Ufa – Barys 5:2 (kon.) | Jekatěrinburg – Kazaň 2:3 (kon.) | Jokerit – Kunlun 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Čeljabinsk 4:0 (kon.) | Minsk – Čerepovec 1:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavl 2:5 (kon.)
Riga – Vladivostok 1:2 (1:2 po s.n.)
konec
Banes Motor České Budějovice
7:1 (2:1, 2:0, 3:0)
AZ Havířov
Sobota 25.01.2020, 17:00 • Budvar aréna, České Budějovice • Chance liga - o pořadí v play-off • 15. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    56:32 Vít CHRISTOV - 7:1
     
    56:32
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Sedmý gól pro domácí! Šikovná přihrávka Matouše Venkrbce na útočné modré dostala do samostatného úniku VÍTA CHRISTOVA, který se prosazuje střelou nad Stezkovo pravé rameno! Asistence: Matouš Venkrbec.
    51:12 Martin NOVÁK - 6:1
     
    51:12
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Nakonec ale skóruje MARTIN NOVÁK a je to 6:1! Lukáš Endál dostal od modré přihrávku od Pavla Pýchy a on sám krásně po lajně našel právě Nováka, což Aleše Stezku vykolejilo natolik, že Novák mohl zakončovat do prázdné klece! Asistence: Lukáš Endál a Pavel Pýcha.
    42:17 Martin BERÁNEK - 5:1
     
    42:17
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    V Budvar aréně odbíjí pátá! Vít Christov se nacpal až před Stezku, byl ale zfaulován a šel k zemi. Tím ale odstavil od branky právě gólmana, který kvůli tomu ztratil puk, který měl pod sebou, a MARTIN BERÁNEK mohl doťuknout puk do naprosto prázdné branky! Asistence: Vít Christov.
    35:58 Jan KLOZ - 4:1
     
    35:58
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A první přesilovku Motor využívá! JAN KLOZ si celou akci sám připravil, když z rohu kluziště přihrál nahoru Pavlu Pýchovi. Ten mu ale puk vrátil a budějovický forward tak zvolil střelu k bližší tyči a Aleš Stezka i s čistým výhledem nezasáhl! Asistence: Pavel Pýcha a Jiří Šimánek.
    25:05 David GILBERT - 3:1
     
    25:05
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Motor odskakuje opět na rozdíl dvou branek. Vše začalo paradoxně u Aleše Stezky, který špatně rozehrál puk zpoza své branky, Puk si totiž u modré vybojoval Jakub Babka, jeho dělovku ještě tečoval DAVID GILBERT a je to 3:1! Asistence: Jakub Babka.
    15:58 Lukáš BEDNÁŘ - 2:1
     
    15:58
    Havířov právě vstřelil branku!
    Každopádně teď už to gól je! Střelu ex-budějovického Kachyni od modré ještě mezi kruhy ztečoval LUKÁŠ BEDNÁŘ a puk končí za Kloučkem. Asistence: Ondřej Kachyňa a Jakub Kotala.
    12:46 Miroslav HOLEC - 2:0
     
    12:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    A to tak, že MIROSLAV HOLEC zvyšuje na 2:0! Vše krásně zahrál Vít Christov, kterému se podařilo od Stezky odrazil puk od tyče k tyči, kde stál úplně volný Holec a i když se slezský gólman roztahoval, div mu nevypadly končetiny z kloubů, puk si našel cestu za levou tyčku! Asistence: Vít Christov.
    05:15 David GILBERT - 1:0
     
    05:15
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Budějovice zahrály přesilovku velmi dobře a jedenáct sekund před koncem trestu se dostávají do vedení! Martin Novák se už už napřahoval ke střele, pak si ale všiml u levé tyče DAVIDA GILBERTA, který zakončil do prázdné! Ještě jedna perlička, toto byl dvoustý gól Motoru v letošní sezóně!
    Asistence: Martin Novák a Lukáš Endál.

    Marek Baloun

    Branky a nahrávky: 6. Gilbert (M. Novák, Endál), 13. Holec (Christov), 26. Gilbert (Babka), 36. J. Kloz (Pýcha, Šimánek), 43. Beránek (Christov), 52. M. Novák (Endál, Pýcha), 57. Christov (Venkrbec) – 16. L. Bednář (Kachyňa, Kotala)


    Banes Motor České Budějovice: Klouček (Strmeň) – Vydarený (A), Suchánek, Pýcha (C), Allen, Lytvynov – Babka, Christov, Venkrbec – Holec, M. Novák (A), Gilbert – Endál, Šimánek, J. Kloz – Z. Doležal, Michnáč, Prokeš – J. Veselý, Beránek.
    AZ Havířov: Stezka (Matoušek) – Kachyňa, Mrowiec, Dajčar, Chroboček, Malina (A), Nepokoj, Ševěček – Kotala (C), L. Bednář (A), O. Procházka – Doktor, Baláž, Bambula – Danielčák, E. Němec, Dvořák – Bernovský, Pawliczek, Pindel.

    Rozhodčí: Valenta, Hucl – Flegl, Polonyi

    Diváci: 6 071
    thejrc.org