Novosibirsk – Minsk 3:2 (kon.) | Barys – Omsk 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 2:3 (kon.)
Jaroslavl – Jokerit 5:0 (kon.) | Kazaň – Riga 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:0 (kon.)
Soči – Viťaz 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:4 (kon.)
konec
Metallurg Magnitogorsk
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
Avtomobilist Jekatěrinburg
Sobota 01.02.2020, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:02 Brooks MACEK - 2:3
     
    58:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    To jsou věci, Avtomobilist se zničehonic dostává do vedení! Nutno říct, že jen díky obrovské minele domácího brankáře Děmčenka, který za svá záda pustil nenápadné nahození BROOKSE MACKA od modré čáry! Asistence: Nigel Dawes a Peter Holland.
    29:20 Peter HOLLAND - 2:2
     
    29:20
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! Maxim Berezin od modré nahodil puk do předbrankového prostoru, odkud PETER HOLLAND jemnou tečí usměrnil kotouč za Děmčenka! Asistence: Maxim Berezin a Brooks Macek.
    22:56 Dennis RASMUSSEN - 2:1
     
    22:56
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Berezin už se vrátil na led, tlak Magnitky ale stále pokračoval a nakonec je z toho vedoucí gól! Antipin nabil na pravý kruh DENNISI RASMUSSENOVI, jenž se tentokrát trefil nechytatelně ke vzdálenější tyči. Asistence: Viktor Antipin.
    13:09 Alexej VASILEVSKIJ - 1:1
     
    13:09
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Hostům se podařilo poměrně rychle srovnat krok. Bělousov se sice ke střele z mezikruží nedostal, domácí ale posunuli puk jen na vrchol kruhů, kde stál napřažený ALEXEJ VASILEVSKIJ, jehož pokus omylem tečoval O'Dell a puk skončil až za Vasilijem Děmčenkem. Asistence: Anatolij Golyšev.
    07:22 Bogdan POTĚCHIN - 1:0
     
    07:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Magnitka se poměrně brzy dostává do vedení! Bogdan Potěchin dostal nabito na vrchol levého kruhu a puk sice sotva trefil, dezorientovanému Galkinovi ale propadl až do sítě! Trenér Avtomobilistu si poté vybral trenérskou výzvu kvůli podezření na postavení Brandona Kozuna v brankovišti, gól ale platí. Asistence: Brandon Kozun a Eric O'Dell.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 8. Potěchin (Kozun, O'Dell), 23. Rasmussen (Antipin) – 14. Alexej Vasilevskij (Golyšev), 30. Holland (Berezin, Macek), 59. Macek (Dawes, Holland)


    Metallurg Magnitogorsk: Děmčenko (Košečkin) – Antipin, J. Birjukov, Dronov, J. Jakovlev, Vereščagin, Minulin, Va. Antipin – N. Kuljomin, Rasmussen, Loktionov – Mozjakin, A. Nestrašil, Filippi – Kozun, O'Dell, Potěchin – Rožkov, Několenko, Ljubimov – Paršin.
    Avtomobilist Jekatěrinburg: Galkin (Fomin) – Alexej Vasilevskij, Gurkin, Trjamkin, Berezin, D. Bodrov, Mamkin, Valitov – Macek, Dawes, Holland – Golyšev, Dacjuk, Bělousov – V. Popov, Platt, Litovčenko – Ovčinnikov, Kučerjavenko, A. Garejev – Obidin.

    Rozhodčí: Bělov, Ščenjov – Zacharov, Gorděnko

    Diváci: 7229
    thejrc.org