Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
HC Kometa Brno
2:4 (0:0, 1:2, 1:2)
BK Havlíčkův Brod
Sobota 25.01.2020, 13:00 • DRFG arena, Brno • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 6. kolo
Partner:
     
    59:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    V samotném závěru ještě kosmeticky upravuje skóre střelou nad beton VIKTOR NESVADBA. Asistence: Adam Boltvan, Patrik Fajmon.
     
    59:44
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Pojišťující gól do prázdné branky ve třech proti šesti posílá přes celé kluziště ŠIMON BÁŤA. Asistence: Filip Dymák.
     
    42:55
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tentokrát už byl TOMÁŠ KREJČÍ úspěšnější. Ačkoliv první vážnou střelu z mezikruží Schnattinger zlikvidoval, na dorážku už byl krátký! Asistence: Adam Rauš.
     
    39:59
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    No a pozor, společně se sirénou padá kotouč do branky a vypadá to, že to hosté stihli ještě ve hře! Od modré čáry poslal puk na branku ONDŘEJ BESMÁK a ten se s pomocí břevna odrazil do sítě! Asistence: Filip Dymák, Lukáš Číhal.
     
    39:33
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Tak ještě před odchodem do kabin je stav srovnaný! Po pravém křídle podpořil z obrany útok MARTIN ZYCH, který přesnou ránou pod horní tyč nedal žádnou šanci Schnattingerovi zasáhnout. Bez asistence.
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tentokrát už to domácím v přesilové hře vyšlo. Krásnou přihrávku od levého mantinelu vyslal mezi kruhy Šalé, přesně do prostoru, kde byl pro ránu z voleje nachystaný Svoboda. Jeho dělovku šikovně mimo dosah brankáře Tučka tečoval IVO SEDLÁČEK – 1:0. Asistence: Denis Svoboda, Eduard Šalé.

    Ondřej Krásný

    Branky a nahrávky: 34. Sedláček (Svoboda, Šalé), 60. Nesvadba (Boltvan, Fajmon) – 40. Zych, 40. Besmák (Dymák, Číhal), 43. Krejčí (Rauš), 60. Báťa


    HC Kometa Brno: Schnattinger (Bizoň) – Řehák, Fajmon, Ulbricht, Němec, Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan
    BK Havlíčkův Brod: Tuček (Kubík) – Jakubec, Besmák, Fišer, Zych, Kuchta, Číhal, Kutlvašr, Doležal – Dymák, Báťa, Rauš, Janko, Holenda, T. Krejčí, D. Krejčí, Bačkovský, Kravec, Prášek

    Rozhodčí: Král – Bernard, Husák
    thejrc.org