Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Salavat Julajev Ufa
5:2 (2:0, 0:1, 3:1)
Barys Nur-Sultan
Sobota 25.01.2020, 12:30 • Ufa Arena, Ufa • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:44 Nikita SOŠNIKOV - 5:2
     
    56:44
    Ufa právě vstřelila branku!
    A je patrně rozhodnuto. Domácí se v přesilovce natlačili do útočného pásma, přihrávku zpoza branky dostal NIKITA SOŠNIKOV a z nulového úhlu překvapil gólmana Barysu – 5:2! Asistence Linus Omark.
    49:29 Teemu HARTIKAINEN - 4:2
     
    49:29
    Ufa právě vstřelila branku!
    Využitá přesilovka a Salavat vede 4:2! Na pravou stranu dostal přihrávku Larsen, jeho příklep na brankoviště si našel hůl TEEMUA HARTIKAINENA a ten zblízka uklidil puk pod horní tyčku. Asistence: Philip Larsen, Linus Omark.
    43:22 Roman STARČENKO - 3:2
     
    43:22
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté využívají přesilovku a opět snižují na rozdíl jediné branky. Po kombinaci vystřelil od modré čáry ROMAN STARČENKO a jeho dělovka se zastavila až v síti – 3:2. Asistence: Atte Ohtamaa, Linus Videll.
    41:56 Alexandr KADĚJKIN - 3:1
     
    41:56
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí tým opět vede o dvě branky. Po střele od modré skončil puk za brankou, odkud přihrál zadovkou Kugryšev na ALEXANDRA KADĚJKINA a ten zblízka překonal nepřipraveného brankáře. Asistence: Dmitrij Kugryšev, Jevgenij Lisovec.
    32:23 Atte OHTAMAA - 2:1
     
    32:23
    Barys právě vstřelil branku!
    Je sníženo, hosté využívají přesilovku. Salavat neproměnil brejk dvou na jednoho a z protiútoku se prudkou ranou ze střední vzdálenosti trefil ATTE OHTAMAA – 2:1. Asistence: Linus Videll, Darren Dietz.
    18:33 Teemu HARTIKAINEN - 2:0
     
    18:33
    Ufa právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo a je to o dva góly. Ostřelování přicházelo vniveč až do momentu, kdy přišla zpoza branky přihrávka před brankoviště a TEEMU HARTIKAINEN z první překonal přemisťujícího se Karlssona – 2:0. Asistence: Linus Omark.
    12:59 Dmitrij KUGRYŠEV - 1:0
     
    12:59
    Ufa právě vstřelila branku!
    Domácí tým jde do vedení. Střela od modré čáry skončila v pravém kruhu, kde ji zpracoval DMITRIJ KUGRYŠEV, svůj první pokus poslal pouze pouze do nohou obrany, dorážka už ale skončila pod horním břevnem Karlssonovy branky. Asistence: Alexandr Kadějkin.

    Aleš Pur

    Branky a nahrávky: 13. Kugryšev (Kadějkin), 19. Hartikainen (Omark), 42. Kadějkin (Kugryšev, Lisovec), 50. Hartikainen (Larsen, Omark), 57. Sošnikov (Omark) – 33. Ohtamaa (Videll, Dietz), 44. R. Starčenko (Ohtamaa, Videll)


    Salavat Julajev Ufa: Metsola (Karejev) – Panin (C), Larsen, Arzamascev, Koledov, Ar. Sergejev, Lisovec, Safin-Tregubov, Pašnin – Hartikainen, Burmistrov (A), Omark (A) – Kručinin, Manninen, Sošnikov – V. Žarkov, Kadějkin, Kugryšev – Baškirov, Chochrjakov, Kartajev.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Kudrjavcev) – Dietz (C), Ohtamaa, Blacker, Metalnikov, Makljukov, Šalapov, Orechov – Videll, Knight, R. Starčenko (A) – Šestakov, Valk, Michajlis – Akolzin, Boyd (A), Asetov – Gurkov, Sagadejev, Paňukov.

    Rozhodčí: Bělov, Gofman – Sadovnikov, Sivov
    thejrc.org