Ebro – Leganés 0:1 (kon.) | Mirandés – Celta Vigo 2:1 (po pr.) | Leonesa – Atlético 2:1 (po pr.)
Rayo Vallecano – Real Betis 2:2 (4:2 po pen.) | Badajoz – Eibar 3:1 (kon.)
po prodl.
CD Mirandés
2:1 (1:0)
Celta de Vigo
Čtvrtek 23.01.2020, 19:00 • Estadio Municipal de Anduva • Španělský pohár • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 19:00.
     
    Krásný čtvrteční podvečer, vítám všechny příznivce fotbalu. Španělský pohár pokračuje již čtvrtým kolem a my se společně zaměříme na utkání Mirandés, které před domácím publikem přivítá Celtu Vigo.
     
    Celta bude mít letos v La Liga záchranářské problémy. Po dvaceti odehraných kolech se totiž drží až na osmnácté pozici jen s dvoubodovým náskokem na zcela poslední Espanyol. Na první nesestupové místo poté ztrácí Celta další dva body. Naposledy Celta vyhrála v domácí soutěži na konci listopadu, když překonala nebezpečný Villarreal na jeho půdě 3:1. Od té doby ale na vítězství čeká již šest zápasů v řadě. O víkendu poté Vigo remizovalo na trávníku Athletica Bilbao 1:1, když remízu zařídil pro domácí proměněnou penaltou García.

    Naopak Mirandés je v posledních týdnech ve formě. Po třiadvaceti odehraných kolech v druhé nejvyšší soutěži se vyhouplo už na desátou příčku jen s minimální ztrátou na pozice zaručující alespoň barážové playoff. Před týdnem ale Mirandés zachraňovalo remízu s Cádizem až na poslední chvíli. V páté minutě nastavení ještě stahoval ztrátu na 2:3 Guridi, aby ještě o dvě minuty později stačil srovnat Onaindia.
     
    Oba týmy už mají letos za sebou ve španělském poháru dva zápasy. Celta Vigo nejprve překonala 2:0 Pena Azagrasu. V polovině ledna poté prvoligový celek sestřelil výsledkem 4:1 i Meridu. Naopak Mirandés mělo cestu do čtvrtého kola podstatně komplikovanější. Proti Coruxu zvítězilo po divokém zápase 5:4 až po prodloužení. O třicet minut více si Mirandés zahrál i proti Murcii, kterou udolal 3:2 a o vítěznou branku se postaral Rey.
     
    Úvodní sestavy:

    CD Mirandés: Limones – González, Onaindia, Kijera, Franquesa – Peňa, Guridi, Malsa, Merquelanz – Barrozo, Vicente
    Náhradníci: González – Rey, Barco, Muňoz, Martínez, Sánchez, Maranhao

    Real Club Celta de Vigo: Álvarez – Vázquez, Aidoo, Araújo, Fontán – Sáenz, Diop – Méndez, Hernández, Suárez – Fernández
    Náhradníci: Blanco – Beltrán, Aspas, Sisto, Rafinha, Olaza, Murillo

    Rozhodčí: Martínez – Noval, Garrido.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Do prvního poločasu vkročili rozehrávko ze středového kruhu fotbalisté domácího týmu. Malsa se okamžitě pokoušel o přihrávku na Peňu, ale míč sebral jen Diop.
     
    3
    Také Celta poprvé vystartovala s míčem do útoku. Hernándezova nahrávka do vápna měla najít Suáreze, ale ani obrana domácích soupeře do zakončení nepustila.
     
    5
    Po prodlouženém nákopu se dostal k balonu hostující Méndez. Obrana Mirandés se stačila stáhnout před šestnáctku a pohotově míč odvrátila.
     
    6
    Mirandés to zkoušela po levém kraji. Francquesa přihrával do pohybu Vicentemu, ten poté získal pro domácí první rohový kop zápasu.
     
    7
    Mirandés je v samém úvodu zápasu aktivnější. Také Malsova přihrávka do vápna byla nebezpečná, ale Barrozovi chyběl kousek, aby na míč dosáhl.
     
    8
    Domácí ještě rozehrávali rohový kop, ale v obraně skvěle zasáhl Aidoo a balon odkopl až ke středové čáře, kde byl Limones.
     
