Novosibirsk – Minsk 3:2 (kon.) | Barys – Omsk 4:3 (kon.) | Magnitogorsk – Jekatěrinburg 2:3 (kon.)
Jaroslavl – Jokerit 5:0 (kon.) | Kazaň – Riga 2:0 (kon.) | N.Novgorod – Čerepovec 5:0 (kon.)
Soči – Viťaz 5:4 (kon.) | Spartak Moskva – Dynamo Moskva 0:4 (kon.)
konec
Torpedo Nižnij Novgorod
5:0 (1:0, 3:0, 1:0)
Severstal Čerepovec
Sobota 01.02.2020, 15:00 • KRK Nagornyj, Nižnij Novgorod • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    57:24 Kirill URAKOV - 5:0
     
    57:24
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ještě jedno stvrzení dnešního skvělého výkonu v podání Novgorodu. Verjajev vyjel z rohu hřiště a pohledem kontroloval prostor před sebou. Když viděl KIRILLA URAKOVA, okamžitě mu věnoval svůj pas, což se ukázalo jako skvělé řešení. Útočník Torpeda z otočky zavěsil puk pod horní víko, pavouci neměli nárok. 5:0. Asistence: Danil Verjajev.
    28:42 Damir ŽAFJAROV - 4:0
     
    28:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Další úchvatná souhra, kterou zakončil nad beton Chakimova DAMIR ŽAFJAROV. Přestože hostující celek oplýval aktivitou, Torpedu stačí ke štěstí málo a své šance bez problému využívá. Čerepovec nicméně začíná propadat víc než často. Na branku uháněli kromě Žafjarova i přihrávající Shore a Rattie. Asistence: Drew Shore, Ty Rattie.
    24:02 Denis BARANCEV - 3:0
     
    24:02
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Hodně smolná situace pro hosty. Při přečíslení dva na jednoho Rattie našel pouze připravené betony Šugajeva, ten je ale nedokázal stlačit dostatečně těsně k sobě a dojíždějící DENIS BARANCEV doklepl kotouč do úplně odkryté branky. Jeho druhá trefa znamená konečnou pro Šugajeva v dnešním utkání. 3:0. Asistence: Ty Rattie, Drew Shore.
    21:42 Andrej BELEVIČ - 2:0
     
    21:42
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Teď ale přichází nádherná akce a Torpedo vede už o dva góly. Nahození od modré čáry odskočilo od brankáře Šugajeva až k Šenfeldovi, který ukázal trpělivost a nesobeckost a puk posunul na zcela volného ANDREJE BELEVIČE. Šugajev se přesouval a na jeho pohotovou střelu mohl jen těžko reagovat. Asistence: Anton Šenfeld, Sergej Zborovskij.
    07:18 Denis BARANCEV - 1:0
     
    07:18
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    DENIS BARANCEV nakonec dokázal využít přesilovku, když si najel do nebezpečného prostoru a zpoza brány dostal dobrou přihrávku do jízdy od Paula Szczechury. Obránce domácího celku uklidil puk k tyčce. Asistence: Paul Szczechura, Arťom Aljajev.

    Patrik Czepiec

    Branky a nahrávky: 8. Barancev (Szczechura, Aljajev), 22. Belevič (Šenfeld, Zborovskij), 25. Barancev (Rattie, Shore), 29. Žafjarov (Shore, Rattie), 58. Urakov (Verjajev)


    Torpedo Nižnij Novgorod: Lindbäck (Tichomirov) – Orlov, Barancev, Ch. Genoway, Zborovskij, Aljajev, Volčenkov, Minejev – Žafjarov, Shore, Rattie – Bočarov, Belevič, Šenfeld – Verjajev, D. Iljin, Urakov – Gončaruk, Szczechura, Šachvorostov – Počivalov.
    Severstal Čerepovec: Šugajev (25. Chakimov) – Makejev, Chochlov, M. Chabarov, Kinrade, A. Kulda, Kudako, Baldajev – Monachov, Jakimov, Liška – Geraskin, Trubačjov, J. Morozov – Markovin, Kodola, Petunin – Čižikov, J. Bodrov, A. Alexejev – Nevolin.

    Rozhodčí: Kuljov, Judakov – Galimov, Galovljov
    bahis siteleri