Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 1:4 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 7:4 (kon.)
konec
Spartak Moskva
7:4 (1:2, 1:1, 5:1)
Red Star Kunlun
Pondělí 27.01.2020, 17:30 • CSKA Arena, Moskva • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:42 Kaspars DAUGAVINŠ - 7:4
     
    59:42
    Spartak právě vstřelil branku!
    Ještě jedna branka pro domácí Spartak! Střelou do opuštěné klece se prosadil KASPARS DAUGAVINŠ! Asistence: Július Hudáček.
    57:56 Alexandr CHOCHLAČOV - 6:4
     
    57:56
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává šestou branku a podle všeho rozhoduje o svém triumfu! Před branku se probil ALEXANDR CHOCHLAČOV a krásnou střelou bekhendem poslal puk pod břevno hostující klece!
    55:04 Arťom FJODOROV - 5:4
     
    55:04
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak využívá přesilovou hru a strhává vedení na svou stranu! Domácí celek zamkl soupeře před jeho brankou a ARŤOM FJODOROV procedil puk z brankoviště do sítě! Asistence: Robin Hanzl.
    48:36 Andrej KUTĚJKIN - 4:4
     
    48:36
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je znovu vyrovnáno! Spartak podruhé v utkání dotahuje náskok soupeře! Přihrávku před prázdnou branku dostal ANDREJ KUTĚJKIN a bez problémů zakončil! Asistence: Damir Musin, Anatolij Nikoncev.
    43:09 Tyler WONG - 3:4
     
    43:09
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun si bere zpět své ztracené vedení! Čínský celek se usadil v útočném pásmu. TYLER WONG si našel střelecký prostor v útočném pásmu a překonal brankáře! Asistence: Adam Cracknell, Jeremy Smith.
    41:39 Fjodor MALYCHIN - 3:3
     
    41:39
    Spartak právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Spartak se hned v úvodu třetí třetiny dočkal vytouženého vyrovnání! Do rychlého útoku se dostal Fjodorov, který poslal přihrávku mezi kruhy a osamocený FJODOR MALYCHIN střelou z mezikruží trefil branku! Asistence: Arťom Fjodorov.
    34:57 Kaspars DAUGAVINŠ - 2:3
     
    34:57
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak přidává další branku a snižuje na rozdíl jediné branky! Spartak se dokázal v přesilovce usadit před brankou soupeře a KASPARS DAUGAVINŠ prudkou střelou z pravého kruhu poslal kotouč pod břevno! Asistence: Jakov Rylov, Ilja Zubov.
    26:07 Luke LOCKHART - 1:3
     
    26:07
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Čínský celek přidává třetí branku a znovu odskakuje na rozdíl dvou branek! Kunlun se dostal do protiútoku. Hráči v bílém jeli ve dvou proti jedinému obránci. Spencer Foo poslal přihrávku na levý kruh a LUKE LOCKHART pohotovou střelou překonal brankáře! Asistence: Spencer Foo, Tyler Wong.
    10:00 Kaspars DAUGAVINŠ - 1:2
     
    10:00
    Spartak právě vstřelil branku!
    První třetina plná branek nadále pokračuje! Domácí Spartak bleskově snižuje na rozdíl jediné branky! Na levém kruhu se k puku dostal KASPARS DAUGAVINŠ a pohotovou střelou nad lapačku rozvlnil síť. Asistence: Ilja Zubov, Arťom Fjodorov.
    07:50 Luke LOCKHART - 0:2
     
    07:50
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun přidává druhou branku a odskakuje domácímu celku! Přihrávku do skvělé pozice totiž dostal LUKE LOCKHART, který si položil brankáře a zakončil bekhendem kolem jeho betonu! Asistence: Jake Chelios.
    01:20 Trevor MURPHY - 0:1
     
    01:20
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Kunlun se ze své první střely na branku dostává do vedení! Čínský celek se poprvé v utkání usadil v útočném pásmu. Přihrávku proti hokejce dostal TREVOR MURPHY a prudkou dělovkou otevřel skóre! Asistence: Spencer Foo.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 10. Daugavinš (Zubov, Fjodorov), 35. Daugavinš (Rylov, Zubov), 42. Malychin (Fjodorov), 49. Kutějkin (D. Musin, Nikoncev), 56. Fjodorov (R. Hanzl), 58. Chochlačov, 60. Daugavinš (J. Hudáček) – 2. T. Murphy, 8. Lockhart (Chelios), 27. Lockhart (Foo, Wong), 44. Wong (Cracknell, J. Smith)


    Spartak Moskva: Bespalov (27. J. Hudáček) – D. Musin, Kutějkin, Rylov, Hersley, Gončarov, Kulik, Trišin – Nikoncev, Karsums, R. Hanzl – Daugavinš, Zubov, Fjodorov – A. Galimov, Chochlačov, Malychin – Arkalov, Kokarev, Lvutin – Kotljarevskij.
    Red Star Kunlun: J. Smith (Hrubec) – T. Murphy, Sproul, Chelios, Bartley, G. Reinhart, Šustr – Foo, Lockhart, Wong – Yip, Cracknell, Miller – Brulé, Smith-Pelly, Shinkaruk – DeFazio, Kane, Werek.

    Rozhodčí: Gamalej, Oskirko – Ivanov, Parikov
    thejrc.org