Jekatěrinburg – Barys 2:4 (kon.) | Čeljabinsk – Kazaň 2:4 (kon.) | Čerepovec – Viťaz 1:4 (kon.)
Soči – Jaroslavl 2:4 (kon.) | Spartak Moskva – Kunlun 7:4 (kon.)
po prodl.
Banes Motor České Budějovice
3:2 (1:0, 1:0, 0:2 - 1:0)
HC ZUBR Přerov
Pondělí 27.01.2020, 17:30 • Budvar aréna • Chance liga - o pořadí v play-off • 16. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    60:56 Martin NOVÁK - 3:2
     
    60:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Prodloužení nemělo dlouhého trvání. Motor ho poté, co David Gilbert poslal přihrávku před branku na MARTINA NOVÁKA, který rychle zakončil z bekehndu, převrátil na svou stranu. Asistence: David Gilbert, Ivan Lytvynov.
    54:16 Radek ČÍP - 2:2
     
    54:16
    Přerov právě vstřelil branku!
    Zmatek v českobudějovické obraně znamená vyrovnání! Přerovští utekli dva na nikoho. Samostatné zakončení na sebe vzal RADEK ČÍP, který nadvakrát doťukl kotouč až za brankovou čáru. Asistence: Darek Hejcman.
     
    50:39
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Matěj Svoboda – 2 min., sekání).
    46:08 Jakub NAVRÁTIL - 2:1
     
    46:08
    Přerov právě vstřelil branku!
    Hosté se radují, neboť snižují na jednobrankový rozdíl. Tomáš Doležal našel před branku si najíždějícího JAKUBA NAVRÁTILA, který vystřelil a nedal domácímu brankářovi příliš šancí. Asistence: Tomáš Doležal.
     
    42:11
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Lukáš Endál – 2 min., podrážení).
     
    39:59
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šimon Kratochvil – 2 min., vysoká hůl).
     
    35:24
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Conor Allen – 2 min., sekání).
    35:16 Zdeněk DOLEŽAL - 2:0
     
    35:16
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu druhou branku v přerovské síti! Ivan Lytvynov z vlastního pásma našel dobrou přihrávkou ZDEŇKA DOLEŽALA, který ji ještě lépe přebral a parádním způsobem se vyhnul hostující defenzivě. Poté po blafáku zasunul až za brankovou čáru. Asistence: Ivan Lytvynov, Jan Strmeň.
     
    34:17
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Šimon Kratochvil – 2 min., podrážení).
     
    29:23
    Po delší době jsme zase viděli šanci, která už byla o něco nebezpečnější! Adam Raška stál sám před brankou, kam dostal kotouč přesně svou hůl. Zblízka Petráska ale nepřekvapil, ten domácího útočníka totiž vychytal zásahem svým pravým betonem.
    09:40 Radek PROKEŠ - 1:0
     
    09:40
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Máme tu první branku dnešního zápasu, Motor zužitkoval svůj tlak. René Vydarený nahodil od modré čáry, načež jeho pokus přesně k tyči tečoval RADEK PROKEŠ. Asistence: René Vydarený, Albert Michnáč.
     
    05:48
    Vít Christov se krásně protáhnul skrze přerovskou obranu, načež se dostal sám až před Petráska. Ten ale vytáhl pohotový zákrok a svůj tým uchránil od první inkasované branky. Christov po celé akci ještě dotlačil kotouč na brankoviště, kde ho přerovský brankář přikrývá do své výstroje.
     
    02:49
    Vyloučení v týmu HC ZUBR Přerov (Radek Číp – 2 min., podrážení).
     
    01:38
    Vít Christov si najížděl nikým nehlídaný před branku, kam po chvíli dostal také přihrávku. Rychle letící kotouč ale nedostal na hůl, jak by potřeboval, a rychlou akci z první v branku nepřetavil.

    Adam Pavlíček

    Branky a nahrávky: 10. Prokeš (Vydarený, Michnáč), 36. Z. Doležal (Lytvynov, Strmeň), 61. M. Novák (Gilbert, Lytvynov) – 47. Navrátil (T. Doležal), 55. Číp (Hejcman)


    Banes Motor České Budějovice: Strmeň (Klouček) – Pýcha, Allen, Vydarený, Suchánek, Lytvynov – Babka, Christov, Venkrbec – Holec, Šimánek, J. Kloz – Z. Doležal, M. Novák, Gilbert – Endál, Michnáč, Raška I – Prokeš, Beránek.
    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Klimeš) – Weinhold, Zbořil, Kubeš, Krisl, Forman, Šnajnar, Dřímal – Berger, Hejcman, Číp – T. Doležal, Popelka, Navrátil – Kočica, Moučka, Š. Kratochvil – Matěj Svoboda, Süss, F. Dvořák.

    Rozhodčí: Skopal, Jaroš – Kreuzer, Sedláček
    thejrc.org