HC UP Olomouc – Engineers Prague 1:8 (kon.) | Akademici Plzeň – HC MUNI 6:1 (kon.)
konec
Akademici Plzeň
6:1 (3:1, 2:0, 1:0)
HC MUNI
Pondělí 27.01.2020, 20:30Univerzitní liga ledního hokeje • 14. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:29
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Složitý přechod přes modrou linii tentokrát Plzni vyšel. JAKUB FASCHINGBAUER se krásnou stahovačkou vyhnul hitu Martina Lašáka, povodil si i střídajícího gólmana Holuba a kotouč zasunul za brankovou čáru. Pohledná individuální akce a zasloužená odměna za skvělý výkon plzeňského útočníka v dnešním duelu. Asistence: Strmiska.
     
    37:34
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Faschingbauer teď krásně našel před brankou najetého PETRA STRMISKU. Tomu střela zřejmě úplně nesedla, ale možná to byl právě klíč k úspěchu. Puk proskočil přes beton Tichona a Akademici vedou už o čtyři branky. Využitá přesilovka a stav 5:1. Asistence: Faschinbauer, Prachař.
     
    31:31
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Teď už je ale všechno jinak a zakončení se povedlo nad míru. Po zablokování střely, které zprostředkoval Pavel Koco, se mezi trojici bránicích hráčů v úniku vrhl JAN ŠIBRA a z tohoto zdánlivě nevyrovnaného souboje vzešel jako vítěz. Pak přetavil perfektní bekhendovou kličku v další gól v brance Masaryk University. 4:1. Asistence: Koco
     
    16:07
    Masarykova univerzita právě vstřelila branku!
    Přečíslení dokázala využít i Masarykova Univerzita. Říčka vyslal na steč Matova, který dokázal odhadnout správný moment k přihrávce a JAN GONOS tak dostal luxusní nabídku na levé křídlo. Z první propálil Frčka, který se už nestihl přemístit. Rychlé snížení na 3:1. Asistence: Matov, Říčka.
     
    15:16
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Tichon nemá svůj den a Akademici to moc dobře vědí. Když se po pasu Švece nabídl prostor JINDŘICHU SKLENIČKOVI při přečíslení tři na jednoho, nad přihrávkou vůbec nepřemýšlel a odhodlal se k rázné střele příklepem. Ta sice šla do horních pater branky, ale na přední tyč. Tohle by měl gólman zvládnout. 3:0. Asistence: Švec.
     
    02:47
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Neuvěřitelné! Další střela, další gól a outsider tohoto utkání vede už o dvě branky. Tentokrát Tichona nelze z ničeho vinit, ránu přes clonící hráče neviděl a ta se podle všeho ještě otřela o PETRA STRMISKU, který je označen coby autor trefy. Asistence: Starý, Šibra.
     
    01:27
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Hned první střela Plzně končí v brance. Gólman Tichon, zřejmě ještě ne plně koncentrovaný na zápas, zaspal proti nahození zápěstím, které na něj vyslal JAROSLAV HŘEBÍK. Puk mu propadl přes lapačku a překvapivě skončil v síti. Domácí se ujímají vedení. Bez asistence.
    Marken.cz

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 2. Hřebík, 3. Strmiska (Starý, Šibra), 16. Sklenička (Švec), 32. Šibra (Koco), 38. Strmiska (Faschingbauer, Prachař), 56. Faschingbauer (Strmiska) – 17. Gonos (Matov, Říčka)


    Akademici Plzeň: Frček (Černý) – Beer, Koco, Prachař, Starý, Soukup – Sklenička, Šibra, Strmiska, T. Kučera, Markov, Hájek, Straka, Hřebík, Rejzek, Šiška, Švec, Faschingbauer.
    HC MUNI: Tichon (41. Holub) – Lašák, Studený, Š. Kučera, Gonos, Grygera, Polesný – Matov, Říčka, Hasoň, Čtvrtníček, Kadlic, Pavel, Vomočil, Heža, Tomaník, Bustin, Strakoš, Račický.

    Rozhodčí: Šperl – Malý, Zimmermann
    bahis siteleri