    9
    Barrozo trefil kopačkou do kolena Denise Suáreze. Hostující ofenzivní fotbalista skončil na trávníku, ale nakonec se bude pokračovat bez ošetřování.
     
    10
    Úvodní desetiminutovka příliš fotbalové krásy nepřinesla. Mirandés je sice více u balonu, ale nyní mohli jít do útoku hosté. Limones měl co dělat, aby si nadvakrát poradil se střelou Hernándeze.
     
    11
    Ani domácí nebyli daleko od zakončení. Sáenz se vložil do kombinace Mirandés a sebral domácím míč těsně před pokutovým územím.
     
    12
    Po autovém vhazování se domácí prokombinovali až ke střele. González se prosmýkl do šestnáctce, udělal kličku do protipohybu a poté vystrašil Álvareze.
     
    14
    Ke slovu se dostala také Celta Vigo. Hostující tým se udržel u balonu ve středu pole, kombinace Méndeze s Hernándezem úspěch nepřinesla.
     
    15
    Diopova nabídka před pokutové území nebyla myšlena vůbec zle. Méndezovi ale trvalo zpracování a obrana domácího celku snadno zakročila.
     
    16
    O prudký centr do vápna se postaral Kevin Vázquez. Před Limonesem se snažil zakončit Fernández, ale míč ho přeletěl o pořádný kus.
     
    17
    Tempa se tentokrát ujali hosté. Diop si narazil se Suárezem, poté spěchal do útoku Fernández, ale výtečně byl v obraně postavený González.
     
    18
    Po několika nepřesnostech ve středu pole se dostal k míči Denis Suárez. Přihrávkou po lajně chtěl oslovit Fernándeze, ale před hostujícího útočníka předskočil Onaindia.
     
    19
    Ani další snažení domácího týmu nevyšlo podle představ. Peňova přihrávka na Barroza skončila až u Álvareze. Na druhé straně pálil do obránce před sebou Méndez.
     
    20
    Ani dvacet minut výraznější šanci u jedné z branek nepřineslo. Po rozehrávce rohového kopu zkoušel zakončit z voleje Fernández, ale míč mu sklouzl po kopačce.
     
    22
    Další bitvu ve středu trávníku vyhrál hostující Juan Hernández. Celta se poté přesunula s míčem na útočnou polovinu, ale útočným faulem se provinil Fernández.
     
    23
    Franquesa posílal míč podél postranní lajny k nohám Merquelanze, ten poté obešel ještě Vázqueze, ale k centru do vápna se již neprobojoval.
     
    24
    Před Suáreze se postavila hned trojice protihráčů. Domácí nepouštějí hlavní útočnou sílu soupeře ani na dostal Limonesovy branky.
     
    26
    Mirandés se po chvíli v obraně vydalo do kontru. Malsa ale přihrával mizerně k Vicentemu a k míči se tak opět vracejí hostující fotbalisté.
     
    27
    Domácí nebyli daleko od první šance. Álvaro Peňa naservíroval parádní centr do vápna, kde Barrozo jen těsně nedosáhl hlavu na míč.
     
    28
    Se Sáenzem si narazil Suárez, poté přišla nahrávka k nohám Fernándeze, který byl ale v obležení hned několika soupeřů a míč dále pro hosty neudržel.
     
    29
    Malsova spolupráce s Guridim vypadala zpočátku nadějně. Druhý jmenovaný ještě přihrával zpět, ale jeho úmysl vystihl také bránící Sáenz.
     
    30
    Ani půlhodina hry branku nepřinesla. Méndezův pas na Suáreze byl příliš dlouhý a skončil až za postranní lajnou. Vhazovat mohou domácí.
     
    30
    Žlutou kartu dostává Méndez (Real Club Celta de Vigo).
     
    31
    Mirandés právě vstřelilo branku!
    Mirandés jde překvapivě do vedení! Po faulu na Vicenteho se postaral k rozehrávce penaltového kopu MATHEUS BARROZO, který parádně vymetl levou šibenici hostující branky.
    31. Matheus BARROZO - 1:0
     
    32
    Álvarez musel pořádně přidat s rozehrávkou. Brankou povzbuzený Barrozo agresivně napadal, ale k míči se nakonec o něco nedostal.
     
