Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Jokerit Helsinky
4:3 (0:2, 1:1, 3:0)
Red Star Kunlun
Sobota 25.01.2020, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:22 Mikko LEHTONEN - 4:3
     
    58:22
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán jest! Helsinští využívají přesilovou hru a v závěru třetí třetiny strhávají vedení na svou stranu. MIKKO LEHTONEN pálil od modré čáry a za Hrubcem vymetl pod jeho horní tyčí všechny pavučiny – 4:3. Asistence: Petri Kontiola.
    54:59 Jesse JOENSUU - 3:3
     
    54:59
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácím se to povedlo a slaví vyrovnání! Mikko Lehtonen napřáhl na modré čáře, puk se poté odrazil k JESSE JOENSUUOVI, jenž ho doklepl za Hrubcova záda – 3:3. Začíná se tak znovu od začátku. Asistence: Mikko Lehtonen a David Sklenička.
    43:23 Mika NIEMI - 2:3
     
    43:23
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají svému soupeři na dostřel jediné branky. Z pravého kruhu vyslal táhlou střelu MIKA NIEMI a ta končí za zády Šimona Hrubce – 2:3. Nyní se dá očekávat tlak Jokeritu, jenž bude usilovat o vyrovnání. Asistence: Ahti Oksanen.
    24:21 Jesse JOENSUU - 1:3
     
    24:21
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Helsinští využívají svou přesilovou hru, když se trefil mezi tři tyče JESSE JOENSUU. Ten Eronenovu střelu od modré čáry zblízka sklepl před Hrubcem a domácí snižují na rozdíl dvou branek – 1:3. Asistence: Teemu Eronen a Brian O'Neill.
    21:19 Victor BARTLEY - 0:3
     
    21:19
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A podruhé v utkání po ubráněném oslabení hosté skórují. Yip poslal puk pro VICTORA BARTLEYHO, jenž vystřelil a u branky Jokeritu si ho nohou do vlastní sítě srazil Tommi Kivistö. Další spíše smolná branka Helsinek – 0:3. Asistence: Brandon Yip a Gilbert Brulé.
    16:57 Trevor MURPHY - 0:2
     
    16:57
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tak branka platí, nebylo shledáno nic, co by bránilo ji uznat. TREVOR MURPHY vystřelil, puk se poté po odrazu dostal do vzduchu a Kalninš ho chtěl rukou poslat do bezpečí, ale nakonec si ho srazil do vlastní sítě – 0:2. Pro domácí smolná branka a ti prohrávají už od dva góly. Asistence: Andrew Miller a Brandon Yip.
    08:11 Brandon YIP - 0:1
     
    08:11
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    A jen co se hosté ubránili ve svém prvním oslabení, jdou do vedení. Hunter Shinkaruk bekhendovou přihrávkou posunul puk těsně před Kalninšovu klec, kde ho okamžitě za jeho záda zasunul BRANDON YIP – 0:1. Kunlun tak otevírá účet dnešního utkání. Asistence: Hunter Shinkaruk a Andrew Miller.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 25. Joensuu (Eronen, O'Neill), 44. M. Niemi (Oksanen), 55. Joensuu (Lehtonen, D. Sklenička), 59. Lehtonen (Kontiola) – 9. Yip (Shinkaruk, Miller), 17. T. Murphy (Miller, Yip), 22. Bartley (Yip, Brulé)


    Jokerit Helsinky: Kalninš (A. Niemi) – Lehtonen, D. Sklenička, Lööv, Lepistö (A), Eronen, Kivistö, E. Räsänen – Joensuu, Regin (C), O'Neill – Savinainen, Kontiola, Nicklas Jensen – Mäenalanen, Norman, Moses – Oksanen, M. Niemi, Anttila (A).
    Red Star Kunlun: Hrubec (J. Smith) – T. Murphy, Sproul, Bartley, Chelios, G. Reinhart, Šustr (A) – Yip (C), Miller, Brulé – Wong, Lockhart, Foo – DeFazio, Cracknell (A), Shinkaruk – Werek, Kane, Smith-Pelly.

    Rozhodčí: Beljajev, Naumov – Šalagin, Šišlo

    Diváci: 9 016
    bahis siteleri