Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 1:4 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 7:4 (kon.)
konec
Avtomobilist Jekatěrinburg
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
Barys Nur-Sultan
Pondělí 27.01.2020, 15:00 • Uralec Arena, Jekatěrinburg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:41 Dustin BOYD - 2:4
     
    59:41
    Barys právě vstřelil branku!
    O vítězi tohoto zápasu je definitivně rozhodnuto! K volnému kotouči se totiž dostal hostující DUSTIN BOYD, který se s pukem dostal před modrou čáru, odkud pohodlně zakončil do prázdné domácí branky.
    Asistence: Linus Videll, Jesse Blacker.
    54:25 Jevgenij MOZER - 2:3
     
    54:25
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesilová hra je přeci jenom využita, rázem to bude pořádně zajímavé! U pravého kruhu to zkoušel na teč domácí Litovčenko, kterému se povedlo najít hokejku JEVGENIJE MOZERA, jenž dokonale tečoval mimo dosah brankáře Pasquala.
    Asistence: Vjačeslav Litovčenko, Georgij Bělousov.
    38:08 Linus VIDELL - 1:3
     
    38:08
    Barys právě vstřelil branku!
    Pasivita domácího celku končí třetí inkasovanou brankou! Fantastickým způsobem to provedl švédský útočník LINUS VIDELL, který se z vlastního pásma dostal až k levému kruhu opačné třetiny, kde překvapivou ránou švihem zamířil přesně do bližší šibenice.
    Bez asistence.
    31:02 Nikita MICHAJLIS - 1:2
     
    31:02
    Barys právě vstřelil branku!
    Hosté se podruhé v tomto utkání dostávají do vedení! Domácí obrana naprosto zapomněla na NIKITU MICHAJLISE, který si sjel na prudkou nahrávku až před brankoviště, kde se mu okamžitým zakončením povedlo překonat ruského brankáře Fomina.
    Asistence: Arkady Šesťakov, Alexej Makljukov.
    20:47 Rafael BATYRŠIN - 1:1
     
    20:47
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Domácímu celku se hned v úvodu druhé třetiny povedlo srovnat krok! Nahrávku do volného prostoru totiž obdržel obránce RAFAEL BATYRŠIN, který to zkoušel zápěstím. Rána překvapivě skočila za Pasqualem, jenž nemá čisté svědomí.
    Asistence: Geof Platt, Michajl Mamkin.
    15:55 Corban KNIGHT - 0:1
     
    15:55
    Barys právě vstřelil branku!
    Máme tady úvodní branku tohoto zápasu, do vedení se dostávají hosté! Barys Nur-Sultan se totiž usadil kolem branky soupeře, poté jsme sledovali přesnou nahrávku přesně na hokejku CORBANA KNIGHTA, který zápěstím procedil puk až do branky.
    Asistence: Linus Videll, Alexej Makljukov.

    David Suchý

    Branky a nahrávky: 21. Batyršin (Platt, Mamkin), 55. Mozer (Litovčenko, Bělousov) – 16. Knight (Videll, Makljukov), 32. Michajlis (Šestakov, Makljukov), 39. Videll, 60. Boyd (Videll, Blacker)


    Avtomobilist Jekatěrinburg: Fomin (Galkin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Mamkin, Batyršin, Berezin, Trjamkin, Valitov – Macek, Holland, Dawes (C) – Platt (A), Litovčenko, Mozer – Obidin, Dacjuk (A), Bělousov – Ovčinnikov, V. Popov, Ivašov – Rassejkin.
    Barys Nur-Sultan: Pasquale (Kudrjavcev) – Makljukov, Ohtamaa, Dietz (C), Metalnikov, Blacker, Šalapov, Orechov – Videll, Knight (A), Boyd (A) – Šestakov, Valk, Michajlis – Ševčenko, Gurkov, Akolzin – Petuchov, Sagadejev, Paňukov.
    bahis siteleri