Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Jokerit Helsinky
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
Red Star Kunlun
Sobota 25.01.2020, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00.
     
    Hezké sobotní odpoledne přeji všem příznivcům ledního hokeje. Dalšími zápasy dnes pokračuje KHL a my prostřednictvím tohoto textového online přenosu budeme sledovat utkání mezi týmy Jokerit Helsinky a Red Star Kunlun.
     
    Jokerit Helsinky

    Jokerit je v Západní konferenci na čtvrtém místě se ziskem sedmašedesáti bodů a drží se tak v pásmu postupu do vyřazovacích bojů. Domácí mají na svém kontě třicet výher a jednadvacetkrát pak odešli z ledu jako poražený tým. Hráči Jokeritu z Helsinek odčinili v posledním utkání prohru 1:5 s Barysem Nur-Sultan a na svém ledě pak brali výhru 4:3 po prodloužení nad Vladivostokem. Zapsali tak další dva důležité body do tabulky a dnes prahnou po dalších. Čeká nás zajímavý souboj, tak si ho nenechte ujít.

    Nejproduktivnější hráči

    Brian O'Neill – 40 bodů (18+22)
    Mikko Lehtonen – 38 bodů (15+23)
    Peter Regin – 35 bodů (15+20)
     
    Red Star Kunlun

    Hokejistu Kunlunu Red Star, tedy čínského klubu hrajícího v KHL, jsou v tabulce ve Východní konferenci na šestém místě a i oni tak mají dobře nakročeno do play-off. Ovšem nemají zase takový náskok a musí stále sbírat důležité body. Dosud zapsali sedmapadesát bodů a dnes prahnou po dalších. Kunlunu se v posledních třech domácích utkáních dařilo, když si připsal tři výhry v řadě. Dvakrát porazil Chabarovsk shodným výsledkem 4:2. Úspěšný byl i s Kazaní, tu hráči Red Star srazili 3:1. Dnes si chtějí připsat další bodový zisk, na ledě Jokeritu to ale snadná cesta nebude.

    Nejproduktivnější hráči

    Tyler Wong – 28 bodů (13+15)
    Brandon Yip – 27 bodů (13+14)
    Andrew Miller – 27 bodů (10+17)
     
    Vzájemná utkání

    Oba celky se v probíhající sezóně utkaly jednou. V listopadu na ledě Kunlunu bral oba body Jokerit po výhře 3:2. Kunlun tak má svému soupeři co vracet.
     
    Zranění hráči

    Jokerit Helsinky: Henri Ikonen, Oliver Lauridsen

    Kunlun Red Star: Dávid Bondra, Brayden Jaw
     
    Československá stopa v utkání

    David Sklenička (Jokerit Helsinky)

    Andrej Šustr (Kunlun)
    Šimon Hrubec (Kunlun)
    Dávid Bondra (Kunlun)
     
    Úvodní sestavy:

    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – Lehtonen, D. Sklenička, Lööv, Lepistö (A), Eronen, Kivistö, E. Räsänen – Joensuu, Regin (C), O'Neill – Savinainen, Kontiola, Nicklas Jensen – Mäenalanen, Norman, Moses – Oksanen, M. Niemi, Anttila (A).

    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – T. Murphy, Sproul, Bartley, Chelios, G. Reinhart, Šustr (A) – Yip (C), Miller, Brulé – Wong, Lockhart, Foo – DeFazio, Cracknell (A), Shinkaruk – Werek, Kane, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Beljajev, Naumov – Šalagin, Šišlo.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v první třetině?

    Tipovat můžete do začátku 1. třetiny.

     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:25
    Hosté sebrali hned po vhazování domácím puk a zamířili s ním před Kalninšovu branku. Před ní ale nic nevymysleli a rychle tak jdou do akce hráči Jokeritu.
     
    01:15
    Peter Regin se napřahoval ke střele na levém kruhu, ale dojel ho obránce Kunlunu a ten mu puk vypíchl.
     
