HC Baník Sokolov
Středa 22.01.2020, 17:30 • CZ LOKO Aréna, Jihlava • Chance liga - o účast v předkole • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:44 Tomáš CHLUBNA - 5:0
     
    55:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Pětka zkompletována, Dukla uzavírá zápas dalším gólem v baníkovské síti. Fronk za brankou výborně forčekoval a získal kotouč, který následně předložil před branku pro TOMÁŠE CHLUBNU. Mladý útočník Dukly měl mezi kruhy hodně času a kotouč pověsil nekompromisně pod víko – 5:0! Asistence: Jiří Fronk, Tomáš Harkabus.
    38:51 Lukáš ANDĚL - 4:0
     
    38:51
    Dukla právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a začíná to být pěkná demolice. Další luxusní kombinace, Poletín od modré nahrál před branku na Illéše, který zády k sokolovské brance s ledovým klidem našel LUKÁŠE ANDĚLA mezi kruhy. Domácí #20 se neunáhlila a s přehledem uklidila kotouč pod víko – 4:0! Asistence: Jakub Illéš, Michal Poletín.
    34:31 Jakub ILLÉŠ - 3:0
     
    34:31
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla odskakuje na tři branky a tentokrát to byl pro Sokolov nešťastný gól. JAKUB ILLÉŠ po pravém křídle brousil hranu a otevíral si prostor na případný útočný výpad. Nakonec dojel až k brance a chtěl nechal puk za sebe na Poletína, jeden ze sokolovských obránců si ale kotouč nešťastně poslal do vlastní sítě – 3:0! Asistence: Michal Poletín, Robin Staněk.
    14:09 Jakub ILLÉŠ - 2:0
     
    14:09
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava korunuje svůj suverénní výkon druhým gólem, navíc po výborné souhře! Jan Pohl od modré už naznačoval střelu, v poslední chvíli ale krosem posunul kotouč na Čachotského, který měl již předtím dvě dobré šance na skórování. „Čagy“ si z pravého kruhu nabruslil až za branku a v ideální chvíli z bekhendu nabídl puk pro JAKUBA ILLÉŠE před prázdnou branku. Pak už to bylo jenom o tom, dostat puk do kasy, což šlo snadno – 2:0! Asistence: Tomáš Čachotský, Jan Pohl.
    06:44 Jiří FRONK - 1:0
     
    06:44
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukle to ale vůbec nevadí a úvodní nápor importuje do kolonky vstřeleného gólu! Tomáš Chlubna posunul ze středového kruhu puk na modrou pro JIŘÍHO FRONKA, který na vrcholku levého kruhu vystřelil a překvapivě puk prošel nad rukou sokolovského gólmana – 1:0! Asistence: Tomáš Chlubna.

    Tomáš Kalas

    Branky a nahrávky: 7. Fronk (Chlubna), 15. Illéš (Čachotský, J. Pohl), 35. Illéš (Poletín, Staněk), 39. Anděl (Illéš, Poletín), 56. Chlubna (Fronk, T. Harkabus)


    HC Dukla Jihlava: Jan Brož (Maláč) – Staněk, Piegl, J. Pohl, D. Kolář, J. Holý, Vála, Půža – Čachotský (A), Skořepa (C), Illéš – Anděl, Poletín, Pekr – T. Harkabus, Fronk, Chlubna – V. Brož, Lichanec, Protasenja.
    HC Baník Sokolov: Bednář (Haas) – Přindiš (A), Houdek, P. Michálek, Vodička, Šafář, A. Rulík, Kadeřávek – Švec, M. Zadražil (A), Křemen – Vracovský, Kverka, Stříbrný – T. Rohan (C), Vrána, Kuběna – Pařízek, Křehlík.

    Rozhodčí: Hucl, Ondráček – Kotlík, Zídek

    Diváci: 969
    bahis siteleri