China Golden Dragon – Kobra 3:6 (kon.) | Příbram – David Servis 7:2 (kon.) | Opava – Havlíčkův Brod 6:4 (kon.)
Nový Jičín – Mor. Budějovice 4:1 (kon.) | SHK Hodonín – Šumperk 4:3 (kon.) | Klatovy – Kolín 2:4 (kon.)
Písek – Tábor 4:7 (kon.) | Žďár n/S – Val. Meziříčí 4:1 (kon.) | Řisuty – Vrchlabí 4:7 (kon.)
Trutnov – Bílina 3:2 (kon.) | Jablonec n/N – Dvůr Králové n. L. 4:5 (kon.) | Mostečtí Lvi – Nová Paka 3:1 (kon.)
konec
HC Vlci Jablonec nad Nisou
4:5 (2:2, 1:3, 1:0)
HC Dvůr Králové n. Labem
Sobota 25.01.2020, 18:00 • ZS Jablonec • 2. liga skupina Sever (ČR) • 35. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:34
    Vlci právě vstřelili branku!
    No a drama je na světě. Přesilovou hru Jablonce využil DAVID HOMOLKA a vykřesal tak ještě pro svůj tým naději – 4:5. Asistence: Tomáš Nezbeda a Michal Nevyhoštěný.
     
    39:02
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Tak to je pro domácí šok, nyní už prohrávají o dva góly a jsou to oni, kdo musí dotahovat ztrátu. Hned po vhazování se dostali hosté znovu před Jelínka, kde se nemýlil JAN JEŽEK a před druhou přestávkou tak mají hosté velmi slibný náskok – 3:5. Asistence: Patrik Fořt a Daniel Svoboda.
     
    38:29
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté strhávají vedení na svou stranu a jdou poprvé do vedení. DOMINIK DUŠEK prostřelil Jakuba Jelínka a na konci prostřední části hry se se spoluhráči raduje ze čtvrtého gólu – 3:4. Asistence: Jiří Půhoný a Michal Petira.
     
    21:20
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Domácí se příliš dlouho neradovali z vedoucího gólu. Jelínka překonal MILAN VALÁŠEK a i ten má blízko k dnešnímu hattricku – 3:3. Začíná se tak znovu od nuly. Asistence: Jakub Luštinec a Lukáš Karlík.
     
    20:57
    Vlci právě vstřelili branku!
    A hned je z toho vedoucí branka Jablonce. Patrik Maďar nechal vyniknout MATYÁŠE KAČÍRKA, jenž se trefuje podruhé v utkání a má zaděláno na hattrick – 3:2. Asistence: Patrik Maďar a Michal Nevyhoštěný.
     
    19:39
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    Hosté to ještě zkoušeli před jabloneckou brankou v závěru periody a to se jim vyplatilo. Po střele PATRIKA FOŘTA se rozvlnila síť za Jakubem Jelínkem a je podruhé v zápase vyrovnáno – 2:2. Asistence: Daniel Svoboda a Jan Ježek.
     
    12:17
    Vlci právě vstřelili branku!
    Ve třinácté minutě se před Jeschkem prosadil MICHAL NEVYHOŠTĚNÝ a opět posílá domácí celek do náskoku o jednu branku. Hosté tak zase musejí dohánět ztrátu – 2:1. Asistence: Michal Pavlů a Matyáš Kačírek.
     
    09:43
    Dvůr Králové právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno. Hosté, ač to vypadalo, že přesilovku nakonec nevyužijí, nakonec srovnávají stav zápasu. Havlas vybídl ke skórování MILANA VALÁŠKA a ten zakončil přesně mezi tři tyče – 1:1. Začíná se tedy znovu od začátku. Asistence: Vojtěch Havlas.
     
    04:03
    Vlci právě vstřelili branku!
    Nyní už to domácím hráčům vyšlo a otevírají účet dnešního utkání. Úvodní aktivitu Jablonce přetavil v první přesnou trefu PATRIK MAĎAR – 1:0. Asistence: Michal Nevyhoštěný a Matyáš Kačírek.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 5. Maďar (Nevyhoštěný, Kačírek), 13. Nevyhoštěný (Pavlů, Kačírek), 21. Kačírek (Maďar, Nevyhoštěný), 58. Homolka (Nezbeda, Nevyhoštěný) – 10. Valášek (Havlas), 20. Fořt (Svoboda, Ježek), 22. Valášek (Luštinec, Karlík), 39. Dušek (Půhoný, Petira), 40. Ježek (Fořt, Svoboda)


    HC Vlci Jablonec nad Nisou: Jelínek (Mašek) – Pavlů (C), Pulec, Pilař, Čechura, Tržický, Krejsa – Kačírek, Nevyhoštěný, Maďar (A), Homolka (A), Král, Jursa, Miškovský, Nezbeda, Bouřil
    HC Dvůr Králové n. Labem: Jeschke (Čáp) – Matějíček (C), Mocek, Franc, Tondr, Petira, Karlík, Mert – Půhoný (A), Dušek, Ježek, Luštinec, Havlas, Sedláček, Svoboda, Šedivý, Fořt (A), Hoskovec, Valášek

    Rozhodčí: Luczków – Gabriel, Kettner

    Diváci: 279
    thejrc.org