    01:39
    Brandon Yip mezi kruhy obdržel přihrávku od spoluhráče a vystřelil, ovšem jeho pokus šel jen vedle pravé tyče z pohledu Kalninšovy branky.
     
    01:59
    Po další střele hostů zasahoval Janis Kalninš a nechal poté hru přerušit. Vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    02:33
    Kunlunští se však neudrželi v domácím teritoriu a mířili na opačnou stranu, kde zblízka střílel Mikko Lehtonen. Avšak Šimon Hrubec jeho projektil vykryl a také zastavuje hru.
     
    02:46
    Cory Kane šikovně clonil před brankářem Kalninšem a poté dostal puk na Gilberta Brulého. Ten ale pohotovou střelou nechal vyniknout Kalninše a znovu se bude vhazovat před jeho brankou.
     
    03:19
    Zakázané uvolnění Jokeritu a hra se stěhuje před branku Kalninše, ten tak bude čelit dalšímu vhazování v blízkosti jeho klece a v krátkém sledu po sobě.
     
    03:34
    Hosté jsou od úvodních minut o něco aktivnějším týmem a i nyní se natlačili před helsinskou branku. Nicméně obrana Jokeritu vše zvládla a Kalninšovi pomohla.
     
    03:55
    Od vlastního brankáře po zisku kotouče zakládali domácí další akci, ale hosté je zase do ohrožení Hrubcovy branky nepustili.
     
    04:21
    Jesse Joensuu se obtočil na pravém kruhu a vyslal svižnou střelu na branku soupeře. Znovu pozorný Hrubec ale neinkasoval.
     
    04:55
    Viktor Lööv na druhé straně zastavil akci hostů a zmařil tak další jejich pokus. Puk končí v moci Janise Kalninše, jenž ho posílá na hokejky svých spoluhráčů.
     
    05:17
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Brandon DeFazio – 2 min., sekání).
     
    05:38
    V přesilové hře to hned zkusil Peter Regin, jenž vyslal na branku hostů nebezpečný lob, který bezpečně na své hrudi ukryl Šimon Hrubec a zastavuje hru.
     
    06:15
    Hráči Kunlunu se nemohou dostat na kotouč, aby ho vyhodili pryč, naopak domácí celek svírá svého soupeře před jeho brankou.
     
    06:37
    Steve Moses vyklepal betony Hrubce a byla to další dobrá šance Jokeritu. A až nyní se podařilo hostům dostat puk až před Janise Kalninše.
     
    07:03
    Petri Kontiola převzal puk a vystřelil z levého kruhu. Beci hostů zakročili a hned puk odpálili až před branku Helsinek a tohle oslabení už Kunlun zvládne.
     
    07:17
    Kunlun je v plném počtu.
     
    08:11
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A jen co se hosté ubránili ve svém prvním oslabení, jdou do vedení. Hunter Shinkaruk bekhendovou přihrávkou posunul puk těsně před Kalninšovu klec, kde ho okamžitě za jeho záda zasunul BRANDON YIP – 0:1. Kunlun tak otevírá účet dnešního utkání. Asistence: Hunter Shinkaruk a Andrew Miller.
    08:11 Brandon YIP - 0:1
     
    08:41
    Následuje první komerční přestávka.
     
    08:46
    Další akce Kunlunu, po ní je ale hra pozastavena sudími. Branka Janise Kalninše se totiž vysunula ze svého postavení a bude muset být usazena zase zpět.
     
    09:17
    Na druhé straně se do střely opřel Jesse Joensuu, ovšem tu nohou vykopl Šimon Hrubec a znovu svůj tým podržel.
     
    09:48
    Cory Kane z prostoru mezi kruhy nedokázal dostat kotouč za Kalninše, nepovedlo se to ani jeho spoluhráči, který ji dorážel. Domácí pak bleskově přesouvají hru na opačnou stranu.
     
