Leicester – Chelsea 2:2 (kon.) | Bournemouth – Aston Villa 2:1 (kon.) | Crystal Palace – Sheffield Utd. 0:1 (kon.)
Liverpool – Southampton 4:0 (kon.) | Newcastle – Norwich 0:0 (kon.) | Watford – Everton 2:3 (kon.)
West Ham – Brighton 3:3 (kon.) | Manchester Utd. – Wolverhampton 0:0 (kon.)
konec
Leicester City
2:2 (0:0)
Chelsea FC
Sobota 01.02.2020, 13:30 • King Power Stadium, Leicester • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Ode mě je to vše, děkuji za pozornost. (15:35:02)
     
    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.
     
    Program pětadvacátého kola Premier League začal přestřelkou na King Power Stadium, Leicester remizoval s Chelsea 2:2. Vše podstatné se v souboji třetího týmu tabulky s tím čtvrtým odehrálo až po přestávce, hosté se krátce po začátku druhé půle dostali do vedení zásluhou Antonia Rüdigera. Foxes se podařilo otočit skóre ve svůj prospěch, když se nejprve prosadil Harvey Barnes a poté využil zaváhání brankáře Caballera Ben Chilwell. Vyrovnání zařídil Antonio Rüdiger, v závěru ještě měli domácí dvě solidní příležitosti, ale Evans ani Barnes nemířili přesně.
     
    90+6
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Domácí ještě reklamovali hru rukou v pokutovém území v podání Rüdigera, německý stoper Chelsea ale zasáhl balon spíše bokem. Penalta se tedy kopat nebude.
     
    90+4
    V dosavadním průběhu nastavení tempo hry trochu opadlo. Změnilo se to až po průniku Harveyho Barnese, který na konci akce nepřesně hledal Iheanacha.
     
    90+3
    Žlutou kartu dostává Jonny Evans (Leicester City).
     
    90+2
    Lišky přestály chvilkový nápor svého soupeře, z okamžité protiakce poté mohl zahrozit Iheanacho, jenže si v kombinaci nevyhověl s Maddisonem.
     
    90+1
    Nastavuje se hned pět minut.
     
    90
    Chilwellovu kolmici se vydal nahánět Harvey Barnes, s kličkou ke středu pole si však na Pereiru nepřišel, stejně jako o chvíli později Choudhury na Christensena.
     
    89
    Rüdiger šel do souboje s Pérezem hodně tvrdě, svůj skluz načasoval velice dobře. Jednalo se o tvrdý zákrok, vše se ale odehrálo v rámci fotbalových regulí.
     
    88
    Hosté tak mohli už potřetí v zápase udeřit ze standardní situace, tentokráte ale obrana Foxes bránění rohového kopu zvládla, jmenovitě to byl Hamza Choudhury.
     
    87
    Söyüncü tentokráte odvrátil balon pouze ke Kantému. Francouzský záložník si položil Evanse, jeho přihrávku na Williana stihl doslova na poslední chvíli zastavit Praet.
     
    86
    Stále se nehraje, což se vůbec nelíbí fanouškům Leicesteru, kteří to dávají najevo hlasitým pískotem. Hudson-Odoi byl ale měl být v pořádku, zas tak strašný zákrok to nebyl.
     
    85
    Na trávníku zůstává ležet Callum Hudson-Odoi, který od padajícího Chilwella inkasoval nechtěný úder loktem do obličeje. Anglický mladík je v péči zdravotníků.
     
    84
    Söyüncü si velice dobře kryl balon tělem, Willian se přes něj nemohl dostat. Brazilský záložník si nakonec počínal za hranici fotbalových pravidel, rozehrávat bude Schmeichel.
     
    83
    Střídání v týmu Chelsea FC: ze hřiště odchází Tammy Abraham, přichází Ross Barkley.
     
    82
    V posledních minutách sledujeme převahu domácího týmu. Lišky se nechtějí smířit pouze s bodem a jsou aktivnější, naopak Chelsea působí spíše pasivně.
     
    81
    Do konce utkání zbývá odehrát ještě deset minut, navíc se určitě dočkáme několikaminutového nastavení. Pohne se ještě skóre, nebo utkání skončí nerozhodně 2:2?

    Vojtěch Tůma

    Branky: 54. H. Barnes (Tielemans), 64. Chilwell (Tielemans) – 46. Rüdiger (Mount), 71. Rüdiger (Mount)

    Karty:   61. Maddison (LEC), 90+3. J. Evans (LEC) – 56. Jorginho (CHE), 76. Kovačić (CHE)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 4:3. Střely mimo: 5:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 16:14.
    Leicester City: Schmeichel (C) – R. Pereira, Söyüncü, J. Evans, Chilwell – Choudhury – Ayoze Pérez, Maddison, Tielemans (80. Praet), H. Barnes – Vardy (80. Iheanacho).
    Náhradníci: D. Ward – Justin, Fuchs, Praet, D. Gray, Albrighton, Iheanacho.

    Chelsea FC: Caballero – James, Christensen, Rüdiger, Azpilicueta (C) – Kanté, Jorginho (74. Kovačić), Mount – Hudson-Odoi, T. Abraham (83. Barkley), Pedro (74. Willian).
    Náhradníci: Arrizabalaga – Tomori, M. Alonso, Kovačić, Barkley, Willian, Batshuayi.

    Rozhodčí: Lee Mason – Simon Long, Mark Scholes

    Diváci: 32 186
    bahis siteleri