Litvínov – Plzeň 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Olomouc 3:0 (kon.) | Vítkovice – Zlín 1:0 (kon.)
K. Vary – Pardubice 2:3 (0:2 po s.n.) | Kometa Brno – Třinec 1:0 (kon.) | Mountfield HK – Kladno 4:1 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
6:1 (4:0, 1:1, 1:0)
HC Kometa Brno
Úterý 28.01.2020, 16:00 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 5. kolo
Partner:
     
    51:17
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácím stačilo deset vteřin na využití výhody dvou mužů v poli. Rána Tadeáše Svobody se odrazila od zadního mantinelu k brněnské brance, kde Ekrt posunul JIŘÍMU KULICHOVI, který se nemýlil. Asistence: Jan Ekrt a Tadeáš Svoboda.
     
    36:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    EDUARD ŠALÉ dostal na levém křídle přihrávku do jízdy, nabral rychlost, díky čemuž přebruslil obránce a natlačil se před branku, kde zasunul kotouč za Bajgarův beton. Asistence:Martin Pigl a František Němec.
     
    21:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovští střelci neztratili gólový apetit ani v kabině. Čech narýsoval z pravé strany krásnou přihrávku do ohně, takže TOMÁŠI ŠILAROVI stačilo jen nastavit hůl a usměrnit kotouč do odkryté branky. Asistence: Ondřej Čech a Tadeáš Svoboda.
     
    16:49
    Piráti právě vstřelili branku!
    Bizoň vyrazil ránu Čecha z pravého kruhu jen nad sebe. Kotouč se snesl za záda hostujícího gólmana, kde si jej v brankovišti jako první našel TOMÁŠ ŠILAR, který vyhnal Bizoně z branky. Asistence: Ondřej Čech.
     
    15:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    A máme tu třígólové vedení Chomutovských poté, co si FILIP DÖRING sjel po levé straně od modré před branku a z první poslal do sítě křižnou přihrávku Kulicha. Asistence: Jiří Kulich a Tadeáš Svoboda.
     
    09:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Využitá přesilovka domácí viditelně povzbudila. Tlak v pásmu za vršil JAN EKRT, jenž po Svobodově přihrávce v situaci dva na jednoho překonal Bizoně ranou zblízka. Asistence: Tadeáš Svoboda a Filip Döring.
     
    08:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí jdou možná trochu kuriózně do vedení. Svobodova střela z levého kruhu propadla Bizoňovi do brankoviště, kde měl snadnou práci JIŘÍ KULICH, protože všichni hostující hráči stáli v domnění, že jejich brankář má puk ve výstroji. Asistence: Tadeáš Svoboda a Dominik Badinka.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 9. Jiří Kulich (T. Svoboda, Dominik Badinka), 10. Ekrt (T. Svoboda, F. Döring), 16. F. Döring (Jiří Kulich, T. Svoboda), 17. T. Šilar (Čech), 22. T. Šilar (Čech, T. Svoboda), 52. Jiří Kulich (Ekrt, T. Svoboda) – 37. Šalé (Pigl, Němec)


    Piráti Chomutov: Bajgar (Ciple) – Poch, J. Strážovský, Husinecký, Rykl, Dominik Badinka, F. Döring – Spudich, T. Šilar, Jiří Kulich, T. Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Ekrt.
    HC Kometa Brno: Bizoň (17. Schnattinger) – Řehák, Fajmon, Ulbricht, Eich, Němec, D. Svoboda – Nesvadba, Nekvapil, Otava, Šalé, Sever, Sedláček, Horký, Pigl, Harmim, Boltvan.

    Rozhodčí: Domský – Bláha, Pěkný.
    thejrc.org