    10:47
    Domácí celek stále nemůže najít recept, jak překonat českého brankáře ve službách Kunlunu a marně se tak snaží vyrovnat. Šimon Hrubec i po střele Marka Anttily zakročil.
     
    11:48
    Brandon Yip nahazoval puk před domácí branku, ale byl z toho nakonec jen icing. Hra se tak stěhuje před Hrubce, vhazovat se bude po jeho pravé ruce.
     
    12:01
    Gilbert Brulé vypíchl soupeři puk a dostal ho do neutrální zóny a hned pak se hosté dostali znovu před Kalninše. Před jeho brankou tentokráte vůbec nevystřelili.
     
    12:35
    Další pokus o vyrovnání domácím nevyšel a Red Star tak vyhazuje kotouč opět směrem k domácí brance a jde útočit.
     
    13:24
    Andrej Šustr střílel od modré čáry a těsně před Kalninšem došlo k teči, ovšem domácí brankář si opět poradil a nedopustil, aby měli hosté šanci navýšit svůj náskok.
     
    14:04
    Nyní následuje další komerční přestávka.
     
    14:25
    Cory Kane vystřelil z prostoru mezi kruhy, ale ještě předtím uslyšel hvizd jednoho z čárových sudích. Byl totiž v ofsajdové pasti a hra je vykázána do středního pásma.
     
    14:31
    Hra ze strany Jokeritu byla nyní hodně neučesaná a výsledkem toho byl rychlý protiútok Kunlunu. Ale ani hostům se nepovedlo Kalninše ohrozit.
     
    15:23
    U pravého hrazení vyšťoural puk Teemu Eronen, nabruslil si na kruh, jeho svižný projektil ale končí opět na Šimonu Hrubcovi.
     
    16:02
    Obrana hostů zapracovala zase na jedničku, když nedovolila domácím zakončit a navíc pak dostala kotouč mimo ohrožení Hrubcovy svatyně.
     
    16:41
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Saku Mäenalanen – 2 min., držení).
     
    16:57
    Hosté v přesilové hře navýšili svůj náskok, ale ještě není jisté, zda branka bude platit. Celá situace se nyní zkoumá na videu!
     
    16:57
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak branka platí, nebylo shledáno nic, co by bránilo ji uznat. TREVOR MURPHY vystřelil, puk se poté po odrazu dostal do vzduchu a Kalninš ho chtěl rukou poslat do bezpečí, ale nakonec si ho srazil do vlastní sítě – 0:2. Pro domácí smolná branka a ti prohrávají už od dva góly. Asistence: Andrew Miller a Brandon Yip.
    16:57 Trevor MURPHY - 0:2
     
    17:39
    Hosté jsou při chuti a snažili se ještě své vedení vylepšit, ale beci Jokeritu byli proti a poslali puk do neutrální zóny.
     
    18:26
    Ani z další akce Jokeritu není gól, ač domácí publikum už takřka slavilo. Kotouč po střele Petera Regina skončil jen na boční síťce Hrubcovy branky.
     
    19:00
    Hraje se poslední minuta první třetiny.
     
    19:07
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Viktor Lööv – 2 min., vražení na hrazení).
     
    19:45
    Hosté mají k dispozici další přesilovou hru, kterou patrně přeruší siréna ukončující první třetinu. Puk mají domácí a dostávají ho do bezpečí.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhé třetině?

    Tipovat můžete do začátku 2. třetiny.

     
    První třetina je u konce a lépe se vydařila rozhodně hostům. Ti se postupně dostali do dvoubrankového vedení a byli lepším týmem, než domácí Jokerit, který se stále marně snaží o kontaktní branku. Uvidíme, co nám přinese druhá třetina, která začne přibližně v 15:55.
     
