NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:6 (2:0, 0:4, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 01.02.2020, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    Třinec v závěrečném dějství navýšil náskok na čtyři góly, takže ho neohrozili ani dvě chomutovské trefy v závěru. Slezané tedy vyhráli i druhý vzájemný duel v nadstavbě a tentokrát už v normální hrací době. Chomutovské vzepětí přišlo bohužel pozdě. (14:32:10)
     
    Konec zápasu.
     
    59:22
    Dominik Buják na nic nečekal a po přejetí červené čáry nahodil za chomutovskou branku.
     
    58:49
    Teď byl sice kotouč chvíli v útočném pásmu Pirátů, ale na hokejkách a pod kontrolou jej měli Oceláři.
     
    58:30
    Oceláři drží puk daleko od své branky, operují s ním v útočném pásmu.
     
    58:10
    Třinečtí trenéři si pro jistotu vzali oddechový čas, aby se své hráče uklidnili.
     
    58:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tahle stíhací jízda Chomutovksých možná přichází pozdě, ale uvidíme. FILIP DÖRING ujel hostující obraně a bekhendový blafák zakončil pod horní tyč. Asistence: Jan Vostiňák.
     
    57:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ NOVOTNÝ využil dobrého napadání jednoho ze spoluhráčů, který u pravého mantinelu zpomalil třinecké vyhození. Novotný se nerozpakoval a hned napálil puk na branku a uspěl. Bez asistence.
     
    56:38
    Nyní na modrá napřáhl Rykl, Klimek měl hokejku na správném místě, takže puk mezi betony ani nepustil.
     
    55:54
    Znovu sledujeme rozháranější pasáž, v níž nemají gólmani práci.
     
    54:39
    Domácí v plném počtu.
     
    54:16
    Oceláři drželi pásmo, ovšem Piráti pozorně bránili a nyní dostali puk ze svého pásma.
     
    53:38
    Z nejhoršího jsou Piráti venku. První vyloučený hráč je na ledě, pokračuje klasická přesilovka Třince.
     
    53:25
    Hrůzek dostal do levého kruhu křižnou přihrávku, ale trefil jen spodní oblouk branky.
     
    52:57
    Kyselému nesedla rána od modré, takže Ciple měl poměrně snadnou práci a chytil puk na hrudi.
     
    52:39
    Piráty čekají perné chvíle, neboť budou hrát 59 vteřin ve třech proti pěti.
     
    52:39
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Tadeáš Svoboda – 2 min., podrážení).
     
    52:13
    Kašpárek se proháčkoval až před Cipleho, jehož však nepřekonal.
     
    51:58
    Hned po buly Piráti vyhodili a následně se Třinec dopustil ve své přesilovce icingu.
     
    51:38
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Josef Rykl – 2 min., nebezpečná výstroj).
     
    50:59
    Šugár postupoval ve dvojici se Svobodou po levé straně, ale přihrát mezi kruhy nemohl, takže střílel na bližší tyč, kde si puk pohlídal Klimek.
     
    50:32
    Ofsajd Třince.
     
    49:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pánek vystihl na vlastní modré kličkovanou Pavláka a vyrazil kupředu. Po přejetí útoční modré posunul puk mírně doprava za sebe na ADAMA PROCHÁZKU, jehož první ránu Ciple zastavil hranou lapačky. Hostující útočník však volný puk pohotově doklepl do branky. Asistence: Martin Pánek.
     
    48:32
    Svoboda to vzal v přečíslení dva na jednoho na sebe a střílel v podstatě stejně jako před chvílí Spudich. Ze stejného místa rovněž minul vzdálenější tyč třinecké branky.
     
    47:45
    Spudich vybojoval ve středním pásmu kotouč a uháněl na třineckou branku. Měl malinký náskok, ale z hranice pravého kruhu na ose minul vzdálenější tyč.
     
    47:16
    Ani jeden z týmů se nyní nemůže dostat ke kloudnější akci, která by znamenala ohrožení jedné z branek.
     
    45:11
    Po souboji u mantinelu zůstal v rohu po levici Cipleho ležet hostující útočník Kašpárek. Sudí hned po souboji rozpažil, ale pak nechal poměrně dlouho pokračovat hru, přestože Kašpárek ležel na ledě. Až nyní je hra přerušena, ale vypadá to, že s třineckým hráčem to vážné nebude. Na ledě se sice objevila zdravotnice, ovšem Kašpárek odjel na střídačku po svých, i když v obličeji měl bolestivou grimasu.
     