    33
    Dloubáčkem to na Limonese zkoušel Hernández, ale pokus byl příliš slabý a domácí gólman se stačil včas vrátit na brankovou čáru.
     
    35
    Po autovém vhazování ve středu pole se zmocnil míče Méndez. Následně přišel taktický faul Kijera a hosté mohou pokračovat v útočení.
     
    36
    O rozehrávku z místa přestupku se postaral Denis Suárez, ale míč nasměroval jen do prostoru, kde byl připravený Limones.
     
    37
    Na levé straně prosvištěl kolem obránců Merquelanz, následně přišel na řadu centr, který si ale pohlídal Álvarez v malém pokutovém území.
     
    38
    Právě od Álvareze museli začít hostující hráči. Postupnou kombinací byl u balonu Sáenz, Sánchez i Pape Diop, ale obrana Mirandés zatím funguje skvěle.
     
    39
    Žlutou kartu dostává Kijera (CD Mirandés).
     
    40
    První poločas pomalu míří ke svému závěru. Domácí jsou i po vstřelené brance více u balonu a snaží se svůj náskok ještě do přestávky navýšit.
     
    41
    Tak tak zasáhl před unikajícím Barrozem Néstor Araújo. Domácí mohou navázat na útočnou snahu vhazováním zpoza postranní lajny.
     
    42
    S Malsou spolupracoval na pravé straně Jon Guridi. Obrana Celty Vigo se musí pořádně ohánět před nebezpečnými útoky domácího celku.
     
    44
    Minutu před pauzou se zjevil u míče Mickaël Malsa. Právě střední záložník domácích s pokoušel překvapit obranu Celty průnikovou přihrávkou, ale nakonec jen kopačky Aidooa.
     
    45
    Také Vigo mohlo vstřelit branku. Po vysokém centru z pravé strany se opřel do nůžek Gabriel Fernández, ale míč odrazil jen vysoko nad domácího břevno.
     
    45+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase jednu minutu.
     
    45+1
    Žlutou kartu dostává Vicente (CD Mirandés).
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Jedna nastavená minuta je minulostí a první poločas končí. Mirandés vede nad Celtou o jednu branku.

    Mirandés bylo v první polovině zápasu aktivnější a po zásluze se dostalo do vedení. Nařízenou penaltu proměnil bezproblémovým kopem do levého horního rohu Matheus Barrozo. Favorizovaní hosté se v prvním poločase nedostali k jediné vážnější střele na branku.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 20:02.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    Do druhého poločasu vstoupili rozehrávkou ze středového kruhu fotbalisté hostující celku. Méndez přihrával pouze k obráncům Aidoovi s Araújem.
     
    48
    Guridi nedokázal ve středu pole zpracovat prudkou přihrávku a míče se tak zmocnil hostující Diop. Celta je po změně stran o poznání živější.
     
    49
    Pape Diop se opřel tělem do Guridiho a poslal ho k zemi. Rozhodčí ale k nelibosti domácích fanoušků faul na záložníka nepíská.
     
    50
    Brais Méndez centroval z kroku do vápna, kde byl ale ze všech nejvýše Odei Onaindia. Celta se ale po krátkém okamžiku znovu dostala k míči.
     
    52
    Celta Vigo pokračuje v náporu. Matheus přišel o míč ve středu pole, následně mohl jít do útoku Fernández, ale i on si pomohl faulem.
     
    53
    Po tvrdém nástřelu do choulostivých míst skončil na trávníku Kijera. Ke stoperovi domácího týmu se okamžitě seběhli lékaři.
     
    54
    Vypadá to, že bude Kijera v pořádku. Zatím odchází stoper Mirandés za postranní lajnou, ale po krátké chvíli bude pokračovat v zápasu.
     
    55
    Gabrielu Fernándezovi utekl míč k Malsovi, kterého poté musel faulovat. Po dlouhé době se tak může u balonu udržet i domácí tým.
     
    56
    Až od Araúja museli hosté rozehrát další útočnou akci. Celta Vigo sice ve druhém poločase drží častěji míč pod kontrolou, ale ke střele ještě nedošlo.
     
    57
    Limones vykopával od své branky až do středu trávníku. Domácí po dvou neúspěšných soubojích museli pouze faulovat Jorgeho Sáenze.
     