    Střely na branku: 8 – 9
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Hosté jsou u puku a natlačili se s ním před domácí klec, kde ale nedokázali ohrozit Kalninše a domácí celek se tak osvobozuje.
     
    20:41
    Tak to zkoušeli o vlastní branky znovu, tentokráte propadli ve středním pásmu a Jokerit dostává kotouč znovu až před branku soupeře.
     
    21:07
    Jokerit je v plném počtu.
     
    21:19
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A podruhé v utkání po ubráněném oslabení hosté skórují. Yip poslal puk pro VICTORA BARTLEYHO, jenž vystřelil a u branky Jokeritu si ho nohou do vlastní sítě srazil Tommi Kivistö. Další spíše smolná branka Helsinek – 0:3. Asistence: Brandon Yip a Gilbert Brulé.
    21:19 Victor BARTLEY - 0:3
     
    22:39
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Šimon Hrubec – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo). Trest odpyká Hunter Shinkaruk.
     
    24:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinští využívají svou přesilovou hru, když se trefil mezi tři tyče JESSE JOENSUU. Ten Eronenovu střelu od modré čáry zblízka sklepl před Hrubcem a domácí snižují na rozdíl dvou branek – 1:3. Asistence: Teemu Eronen a Brian O'Neill.
    24:21 Jesse JOENSUU - 1:3
     
    25:24
    S domácími to vypadá o něco lépe, po snížení se dostali do další šance, ale Šimon Hrubec opět zakročil a dostal puk do bezpečí.
     
    27:07
    Následuje další komerční přestávka.
     
    27:08
    Na levé straně se pokusil vystřelit Jesse Joensuu, ale Hrubec měl svůj pravý beton na svém místě a puk zastavil. Následně pak ale čelil další šanci Jokeritu, střelu Skleničky, tedy svého krajana, ukryl do lapačky.
     
    27:42
    Ethan Werek převzal přihrávku od Reinharta, ten ale zblízka branku Jokeritu minul.
     
    28:43
    Před Hrubcovou klecí bylo zase rušno, ten nyní zastavil pokus obrovitého Marka Anttily a zastavil hru. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    28:59
    Poté se na chvíli dostali do pásma Jokeritu hráči Kunlunu, ale nepočínali si přesně. Obrana Helsinek dostala kotouč do bezpečí.
     
    29:44
    Nyní se musel mezi třemi tyčemi otáčet Janis Kalninš, který dostal pod kontrolu další nebezpečný pokus hráčů Kunlunu.
     
    30:45
    Jsme za polovinou základní hrací doby a hosté mají stále dvoubrankový náskok. Jokerit se snaží dostat se svému soupeři na dostřel, ale marně.
     
    31:12
    Obrana Kunlunu dostala puk do pásma Jokeritu a hosté poté bleskově prostřídali své formace. Mezitím se do akce dostali Helsinští, ale před Hrubcem nezahrozili.
     
    32:22
    Anttila dorážel u levé Hrubcovy tyče pokus Jensena, ale Šimon Hrubec znovu zasáhl a kotouč ukryl pod lapačku.
     
    32:40
    Hra je na chvíli opět zastavena, následuje další komerční přestávka.
     
    34:01
    Šimon Hrubec povyjel za vlastní branku, pomohl tak obraně, která nyní už dostává kotouč zase na druhou stranu kluziště.
     
    35:19
    Tommi Kivistö se natlačil těsně před Hrubce, jeho přízemní pokus však skončil mimo tři tyče.
     
    35:32
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (John Norman – 2 min., podrážení).
     
    35:54
    Trevor Murphy od vlastního brankáře zakládal první přesilovkovou akci Kunlunu, ale Andrew Miller svůj pokus poslal jen vedle Kalninšovy klece.
     
    36:42
    Akce hostů ale pokračovala dále, obrana Jokeritu však zasáhla a dostala puk do bezpečí.
     
    37:32
    Domácí jsou v plném počtu.
     
