Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC ZUBR Přerov
3:2 (3:1, 0:1, 0:0)
AZ Havířov
Středa 29.01.2020, 18:00 • MEO Aréna, Přerov • Chance liga - o pořadí v play-off • 17. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    27:53 Erik NĚMEC - 3:2
     
    27:53
    Havířov právě vstřelil branku!
    A laxnost Zubrů se Havířovu oplácí kontaktní brankou! Domácí měli velké problémy ve vlastní třetině, kde se jim motal kotouč pod nohama a nedokázali jej dostat na své hole. Rychle proto přispěchal ERIK NĚMEC, který z hranice levého kruhu nechytatelně vymetl horní rožek Petráskovy branky! Ondřej Procházka, Jaroslav Mrowiec.
    19:49 David CHROBOČEK - 3:1
     
    19:49
    Havířov právě vstřelil branku!
    I hosté se dostávají k brance v první třetině a využívají svou přesilovou hru jedenáct vteřin před sirénou! Doktor předložil puk Kotalovi, který u tyče nic neuspěchal a ještě našel před bránou DAVIDA CHROBOČKA, který měl zakončení poměrně usnadněno přesouvajícícím se Petráskem! Asistence: Jakub Kotala, Jakub Doktor.
    07:28 Darek HEJCMAN - 3:0
     
    07:28
    Přerov právě vstřelil branku!
    Ale další pokus o dobytí útočné třetiny už končí zdárně a Zubři tak využitou přesilovkou po sedmi a půl minutách vedou už 3:0! DAREK HEJCMAN předvedl krásnou individuální akci, kdy vzal všechno na sebe, ladně proklouzl středem a tváří v tvář Stezku překonal střelou švihem! Asistence: Lukáš Forman, Michael Petrásek.
    02:45 Jakub NAVRÁTIL - 2:0
     
    02:45
    Přerov právě vstřelil branku!
    Tak to je snový vstup do utkání v podání přerovských Zubrů a opět u toho stála první útočná formace! Osamoceného JAKUBA NAVRÁTILA po okupování pásma našel Kubeš u nechráněné pravé tyče a mladý forvard Přerova se zblízka nemýlil! Asistence: Jakub Kubeš, Roman Pšurný.
    00:26 Jiří KRISL - 1:0
     
    00:26
    Přerov právě vstřelil branku!
    A už po 26 vteřinách je z toho první branka! Havířovští puk ve vlastní třetině nakonec na hokejkách neuhlídali, v rohu jej vybojoval domácí Pšurný s Navrátilem, který jej předložil na modrou JIŘÍMU KRISLOVI. Ten svojí dělovkou od modré čáry propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: Jakub Navrátil, Roman Pšurný.

    Daniel Doležal

    Branky a nahrávky: 1. Krisl (Navrátil, Pšurný), 3. Navrátil (Kubeš, Pšurný), 8. Hejcman (Forman, Petrásek) – 20. Chroboček (Kotala, Doktor), 28. E. Němec (O. Procházka, Mrowiec)


    HC ZUBR Přerov: Petrásek (Postava) – Krisl (C), Kubeš, Weinhold, Zbořil (A), Bodák, Forman, Šnajnar – T. Doležal, Pšurný (A), Navrátil – Berger, Hejcman, Číp – Goiš, Popelka, Š. Kratochvil – Süss, Moučka, F. Dvořák.
    AZ Havířov: Stezka (Štipčák) – Rašner, Mrowiec, Malina (A), Nepokoj, Kachyňa, Chroboček – Kotala (A), E. Němec, O. Procházka – Doktor, Baláž, Bambula – Fridrich, Maruna (C), Dvořák – Bernovský, Danielčák, Pawliczek.

    Rozhodčí: Obadal, Ondráček – Novák, Otáhal

    Diváci: 1195
    thejrc.org