    58
    Za tvrdý faul ve středu pole je potrestán žlutou kartou Sáenz.
     
    59
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Hernández, přichází Sisto.
     
    60
    I po hodině hry vede Mirandés nad Celtou o jednu branku. O tu se z pokutového kopu postaral ještě v prvním poločase Barrozo.
     
    61
    A právě Barrozo se připomněl na trávníku. Sprintem podél postranní lajny zaměstnal Vázqueze, který ale nakonec poslal míč do bezpečí.
     
    62
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Vicente, přichází Rey.
     
    63
    Zničehonic přišla nebezpečná rána Barroza. Balon se snesl přesně proti kopačce domácího útočníka, ale ten z voleje poslal míč jen těsně vedle.
     
    64
    Tempo zápasu se pomalu zvyšuje. Také hosté se vydali do brejku, který zakončoval Brais Méndez pokusem jen nad břevno domácí branky.
     
    65
    Ozývají se také domácí fanoušci, kteří podporují vedení svého týmu. Peňa mířil s míčem do útoku, ale proti přesile se ke střele neprosadil.
     
    66
    Dloubáček do pokutového území měl najít Barroza, ale balon nakonec skončil jen u Álvareze. Celta se stále nemůže dostat do tlaku.
     
    67
    Postupný útok hostujícího týmu putoval přes Sáenze k Suárezovi, který z prvního doteku napálil soupeře před sebou. Akce Celty bude pokračovat rohem.
     
    68
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Diop, přichází Aspas.
     
    70
    Méndez měl na levé straně spoustu prostoru, obrana domácích na soupeře zapomněla, ale nakonec přišla jen přízemní střela do rukavic Limonese.
     
    71
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Barrozo, přichází Maranhao.
     
    72
    Žlutou kartu dostává Merquelanz (CD Mirandés).
     
    74
    Mirandés je i nadále v jednobrankovém náskoku. Po změně stran se sice musí domácí bránit více než v prvním poločase, ale Celta zatím nezahrozila.
     
    75
    Naopak domácí měli k dispozici standardní situaci. V pokutovém území ale vyhrál hlavičkový souboj Joseph Aidoo.
     
    76
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Méndez, přichází Rafinha.
     
    77
    Ani Iago Aspas se nedokázal prosadit proti stažené domácí obraně a to ocenili fanoušci Mirandés. Celta se ale po krátké chvíli zmocnila míče.
     
    78
    Celta de Vigo právě vstřelilo branku!
    Neskutečná střela a je vyrovnáno! PIONE SISTO neměl za hranicí vápna příliš mnoho prostoru, přesto dokázal parádní střelou překonat Limonese. Pokus pravačkou zapadl dokonale horního rohu domácí branky.
    78. Pione SISTO - 1:1
     
    80
    Mirandés mohlo okamžitě odpovědět. Po parádním centru z levé strany se opřel do hlavičky Álvaro Rey, kterého ale vychytal na brankové čáře Álvarez.
     
    81
    Zápas nabírá na pořádném tempu. Mirandés se snaží zvrátit stav zápasu opět na svou stranu, ale ani hosté nepřijeli odevzdat postup.
     
    83
    Zhruba posledních deset minut i s nastavením zbývá do konce druhého poločasu. Mirandés hraje s Celtou Vigo nerozhodně 1:1.
     
    84
    Maranhao se hnal z levé straně do vápna nikým neatakován. Ještě si chtěl zaseknout míč kolem Fontána, ale poté pálil právě do soupeře.
     
    85
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází González, přichází Martínez.
     
    86
    Mirandés už myslí spíše na obranu. Álvaro Peňa si počínal skvěle v souboji se Suárezem a vybojoval pro domácí oddech v podobě autového vhazování.
     
    87
    Rafinha se ujal rozehrávky ve středu pole. Následně byl u balonu i Iago Aspas. Útočník hostujícího celku ale neměl kudy postupovat směrem k brance.
     
    88
    Už už to vypadalo, že by se mohlo Aspas dostat do šance. Míč mu přihrával Rafinha, ale jen do ofsajdového postavení a následná střela už přišla zcela zbytečně.
     