    38:27
    Ještě pokus Jokeritu, který byl opět nepřesný. Obrana Kunlunu dostala kotouč až před Kalninše a ten po střele Yipa už musel zasahovat.
     
    39:00
    Hraje se poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:21
    Nicklas Jensen vystřelil od modré čáry, ale jeho pokus skončil jen u obrany Kunlunu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve třetí třetině?

    Tipovat můžete do začátku 3. třetiny.

     
    Také druhé dějství je minulostí. V něm hosté ještě svůj náskok navýšili a měli náskok o tři branky. Avšak domácí stihli odpovědět a před třetí třetinou tak mají stejnou ztrátu, jako tomu bylo po prvním dějství. Domácí tak ještě musejí zabojovat, pomýšlejí-li na bodový zisk. Třetí třetina začne přibližně v 16:43.
     
    Střely na branku: 23 – 15
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:25
    Třetí třetinu začali hosté akcí před soupeřovou brankou, ale jejich pokus se nevešel do branky Jokeritu.
     
    41:04
    Domácím se naopak první akce této části hry nepovedla a pustili tak Kunlun znovu před branku Kalninše.
     
    41:52
    Peter Regin napřáhl na vrcholu levého kruhu a jeho rána skončila na pozorném zákroku Šimona Hrubce, jenž opět podržel svůj tým.
     
    43:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Z pravého kruhu vyslal táhlou střelu MIKA NIEMI a ta končí za zády Šimona Hrubce – 2:3. Nyní se dá očekávat tlak Jokeritu, jenž bude usilovat o vyrovnání. Asistence: Ahti Oksanen.
    43:23 Mika NIEMI - 2:3
     
    45:02
    No a hosté se tak mohou začít o výsledek obávat. Jejich pohodlný náskok je pryč.
     
    45:48
    Steve Moses vybojoval u hrazení kotouč a dostal ho do předbrankového prostoru, ale nikdo z jeho spoluhráčů se k puku nedostal.
     
    47:07
    Následuje další komerční přestávka.
     
    47:23
    Ahti Oksanen se dostal před branku Hrubce a pokusil se o lehkou teč. Puk ale skončil mimo hostující branku.
     
    47:45
    Hosté se dopustili zakázaného uvolnění a hra se stěhuje před jejich branku. Vhazovat se tak bude po levé ruce brankáře Šimona Hrubce.
     
    47:56
    Joensuu vyslal hodně nebezpečnou ránu z prostoru mezi kruhy, kterou zastavil zase Šimon Hrubec. Poté nechal hru plynout a poslal puk spoluhráčům.
     
    48:12
    Domácí se čím dál víc tlačí před Hrubce. Výsledkem toho byl jeho další zákrok a přerušení hry.
     
    49:01
    Další obléhání hostující branky končí na Hrubcovi a poté se strhla šarvátka mezi oběma tábory. Zřejmě se tak bude vylučovat.
     
    49:01
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Jesse Joensuu – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Jokerit Helsinky (Brian O'Neill – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Victor Bartley – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Jake Chelios – 2 min., hrubost).
     
    49:34
    Nepřesná střela Regina a puk končí v moci Hrubce, který raději pozastavuje hru a bude se vhazovat po jeho levé ruce.
     
    51:02
    Hosté vytáhli puk podél levého mantinelu do útočného pásma, ale jejich následný pokus končí na Kalninšovi. Ten poté ihned puk rozehrává a nechává hru plynout.
     
    51:50
    Domácí tlak se zvyšuje a hráči Jokeritu jsou čím dál více před Hrubcem. Ten i se svými obránci statečně odolává a drží těsný náskok Kunlunu.
     
    52:39
    Teď se domácí celek sám vykázal z útočného pásma, když Anttila neudržel kotouč u modré čáry. Helsinští se tak musejí vracet zpět do neutrální zóny.
     
