Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 1:4 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 7:4 (kon.)
konec
HC Slovan Ústí nad Labem
2:4 (1:1, 1:3, 0:0)
SK Horácká Slavia Třebíč
Pondělí 27.01.2020, 18:00 • Zimní stadion Ústí nad Labem • Chance liga - o účast v předkole • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    36:35 Daniel KRENŽELOK - 2:4
     
    36:35
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    A je to opět o dvě branky pro hokejisty z Vysočiny! Z druhé vlny si nabruslil do koncovky DANIEL KRENŽELOK, obdržel přesnou přihrávku od Lukáše Nedvídka a svou ránu procedil mezi betony Davida Stahla! Kotouč se sice jen velmi těsně dostal za brankovou čáru, ale červené světlo se rozsvítilo – 2:4! Asistence: Lukáš Nedvídek.
    35:50 Matyáš FILIP - 2:3
     
    35:50
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Domácí nakonec přesilovku využili a snižují! Vladimír Brož ranou od modré orazítkoval rameno Pavla Jekela a jeho práci dokončil úspěšnou dorážkou MATYÁŠ FILIP – 2:3! Asistence: Vladimír Brož a Pavel Kordule.
    26:23 Martin ŠŤOVÍČEK - 1:3
     
    26:23
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Učebnicová přesilovka v podání Třebíče! Kotouč putoval rychle z hokejky na hokejku, až jej z pravého kruhu uklidil ranou z první MARTIN ŠŤOVÍČEK – 1:3! Asistence: Šimon Szathmáry a Lukáš Nedvídek.
    22:33 Daniel KRENŽELOK - 1:2
     
    22:33
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bílé hvězdy jdou podruhé v utkání do vedení! Skrytá rána DANIELA KRENŽELOKA cinkla o pravou tyč Stahlovy branky a zamířila do sítě – 1:2! Asistence: Jan Václavek.
    15:18 Václav KRLIŠ - 1:1
     
    15:18
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Z čistajasna je srovnáno! Mezi kruhy si našel kotouč VÁCLAV KRLIŠ, který sebral kotouč po průniku Přemysla Svobody a ranou k levé tyči se nemýlil – 1:1! Asistence: Přemysl Svoboda a Šimon Jelínek.
    04:20 Ladislav BITTNER - 0:1
     
    04:20
    Horácká Slavia právě vstřelila branku!
    Bílé hvězdy rozsvítily jako první červené světlo a rozvlnily síť. Michal Furch nahodil kotouč od modré a těsně před Davidem Stahlem jej chirurgicky přesně tečoval LADISLAV BITTNER – 0:1! Asistence: Michal Furch a Petr Kratochvíl.

    Tomáš Suchánek

    Branky a nahrávky: 16. Krliš (Svoboda, Š. Jelínek), 36. Filip (Vl. Brož, Kordule) – 5. Bittner (Furch, P. Kratochvíl), 23. D. Krenželok (Václavek), 27. Šťovíček (Szathmáry, Nedvídek), 37. D. Krenželok (Nedvídek)


    HC Slovan Ústí nad Labem: Stahl (Hamalčík) – M. Vágner (A), Müller, Vl. Brož (C), Mareš, Zukal, Hes (A) – Krliš, Svoboda, Tůma – Filip, Kordule, Severa – O. Bláha, Dörner, Jelínek.
    SK Horácká Slavia Třebíč: Jekel (Do. Svoboda) – Furch, Szathmáry, Padrnos, Nedbal, Kowalczyk, D. Krenželok, Hort – Laš (C), Nedvídek (A), Šťovíček (A) – Psota, Bittner, P. Kratochvíl – Michálek, Václavek, Ferda – Malec, Tadeáš Král, T. Havránek.

    Rozhodčí: Petružálek, Kostourek – Hejl, Podrazil

    Diváci: 430
    thejrc.org