    89
    Suárez přišel o míč na levém kraji, poté postupoval do šestnáctky Merquelanz, ale proti bránícímu Fontánovi se ke střele neprosadil.
     
    90
    Iago Aspas mohl rozhodnout v devadesáté minutě. Rafinha parádně zavezl míč do vápna, poté našel zpětnou přihrávkou Aspase, který ale branku ve vyložené pozici netrefil.
    90. Aspasova velká šance v závěru druhé půle
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhém poločase čtyři minuty.
     
    90+2
    Sisto si narazil s Aspasem, poté byl ve hře i třetí střídající hráč hostů Rafinha. Obrana Mirandés už je ale hodně stažená před vápnem.
     
    90+3
    Sistova přihrávka do vápna nebyla z nejpřesnějších. Poté přišel tvrdý zákrok před vápnem, který ale hlavní rozhodčí pustil a může se tak pokračovat bez přerušení.
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    Devadesát minut postupujícího neurčilo. Zápas čtvrtého kola bude pokračovat půlhodinovým prodloužením. Pokud se ani v něm nerozhodne, bude následovat pokutové kopy.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    92
    První polovinu dnešního prodloužení rozehráli ze středového kruhu hostující hráči. Celta se okamžitě po rozehrávce hnala do útoku, ale Suárezův centr skončil za brankou.
     
    93
    Po dlouhém Limonesově odkopu skončil míč až u jeho soka v brance Viga Álvareze. Hosté mohou založit další akci.
     
    95
    Mirandés se pokoušelo útočit po levém kraji. S Merquelanzem si narazil Malsa, ale hosté byli včas na svých místech v obraně.
     
    96
    Rafinha poslal míč na pravou stranu k Vázquezovi. Následně byl u míče i Denis Suárez, ale vybojoval pro hosté jen rohový kop.
     
    97
    Po prudkém centru do pokutového území přišla obranná hlavička Kijera. Hosté se ale znovu zmocnili míče ve středu trávníku.
     
    99
    Domácí nebyli daleko od překonání hostující obrany. Malsova přihrávka za posledního obránce byla však na Reye příliš rychlá.
     
    100
    Po rohovém kopu hostujícího celku přišel střet Rafinhy s Maranhaem. Oba hráči skončili na trávníku, ale o poznání bolestivěji se držel za koleno hostující hráč.
     
    101
    Pione Sisto mířil do vápna z levé strany. Proti Martínezovi s ještě věděl rady, ale pod nohy mu poté skočil Kijera.
     
    102
    Žlutou kartu dostává Fontán (Real Club Celta de Vigo).
     
    102
    Střídání v týmu CD Mirandés: ze hřiště odchází Peňa, přichází Sánchez.
     
    104
    Minutu před koncem prvního prodloužení se dostal k míči Mickaël Malsa, ale přihrávkou po trávníku neměl šanci najít obsazeného Reye.
     
    105
    Rafinha poslal míč Suárezovi, poté byl v nadějném postavení na vápně i Aspas, ale zhuštěný prostor střelou bez razance nepropálil.
     
    105+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje v prvním poločase prodloužení jednu minutu.
     
    105+1
    Střídání v týmu Real Club Celta de Vigo: ze hřiště odchází Fontán, přichází Olaza.
     
    105+2
    První prodloužení skončilo.
     
    Ani první poločas prodloužení nadějnou příležitost u jedné z branek nepřinesl. Druhou částí budeme pokračovat na několik málo okamžiků.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    107
    Druhý poločas prodloužení rozehráli aktivněji domácí. Malsa přihrával středem na Reye, kterému ale míč odskočil od kopačky.
     
    108
    Střídající Lucas Olaza ztratil míč, ale ten se odrazil přesně k Rafinhovi, který jen těsně přestřelil domácí branku.
     
    109
    Po faulu na Guridiho se mohli domácí osvobodit z vlastní poloviny trávníku. Navíc si Sánchez narazil s Maranhaem, který však neuspěl v souboji s Olazou.
     
    110
    Pione Sisto pozvedl po svém příchodu útok hostujícího celku. I nyní byl u balonu, ale při snaze odkopnout našel jen soupeře.
     
    111
    Po faulu těsně za hranicí pokutového území se postavil ke standardní situaci Sisto s Rafinhou. Právě první jmenovaný poté napálil míč jen nad branku.
     