    54:01
    Další z mnoha pokusů Jokeritu, jak docílit vyrovnání, které ale zatím nepřichází. Nyní má puk ve své moci Hrubec a zastavuje hru.
     
    54:01
    Následuje také ještě komerční přestávka.
     
    54:10
    Nebezpečná rána mířila na Šimona Hrubce, ten znovu zakročil a hned na to dostal kotouč do středního pásma. Do akce tak jde Kunlun.
     
    54:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácím se to povedlo a slaví vyrovnání! Mikko Lehtonen napřáhl na modré čáře, puk se poté odrazil k JESSE JOENSUUOVI, jenž ho doklepl za Hrubcova záda – 3:3. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Mikko Lehtonen a David Sklenička.
    54:59 Jesse JOENSUU - 3:3
     
    56:47
    Vyloučení v týmu Red Star Kunlun (Devante Smith-Pelly – 2 min., vysoká hůl).
     
    57:00
    Domácí mají šanci poprvé strhnout vedení na svou stranu, když hrají přesilovou hru. Ovšem hosté se hned stihli osvobodit.
     
    57:33
    A znovu se dostali na kotouč, který letí až před Kalninše. Hosté tak pošetřili cenné vteřiny ze svého oslabení a jdou rychle střídat.
     
    58:00
    Hrají se poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán jest! Helsinští využívají přesilovou hru a v závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. MIKKO LEHTONEN pálil od modré čáry a za Hrubcem vymetl pod jeho horní tyčí všechny pavučiny – 4:3. Asistence: Petri Kontiola.
    58:22 Mikko LEHTONEN - 4:3
     
    58:22
    Hosté si berou oddechový čas.
     
    58:46
    Kunlun je v šesti hráčích, zkouší to tedy bez brankáře.
     
    59:45
    Hosté se dostali před Kalninše, vyslali několik střel, poté se ale domácí dostali k puku a ten dostávají do středního pásma šikovně tak, aby z toho nebylo zakázané uvolnění.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno. Třetí třetina patřila domácím, kteří nejprve vsítili kontaktní branku, aby záhy vyrovnali. A když už to vypadalo, že zápas dojde do nastavené hrací doby, v přesilové hře druhou brankou v utkání rozhodl Lehtonen o tom, že dva body zůstanou v Helsinkách. Hosté sahali po výhře, nakonec ale nezískali ani bod.
     
    Střely na branku: 35 – 17
     
    Dnešní utkání sledovalo 9 016 diváků.
     
    Československá stopa v utkání

    David Sklenička (Jokerit) 0+1, 1 střela, čas na ledě 20:06

    Šimon Hrubec (Kunlun) 31 zákroků, 4 góly, úspěšnost 88,57%
    Andrej Šustr (Kunlun) 0+0, 0 střel, čas na ledě 17:30
     
    To je pro tuto chvíli z mé strany už vše. Přeji hezký zbytek sobotního večera a u dalších online přenosů z hokeje se budu těšit zase na shledanou. (17:27:29)

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Joensuu (Eronen, O'Neill), 44. M. Niemi (Oksanen), 55. Joensuu (Lehtonen, D. Sklenička), 59. Lehtonen (Kontiola) – 9. Yip (Shinkaruk, Miller), 17. T. Murphy (Miller, Yip), 22. Bartley (Yip, Brulé)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – Lehtonen, D. Sklenička, Lööv, Lepistö (A), Eronen, Kivistö, E. Räsänen – Joensuu, Regin (C), O'Neill – Savinainen, Kontiola, Nicklas Jensen – Mäenalanen, Norman, Moses – Oksanen, M. Niemi, Anttila (A).
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – T. Murphy, Sproul, Bartley, Chelios, G. Reinhart, Šustr (A) – Yip (C), Miller, Brulé – Wong, Lockhart, Foo – DeFazio, Cracknell (A), Shinkaruk – Werek, Kane, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Beljajev, Naumov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 9 016
    thejrc.org