Vysoké Mýto – České Budějovice 1:4 (kon.) | Sparta – Chrudim 2:5 (kon.) | Slavia – FTZS Liberec 12:3 (kon.)
Hodonín – Česká Lípa 4:4 (kon.) | Olympik Mělník – Helas Brno 2:3 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
12:3 (10:1)
FTZS Liberec
Pátek 24.01.2020, 20:04 • SH Eden • 1. Futsal liga • 15. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Slavia právě vstřelila branku!
    JAN KŘEMEN vybojoval na útočné polovině míč. Následně mu již nic nebránilo k postupu na Plechatého, kterého poté Křemen dokázal prostřelit – 12:3. Bez asistence.
     
    39
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak i hosté se ještě dočkají. ŠTĚPÁN RUMLER přehodil Malinu a koriguje stav skóre dnešního zápasu – 11:3. Asistence: Filip Henzl.
     
    37
    Slavia právě vstřelila branku!
    Jan Křemen se dostal po pravé straně přes Benka a následnou krásnou přihrávkou vybídl k zakončení DAVIDA JOŠTA, který se znovu nemýlil – 11:2. Asistence: Jan Křemen.
     
    34
    Jáchym Trajhan fauloval a Slavia tak má na svém kontě již pět akumulovaných faulů!
     
    34
    Liberec právě vstřelil branku!
    A máme tu branku po delší době. ALEŠ BENEK se po pasu Štěpán Rumlera dostal do dobré pozice, kterou dokázal zužitkovat – 10:2. Asistence: Štěpán Rumler.
     
    30
    Slavia mohla vstřelit další branku a trochu překvapivě to mohl být Patrik Malina, který se dostal až na polovinu soupeře a zajímavým lobem trefil břevno za Plechatým!
     
    26
    Pěkná akce hostujícího Liberce. Ta skončila až u Vébra, který se snažil zpětnou přihrávkou najít Rumlera. Jan Homola se velice rychle vrátil a zmařil šanci hostů.
     
    21
    Střídání v týmu SK Slavia Praha: ze hřiště odchází Jan Žežulka, přichází Patrik Malina.
     
    20
    Slavia právě vstřelila branku!
    Zdeněk Sláma se na levé straně neukvapil a potáhl míč směrem k brance. Následně zpětnou přihrávkou našel DAVIDA JOŠTA, který se trefuje v dnešním zápase již popáté – 10:1! Asistence: Zdeněk Sláma.
     
    17
    Další střela Radima Záruby. Slavia následně mohla zahrávat roh. Martin Brychta byl po rozehrání velice aktivní v předbrankovém prostoru. Tomáš Plechatý se ale vyznamenal výborným zákrokem a uchránil Liberec od další pohromy.
     
    15
    Slavia právě vstřelila branku!
    Rumler mohl jít do brejku, červenobílí futsalisté ho ale rychle doběhli a o míč připravili. Na druhé straně se poté prosazuje vtipným obloučkem JAN HOMOLA – 9:1. Asistence: Radim Záruba.
     
    14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Igor Leovski znovu předal míč DAVIDU JOŠTOVI a jak to dnes asi mohlo dopadnout. Jošt se uvolnil přes obránce FTZS a levou nohou propálil brankáře Liberce – 8:1. Asistence: Igor Leovski.
     
    11
    Střídání v týmu FTZS Liberec: ze hřiště odchází Dominik Vogt, přichází Tomáš Plechatý.
     
    11
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID JOŠT kompletuje hattrick. Igor Leovski svou levačkou ještě Vogta neprostřelil. Jošt ale opět neatakován v klidu dorazil míč za záda brankáře ze severu Čech – 7:1. Asistence: David Jošt.
     
    7
    Slavia právě vstřelila branku!
    Liberec nedokáže Slavii vůbec odolávat. Radim Záruba byl na pravé straně úplně sám. Jeho tvrdou střelu sice ještě Vogt vyrazil, odražený míč mu ale vrátil zpět do branky MARKO RADOVANOVIČ – 6:1. Asistence: Radim Záruba.
     
    6
    Slavia právě vstřelila branku!
    Liberec je zralý na ručník. MARTIN BRYCHTA se po nástřelu srbského pivota Radovanoviče prosazuje. Brychta dokázal usměrnit míč za Vogta a je to pátá branka v síti FTZS – 5:1. Asistence: Marko Radovanovič.
     
    5
    Slavia právě vstřelila branku!
    Neskutečné věci se dějí v Edenu! Slavii tam zatím spadlo úplně všechno. David Jošt našel před brankou volného ZDEŇKA SLÁMU, který ukázal, že branky dávat nezapomněl. Sláma rozvlnil síť za Vogtem počtvrté – 4:1. Asistence: David Jošt.
     
    4
    Slavia právě vstřelila branku!
    S brankami se nám roztrhl pytel! Červenobílí znovu zaútočili a Hájek našel na zadní tyči osamoceného DAVIDA JOŠTA, který svým důrazem dostal míč za Vogta potřetí – 3:1. Asistence: Daniel Hájek.
     
    4
    Liberec právě vstřelil branku!
    Rychlá odpověď od Liberce! MATĚJ VÉBR se ocitl po přesné přihrávce Pavla Bíny za obranou Slavie a do odkryté klece snižuje – 1:2! Asistence: Pavel Bína.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    DAVID JOŠT utekl obraně Liberce a kolem brankáře Vogta střílí druhou branku Slavie. Raketový začátek od pražského celku. Asistence: Igor Leovski.
     
    3
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí jdou do vedení. Radim Záruba našel na zadní tyči přihrávkou JANA HOMOLU, který otevírá skóre dnešního zápasu – 1:0. Asistence: Radim Záruba.

    Martin Kamenik

    Branky: 3. Homola (Záruba), 3. Jošt (Leovski), 4. Jošt (Hájek), 5. Sláma (Jošt), 6. Brychta (Radovanovič), 7. Radovanovič (Záruba), 11. Jošt (Leovski), 14. Jošt (Leovski), 15. Homola (Záruba), 20. Jošt (Sláma), 37. Jošt (Křemen), 40. Křemen – 4. Vébr (P. Bína), 34. Benek (Rumler), 39. Rumler (Henzl)


    SK Slavia Praha: Žežulka (21. Malina, Karpiak) – Brychta, Trajhan, Jošt, Leovski, Hruška, Sláma, Radovanovič, Homola (C), Záruba, Hájek, Křemen
    FTZS Liberec: Vogt (11. Plechatý) – Kratochvíl, Janáček, Rumler, M. Bína, P. Bína (C), Vébr, Benek, Daněk, Henzl, Šíma

    Rozhodčí: Laštovička – Kaštánek

    Diváci: 110
    thejrc.org