Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:3 (1:1, 1:2, 0:0)
Ak Bars Kazaň
Sobota 25.01.2020, 13:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    33:38 Nigel DAWES - 2:3
     
    33:38
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Do třetice všeho dobrého už domácí celek využívá přesilovou hru a snižuje na 2:3! Peter Holland skvělou přihrávkou našel z levé strany u vzdálenější tyče volného kapitána NIGELA DAWESE a ten zakončil do poloprázdné svatyně Kazaně. Asistence: Peter Holland a Brooks Macek.
    26:35 Arťom GALIMOV - 1:3
     
    26:35
    Kazaň vstřelila branku!
    Po přezkoumání záběrů bylo naprosto jasné a patrné, že hosté půjdou do vedení 3:1, jelikož střela ARŤOMA GALIMOVA se odrazila od levé tyče doprostřed vnitřku brány a posléze kotouč vyletěl pryč. Asistence: Matt Frattin.
    21:28 Emil GALIMOV - 1:2
     
    21:28
    Kazaň vstřelila branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovou hru a jdou tak do vedení 2:1! Po několika střelách se před bránou nejlépe zorientoval EMIL GALIMOV a jeho dorážka už prošla kolem Kováře do brány. Asistence: Danis Zaripov a Albert Jarullin.
    18:09 Geoff PLATT - 1:1
     
    18:09
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Je srovnáno na 1:1! GEOFF PLATT se dostal do velké šance z levé strany a svůj únik zakončil parádní ránou nahoru k pravé tyči. Asistence: Vjačeslav Litovčenko a Andrej Obidin.
    01:41 Kristian CHENKEL - 0:1
     
    01:41
    Kazaň vstřelila branku!
    Máme tady branku už ve druhé minutě a Kazaň tak jde do vedení! KRISTIAN CHENKEL se snažil dávat kotouč před bránu z levé strany, ale kotouč se nakonec odrazil od domácího obránce za záda brankáře Jakuba Kováře! Asistence: Michail Gluchov.

    Michal Raška

    Branky a nahrávky: 19. Platt (Litovčenko, Obidin), 34. Dawes (Holland, Macek) – 2. Chenkel (M. Gluchov), 22. E. Galimov (Zaripov, Jarullin), 27. A. Galimov (Frattin)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Jakub Kovář (50. Fomin) – Alexej Vasilevskij, Trjamkin, Mamkin, D. Bodrov (A), Gurkin, Batyršin, Valitov – Macek, Holland (C), Dawes – Platt, Litovčenko, Obidin – A. Garejev (A), Dacjuk, Bělousov – Rassejkin, V. Popov, Mozer – Ovčinnikov.
    Ak Bars Kazaň: Reideborn (Biljalov) – Jarullin, Virtanen, Rukavišnikov, Judin, Ljamkin, Chenkel, N. Averin – K. Petrov, Cormier, Azevedo (A) – Zaripov (C), A. Galimov, Galijev – Lukojanov, M. Gluchov (A), E. Galimov – O. Li, Voronkov, Frattin – Kara.

    Rozhodčí: Gašilov V. (Rus) – Soin A. (Rus)
    bahis siteleri