China Golden Dragon – Kobra 3:6 (kon.) | Příbram – David Servis 7:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.)
Písek – Tábor 4:7 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Nová Paka 3:1 (kon.)
konec
HC Řisuty
4:7 (2:2, 1:3, 1:2)
HC Stadion Vrchlabí
Sobota 25.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Slaný • 2. liga skupina Sever (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:17
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Vrchlabí se až příliš snadno dostalo do útočného pásma a LUKÁŠ KASTNER puk střelou na zadní tyč uklidil do sítě! Asistence: David Chalupa a Jiří Hozák.
     
    54:26
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Chyba v domácí rozehrávce znamená dvoubrankové vedení pro Vrchlabí! puk dostal mezi kruhy LUKÁŠ KASTNER, jeho střela Ilašenkovi vypadla a puk si do branky dopravil jeden z obránců. Asistence: David Chalupa.
     
    44:57
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Buldoci se dostávají na rozdíl jedné branky! Vinvent Keszi pláchl obraně a ještě hledal před brankou soupeře jednoho ze spolunráčů. Tím by OTO RUDOVSKÝ, který zakončil do přesně! Asistence: David Vyskočil a Vincent Keszi.
     
    33:03
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Vrchlabí využívá i pouze několikasekundovou přesilovou hru! Z pravé strany si najel před branku DAVID CHALUPA, který sice napoprvé Ilašenka neprostřelil, druhý pokus už však skončil v síti! Asistence: Jiří Vašíček.
     
    27:13
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Další branka na sebe nenechala dlouho čekat, Vrchlabí vede! PETR SÝKORA dostal přihrávku na vrchol levého kruhu a dělovou ranou vymetl levou šibenici! Asistence: Jaroslav Bednář.
     
    26:55
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    HC Stadion z ničeho nic znovu vyrovnává skóre zápasu! JIŘÍ HOZÁK z pravé strany vyslal nenápadnou střelu, kterou propálil Jana Ilašenka! Asistence: Jan Bendík a Jaroslav Bednář.
     
    23:21
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A domácí celek se znovu dostává do vedení. PETR PATYK vystihl rozehrávku soupeře a puk dostal Fortelka. Ten kotouč vrátil PATYKOVI, jenž zakončil přesně! Asistence: Michal Fortelka.
     
    16:28
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    Hosté znovu vyrovnávají skóre po rychlé akci v přesilové hře. Bednář z pravé strany skvěle našel spoluhráče, kterým byl JAN HLAVÁČ. Ten rychle zakončil a překonal Jana Ilašenka. Asistence: Jaroslav Bednář a Pavel Mrňa.
     
    11:40
    Řisuty právě vstřelily branku!
    Vrchlabí jakoby bylo opařeno horkou vodou a Řisuty si berou vedení! Zanedlouho po šanci Patyka totiž znovu slibně, ale nepřesně, zakončoval Kolářík. Akce však neskončila a kotouč do branky dostal MICHAL FORTELKA! Asistence: Václav Kolářík a Petr Patyk.
     
    09:37
    Řisuty právě vstřelily branku!
    A začíná se znovu od nuly! Buldokům se vyplatila aktivita a dokázali tak vyrovnat. Dominik Danov z pravé straně našel přesně hůl NIKOLAJE PARŠAKOVA, který zakončil k tyči! Asistence: Dominik Danov.
     
    02:33
    Vrchlabí vstřelilo branku!
    A je tu první branka utkání, kterou, podle očekávání, dávají hosté! Přihrávku na levou stranu obdržel JAROSLAV BEDNÁŘ, jenž si najel před gólmana a zakončil přesně do šibenice. Asistence: Jan Hlaváč a Štěpán Havránek

    David Klier

    Branky a nahrávky: 10. Paršakov (Danov), 12. Fortelka (Kolářík, Patyk), 24. Patyk (Fortelka), 45. Rudovský (Vyskočil, Keszi) – 3. Bednář (Hlaváč, Havránek), 17. Hlaváč (Bednář, Mrňa), 27. Hozák (Bendík, Bednář), 28. Sýkora (Bednář), 34. Chalupa (Vašíček), 55. Kastner (Chalupa), 59. Kastner (Chalupa, Hozák)


    HC Řisuty: Ilašenko (Jiroušek) – Novák F., Potěchin (C), Zderadička, Kolářík (A), Rudovský, Zavřel – Řepka, Patyk, Fortelka (A) – Keszi, Vyskočil, Formánek – Paršakov, Danov, Okegawa – Novák A., Flachs, Neiss.
    HC Stadion Vrchlabí: Soukup (Abrahám) – Moník, Vašíček (A), Voženílek (C), Bendík (A), Niko, Kynčl, Havránek – Bednář, Hlaváč, Chalupa, Mrňa, Urban, Hozák, Sýkora, Matějček, Kastner, Šlaicher, Bláha.

    Rozhodčí: Hornáček – Ovsík, Teršíp
    ocianews.com