Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Slavia Praha
3:8 (1:3, 1:2, 1:3)
Berani Zlín
Sobota 25.01.2020, 12:00 • Zimní stadion Eden • turnaj O Pohár DHL • 38. kolo
Partner:
     
    59:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Hradil – 2 min., vysoká hůl).
     
    56:49
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani využívají jednu z posledních přesilovek dnešního mače. Na konci rychlé kombinace stál MATĚJ SEBERA a pohotovou střelou vsítil osmou branku hostů. Asistence: Jiří Podešva a Lukáš Chludil.
     
    55:45
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mareček – 2 min., hrubost).
     
    50:09
    Zlín právě vstřelil branku!
    Gólová smršť pokračuje! Dvanáct sekund po brance svého spoluhráče zamířil z podobné pozice stejně přesně RICHARD HRAZDIRA a navýšil vedení Beranů na čtyři branky. Asistence: Jiří Podešva.
     
    49:57
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle je rychlá odpověď! Necelou půl minutu po snížení z hole slávistů se rychlou střelou ze středu kluziště prosazuje LUKÁŠ CHLUDIL. Asistence: David Lekeš a Dan Handl.
     
    49:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávistická snaha je nakonec odměněna gólem v brance Moravanů. Střelu Hovorky doráželi před brankou Janča s LUKÁŠEM KŘENKEM a právě druhý jmenovaný dopravil puk za Šarmana. Asistence: Jakub Janča a Mikuláš Hovorka.
     
    46:01
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Luža – 2 min., podrážení).
     
    45:32
    Dvě témeř identické akce Turka a zakončujícího Hradila končí týmž výsledkem, totiž úspěšným zákrokem Šarmana. A nutno podotknout, že slávistický útočník byl v obou případech sám před brankou.
     
    44:55
    Lekeš vystihl špatnou rozehrávku Voleveckého a naservíroval puk před branku na zcela volného Handla. Ten ale puk pořádně netrefil, ačkoli před sebou měl úplně prázdnou branku.
     
    41:20
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Handl – 2 min., podrážení).
     
    38:03
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Němeček – 2 min., hákování).
     
    35:16
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Janošek – 2 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování). Trest odpyká Hrazdira.
     
    32:25
    Střídání v týmu HC Slavia Praha: ze hřiště odchází Pánek, přichází Volevecký.
     
    31:53
    Zlín právě vstřelil branku!
    Nenápadná akce zakončená přesnou střelou znamená už pátou branku v síti Beranů. Gól vstřelil KRYŠTOF BEDNAŘÍK. Asistence: Jan Jaroněk a Jiří Podešva.
     
    29:54
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Labuzík – 2 min., pozdní dohrání).
     
    26:55
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Bednařík – 2 min., napadení).
     
    26:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Útočná snaha sešívaných přece jenom nepřichází vniveč. Hradil si udělal prostor na pravém křídle a připravil gól pro na brankoviště dojíždějícího LUKÁŠE KŘENKA. Asistence: Damien Hradil a Tomáš Labuzík.
     
    23:41
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani se ale i tak nakonec v oslabení prosazují. Na chybující obranu sešívanch vyzrál opět VOJTĚCH DOBIÁŠ a z brejku trefil horní růžek Pánkovy branky. Bez asistence.
     
    23:01
    Zlínské oslabení dnes předvádí skvělou hru! Dobiáš vypíchl puk slávistickému obránci a připravil velkou příležitost pro Fajkuse, kterého zastavil až pozorný Pánek!
     
    21:47
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Weintritt – 2 min., nedovolené bránění).
     
    18:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    VOJTĚCH DOBIÁŠ zatím hraje svůj zápas. Ke gólu a asistenci přidává další branku a využívá tak přesilovou hru. Slávisté mu nechali příliš prostoru na pravém kruhu a zlínský forvard nemilosrdně poslal puk do horního růžku Pánkovy klece. Asistence: Lukáš Chludil a Karel Holík.
     
    17:36
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Labuzík – 2 min., hákování).
     
    14:52
    Zlín právě vstřelil branku!
    Fantastická přihrávka Vojtěcha Dobiáše znamená, že se Berani znovu ujímají vedení. Zlínský útočník si dojel pro puk do útočného rohu a přesunou nahrávkou z otočky připavil gól do prázdné branky SEBASTIANU FAJKUSOVI, který se nemýlil. Asistence: Vojtěch Dobiáš a Matěj Sebera.
     
    09:38
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté na druhé straně srovnávají. Puczek se rozjel na levém křídle a střílenou nahrávkou našel na středu volného JAKUBA JANČU, jenž dopravil puk za Šarmana. Asistence: Jiří Puczek.
     
    07:19
    Pánek udržel beton u tyčky a zastavil Seberův pokus o bekhendový blafák. Pro Slavii jde ale zatím o hororovou přesilovku.
     
    07:19
    Matěj Sebera ujel v oslabení do úniku a trefil připraveného Pánka! Byl ale faulován a pojede trestné střílení.
     
    06:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jsou to ale Zlínští, kteří se ujímají vedení, a to hned v oslabení! VOJTĚCH DOBIÁŠ si podobně jako při své předchozí akci nabruslil od mantinelu na střed a vymetl horní růžek Pánkovy branky. Asistence: Sebastian Fajkus a Jan Janošek.
     
    05:56
    Vyloučení v týmu PSG Berani Zlín (Šarman – 2 min., podrážení). Trest odpyká Hrazdira.
     
    05:56
    Slavíček se hbitě obtočil kolem branky a snažil se zasunout puk u bližší tyčky Šarmanovy branky. Dorážet chtěl ještě Míšek, ale byl při své snaze faulován zlínským brankářem.
     
    04:21
    Sešívaní jsou v prvních minutách aktivnější, Hradil teď po dobré kombinaci s Labuzíkem trefil tyčku!
     
    01:36
    Slavia sehrála rychlou přímočarou akci, na jejímž konci číhala před Turkem odkrytá branka. Slávistický útočník ale nedostal puk přesně na hůl a nedokázal zakončit.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 10. Janča (Puczek), 27. Křenek (Hradil, Labuzík), 50. Křenek (Janča, Hovorka) – 7. Dobiáš (Fajkus, Janošek), 15. Fajkus (Dobiáš, Sebera), 19. Dobiáš (Chludil, Holík), 24. Dobiáš, 32. Bednařík (Jaroněk, Podešva), 50. Chludil (Lekeš, Handl), 51. Hrazdira (Podešva), 57. Sebera (Podešva, Chludil)


    HC Slavia Praha: Pánek (Volevecký) – Matějka, Hovorka, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Štrombach, Brummel, Hradil, Slavíček, Křenek, Turek, Míšek, Labuzík, Janča, Petrák, Puczek.
    Berani Zlín: Šarman (Kořének) – Janošek, Riedl, Holík, Jaroněk, Bednařík, Mikulík, Pavlas – Handl, Sebera, Weintritt, Lekeš, Podešva, Kozubík, Luža, Hrazdira, Dobiáš, Fajkus, Chludil.

    Rozhodčí: Lacina – Šimánek, Maňák
    thejrc.org