    112
    Penalta pro domácí! Rafinha zariskoval při rozehrávce a byl potrestán. Ve vápně sestřelil Sáncheze a musí po červené kartě z trávníku.
    112. Červená karta
     
    113
    Žlutou kartu dostává Aspas (Real Club Celta de Vigo).
     
    114
    Domácí ale příležitost nevyužili. K rozehrávce pokutového kopu se postavil Álvaro Rey, ale ledabyle poslal míč jen do prostoru, kam se vydal i Álvarez.
    114. Neproměněná penalta
     
    115
    Mirandés právě vstřelilo branku!
    Mirandés se pět minut před koncem prodloužení dostává do vedení. Už se zdálo, že na levé straně přehrál celou akci Sánchez, ten poté našel ANTONIA SÁNCHEZE, který propálil z prvního doteku Álvareze.
    115. Antonio SÁNCHEZ - 2:1
     
    116
    Žlutou kartu dostává Sánchez (CD Mirandés).
     
    117
    Hosté se snaží útočit, ale po ztrátě museli fotbalisté Celty Vigo spěchat také do obrany.
     
    118
    Iago Aspas poslal parádní přihrávku za obranu k Sistovi, který si ale nepohlídal své postavení za posledním obráncem Mirandés.
     
    119
    Také Limones se musel předvést ve své brance. Po umístěné hlavičce k tyči se vrhl po balonu a vyrazil mimo branku.
     
    120
    Nápor hostujícího celku je v závěru prodloužení drtivý. Po rohovém kopu hlavičkoval jen do břevna Hernández, následně ještě pálil Suárez, ale to už bylo po odpískaném ofsajdu.
     
    120+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje ve druhé části prodloužení dvě minuty.
     
    Konec zápasu.
     
    Obrovské překvapení je na světě! Mirandés vyřazuje ve španělském poháru Celtu Vigo. V domácím prostředí se Mirandés raduje z vítězství 2:1.

    Mirandés bylo v první polovině zápasu aktivnější a po zásluze se dostalo do vedení. Nařízenou penaltu proměnil bezproblémovým kopem do levého horního rohu Matheus Barrozo. Favorizovaní hosté se v prvním poločase nedostali k jediné vážnější střele na branku.

    Po změně stran se hrálo výhradně na domácí branku. Celta Vigo výrazně zvýšila útočnou aktivitu, ale vyrovnávací branka přišla zčistajasna až těsně před koncem, když se trefil parádní střelou Pione Sisto.

    Ve druhé části chyboval při rozehrávce Rafinha a po zásluze šel po červené kartě z trávníku. Nařízenou penaltu však Rey neproměnil a Cetla byla stále ve hře. Nakonec ale zápas rozhodl střídající Antonio Sánchez, který se stal hrdinou Mirandés.
     
    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12. (21:35:14)

    Vít Schück

    Branky: 31. Barrozo (pen.), 115. Sánchez – 78. Sisto

    Karty:   39. Kijera (MIR), 45+1. Vicente (MIR), 58. Sáenz (MIR), 72. Merquelanz (MIR), 116. Sánchez (MIR) – 30. Méndez (CVG), 102. Fontán (CVG), 113. Aspas (CVG)   112. Rafinha (CVG)

    Neproměněná penalta: 114. Rey (MIR), brankář Álvarez zneškodnil


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 7:8. Střely mimo: 5:9. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:2. Fauly: 20:12.
    CD Mirandés: Limones – González (85. Martínez), Onaindia, Kijera, Franquesa – Peňa (102. Sánchez), Guridi, Malsa, Merquelanz – Barrozo (71. Maranhao), Vicente (62. Rey)
    Náhradníci: González – Rey, Barco, Muňoz, Martínez, Sánchez, Maranhao

    Celta de Vigo: Álvarez – Vázquez, Aidoo, Araújo, Fontán (105+1. Olaza) – Sáenz, Diop (68. Aspas) – Méndez (76. Rafinha), Hernández, Suárez – Fernández (59. Sisto)
    Náhradníci: Blanco – Beltrán, Aspas, Sisto, Rafinha, Olaza, Murillo

    Rozhodčí: Martínez – Noval, Garrido
    thejrc.org