VUT Cavaliers Brno – BO Ostrava 2:5 (kon.)
konec
VUT Cavaliers Brno
2:5 (1:2, 1:2, 0:1)
BO Ostrava Vítkovice Steel
Sobota 25.01.2020, 11:40Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:28
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Přečíslení tři na jednoho zvládli hosté ukázkově, když po kombinaci po trase Gola, Kovalski už mohl DAVID SYSALA před prázdnou brankou pouze nastavit hůl.
     
    39:18
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    ONDRA DLOUHÝ dorážel puk po akci Antala s Dobšákem za Šindelku tak dlouho, až se mu to opravdu povedlo.
     
    24:10
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Dvořák našel z vlastního pásma na útočné modré najíždějícího MARKA KOVALSKIHO, který v samostatném úniku blafákem poslal Bartoška na druhou stranu branky a zakončil do téměř prázdné branky.
     
    20:41
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! MICHAL DVOŘÁK se dobře zorientoval v předbrankovém prostoru a zvyšuje vedení svého týmu na 1:3.
     
    13:56
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Prepsl zachytil puk ještě v útočném pásmu a poslal jej podél modré čáry Berovskému, který svoji střelou ještě Bartoška nepřekonal, což se však z odraženého puku do prázdné branky povedlo JANU RICHTÁROVI.
     
    04:41
    Cavaliers právě vstřelili branku!
    Máme zde rychle vyrovnáno. Gombarčík poslal puk za branku, kde jej převzal MATOUŠ STUPKA, který si vybruslil zpoza branky před bránu a střelou na vzdálenější tyč nad beton Šindelky srovnává stav na 1:1.
     
    03:05
    Tým BO Ostrava právě vstřelil branku! Domácí vyhráli vhazování do rohu kluziště, kde jej od puku odstavil Janík. Kotouč poté přebral LUKÁŠ ZBEROVSKÝ, který z rohu z brankové čáry překvapil brankáře nahozením před branku, které si brankář sám srazil do brány.
    Marken.cz

    Otto Slabý

    Branky a nahrávky: 5. Stupka (Gombarčík), 40. Dlouhý (Antal, Dobšák) – 4. Zberovský (Janík), 14. Richtár (Berovský, Prepsl), 21. Dvořák, 25. Kovalski (Dvořák), 60. Sysala (Kovalski, Gola)


    VUT Cavaliers Brno: Bartošek – Imflauf, Antal, Malý, Nossek, Groma, Dobšák – Stupka, Kunst, Sokolík, Dlouhý, Vilímek, Malíř, Mudrych, Gombarčík, Vávra, Malý, Kmoníček.
    BO Ostrava Vítkovice Steel: Šindelka (Vedra) – Gřesík, Hudec, Dvořák, Szturc, Hranoš – Gola, Richtár, Plášek, Janík, Zberovský, Štěpán, Prepsl, Sysala, Kosina, Kovalski
    thejrc.org