CSKA Moskva – Novosibirsk 3:0 (kon.) | Jokerit – Nižněkamsk 3:2 (kon.) | Omsk – Magnitogorsk 6:1 (kon.)
Petrohrad – N.Novgorod 4:3 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
4:3 (1:0, 3:1, 0:2)
Torpedo Nižnij Novgorod
Neděle 26.01.2020, 15:00 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:00
    Pět na tři pro hosty, navíc bez brankáře možná šest na tři. Anton Bělov si v obranném pásmu na kruhu nepočínal dovoleně, když poslal Schoedera k zemi, a dostává dvě minuty za držení.
     
    57:26
    Jarno Koskiranta je na sklonku základní hrací doby prvním vyloučeným hráčem domácích, když dostává dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    25:07
    Ty Rattie si jasně přidržel Kirilla Marčenka, který se kolem něj ve středním pásmu prohnal jako vítr a je druhým vyloučeným hráčem v dnešním utkání.
     
    09:11
    A pro hosty je ještě hůře, neboť Drew Shore jde ven na dvě minuty za sekání.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 9. Ivan Morozov (Podkolzin), 27. Kuzmenko (K. Marčenko, Ivan Morozov), 39. Jakupov (Lehterä), 40. Ožiganov (Kuzmenko) – 40. Šenfeld (Rattie, Ch. Genoway), 54. Belevič (D. Iljin), 59. Barancev (Ch. Genoway, Shore)


    SKA Petrohrad: Samonov (Hellberg) – Bengtsson, A. Bělov, Tokranov, Ožiganov, Zub, Dyblenko, Galeňuk – Lehterä, Tkačjov, Jakupov – Kemppainen, Ketov, Karpov – Koskiranta, Glotov, Kuzmenko – Švec-Rogovoj, Ivan Morozov, K. Marčenko – Podkolzin.
    Torpedo Nižnij Novgorod: Tichomirov (Serebrjakov) – Barancev, Orlov, Zborovskij, Mišarin, Ch. Genoway, Volčenkov – Bočarov, Shore, Žafjarov – Schroeder, Šenfeld, Rattie – Varnakov, D. Iljin, Belevič – Szczechura, Urakov, Počivalov – Verjajev.

    Rozhodčí: Pavel Ovčinnikov, Roman Ščenjov – Konstantin Gordenko, Alexander Sysujev
    ocianews.com