Leicester – Chelsea 2:2 (kon.) | Bournemouth – Aston Villa 2:1 (kon.) | Crystal Palace – Sheffield Utd. 0:1 (kon.)
Liverpool – Southampton 4:0 (kon.) | Newcastle – Norwich 0:0 (kon.) | Watford – Everton 2:3 (kon.)
West Ham – Brighton 3:3 (kon.) | Manchester Utd. – Wolverhampton 0:0 (kon.)
konec
Newcastle United
0:0 (0:0)
Norwich City
Sobota 01.02.2020, 16:00 • St James' Park, Newcastle upon Tyne • Anglická Premier League • 25. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný den! (17:56:57)
     
    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:12. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:15.
     
    Je konec! Duel Newcastlu s Norwichem nakonec branku nepřinesl. Hostující Norwich vstoupil do duelu o něco aktivněji a rychle si vypracoval možnost. Samuel Byram ale nechal vyniknout domácího brankáře. Na druhé straně mohl otevřít skóre Joelinton, ale také Tim Krul vytáhl vynikající zákrok. Po změně stran byli mnohem aktivnější hosté. Zejména finský útočník Pukki dělal domácí obraně velké problémy. Jeho zakončení buď postrádalo přesnost nebo vytasil skvělý zákrok gólman Martin Dúbravka.
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Ondrej Duda zahrával v závěru nastaveného času rohový kop, jenže jeho pobídka byla moc prudká a nikdo v dresu Norwiche nedokázal zakončit.
     
    90+3
    Dany Rose se skvěle vrátil na vlastní polovinu a před rozběhnutým soupeřem dokázal obětavou rybičkou odehrát balón na rohový kop.
     
    90+2
    Onel Hernández si naběhl na přihrávku na levou stranu, jenže jeho přízemní centr skončil na noze prvního obránce v černobílém dresu.
     
    90+1
    Nastavují se čtyři minuty!
     
    90
    Po dalším přímém kopu Watfordu poskakoval míč před brankou domácího mužstva. Nejlépe se zorientoval Dany Rose, který míč odpálil do bezpečí.
     
    89
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Lukas Rupp, přichází Mario Vrančić.
     
    89
    Onel Hernández dostal prostor na levé straně, jenže jeho centr do pokutového území byl nepřesný a skončil v rukavicích pozorného Martina Dúbravky.
     
    88
    Dúbravka vyrazil daleko za hranici pokutového území a pomohl svým spoluhráčům s rozehrávkou. Slovenský brankář poslal přihrávku na pravou stranu, jenže tam nebyl nikdo v tmavém.
     
    87
    Miguel Almirón neustál souboj s Buendíou a poroučel se k zemi. Rozhodčí ale viděl zákrok hostujícího fotbalisty jako nedovolený a nařídil rozehrávku pro Newcastle.
     
    86
    Střídání v týmu Norwich City: ze hřiště odchází Alexander Tettey, přichází Onel Hernández.
     
    86
    Exekuce dalšího rohového kopu se ujal Ritchie. Jeho centr však letěl vzduchem moc dlouho a pozorný Tim Krul míč ukryl do rukavic.
     
    85
    Na centr od rohového praporku si naskočil Federico Fernández, který hlavičkoval pod břevno, ale Krul jeho pokus bez problémů vyškrábl na další roh.
     
    84
    Grant Hanley chyboval při malé domů a ve snaze hlavičkoval míč do rukavic jej poslal jen na rohový kop. Do vápna už míří vysocí hlavičkáři Newcastlu.
     
    83
    Newcastle se v závěrečných minutách dnešního duelu nikam nežene. Naopak na hostech je vidět, že hrají o všechno a napadají rozehrávku soupeře opravdu vysoko.
     
    82
    Max Aarons zůstává po souboji s Rosem ležet na trávníku a drží se za levou nohu. Uvidíme, zda bude schopen dnešní duel doběhat až do závěrečného hvizdu.

    Tomáš Kubečka

    Branky:

    Karty:   52. Yedlin (NEW), 80. Bentaleb (NEW) – 44. Cantwell (NRW)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 5:4. Střely mimo: 4:10. Rohy: 8:12. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 10:15.
    Newcastle United: Dúbravka – Yedlin (54. Lazaro), F. Fernández, Lascelles, Clark, Ritchie – Almirón, Bentaleb, Hayden (57. S. Longstaff), Saint-Maximin (79. Rose) – Joelinton.
    Náhradníci: Darlow – Lejeune, Schär, S. Longstaff, Lazaro, Atsu, Rose.

    Norwich City: Krul – Aarons, Zimmermann, G. Hanley, Byram – Tettey (86. O. Hernández), McLean – Rupp (89. M. Vrančić), Duda, Cantwell (67. Buendía) – Pukki.
    Náhradníci: Fährmann – Drmić, Buendía, O. Hernández, Trybull, M. Vrančić, Lewis.

    Rozhodčí: Atkinson – Hatzidakis, Smart
    bahis siteleri