    43:02
    Jeden z domácích hráčů se dostal do kontaktu s Klimkem v brankovišti, takže hlavní sudí přerušil hru a vykázal domácí do středního pásma.
     
    42:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují na rozdíl tří gólů poté, co Kašpárek přihrál přes brankoviště JONÁŠI JOBÁNKOVI, který bez problémů z první zametl puk do chomutovské sítě. Asistence: Alexandr Kašpárek a Michal Ramik.
     
    41:16
    Teď měl Klimek velké štěstí a může děkovat Ročákovi. Hostující brankář totiž nezvládl rozehrávku vedle své branky, takže Svoboda si vzal u zadního mantinelu volný puk a hledal osamoceného spoluhráče mezi kruhy. Do jeho pasu však vložil hůl již zmíněný Ročák, který zabránil pohromě pro třinecké.
     
    40:36
    První akci Pirátů ve třetí třetině táhl po levém křídle, který si obhodil obránce, jehož přebruslil. Po zasekávačce u mantinelu však jeho přihrávku stopla třinecká obrana.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Třinečtí předvedli na začátku druhé třetiny gólovou smršť a po necelých pěti minutách od úvodního vhazování už vedli. Na tři góly potřebovali Slezané tři minuty a 21 vteřin. Do druhé sirény byli i nadále aktivnější a přidali ještě jednu trefu. Třetí dvacetiminutovka začne přibližně ve 14:00.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:59
    Třinec už po buly střelu vyprodukoval, přesto půjde podruhé do kabin mnohem spokojenější.
     
    39:44
    Ciple si poradil se střelou z pravé strany k bližší tyči, takže se ještě jednou v této třetině bude vhazovat.
     
    39:13
    Na druhé straně měl po buly dobrou příležitost Jobánek, ale z levého kruhu vůbec netrefil branku.
     
    39:01
    Se začátkem poslední minuty třetiny se do zakončení prodral Vostiňák, který byl před Klimkem na chvilku sám, ovšem mířil jen do hostujícího brankáře. Domácí útočník po situaci jen smutně svěsil tělo, opřel se o kolena a odjel v předklonu na střídačku.
     
    38:32
    Oba týmy jsou kompletní.
     
    37:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chomutovskou třetinu hrůzy podtrhuje MICHAL RAMIK, který dostal z levé strany do mezikruží přesnou přihrávku a pohotouv ranou vyhnal z pravé šibenice chomutovské branky všechny pavouky. Asistence: Filip Hrůzek a Boris Žabka.
     
    36:34
    Kašpárek s Jobánkem nyní názorně předvedli, že ani akce dva na nikoho nemusí skončit gólem. Hostující útočníci vystihli rozehrávku domácí obrany, před Ciplem si vyměnili kotouč, jenže domácí brankář se na čáře roztáhl, takže Kašpárkovi sebral jasný gól.
     
    36:22
    Po souboji u mantinelu a vzájemném vyloučení se hraje čtyři na čtyři.
     
    36:22
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Perný – 2 min., krosček).
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (Adam Procházka – 2 min., držení).
     
    35:19
    Po tlaku Ocelářů se na vlastní modré zmocnil kotouč Čech, který nakopl vrtuli a uháněl k třinecké brance. Jeho zakončení nemělo gólové parametry, protože ho zezadu atakoval Dominik Buják. Tribunám se tento souboj nelíbil, sudí ho však viděl jako čistý.
     
    33:16
    Na druhé straně dostal Döring přihrávku do jízdy na osu útočného pásma, jenže v tísni mířil jen do Klimka.
     
    32:49
    Slezané upalovali ve třech na jediného obránce, jenže Wawrzkiewicz nezvládl přihrávku z pravé strany na střed. Puk zastavil výborným obranným zákrokem a pádem do dráhy puku Poch.
     
    32:22
    Perného nahození od modré tečoval do protipohybu Klimka jeho vlastní obránce Kyselý. Naštěstí pro Oceláře puk projel kolem brankoviště k mantinelu.
     
    31:07
    Vyrovnání měl na hokejce Spudich, který byl sám před Klimkem. Domácí útočník byl hodně blízko na kličku, proto volil střelu. S tou si hostující brankář poradil. Následně puk přece jen chytil, což se ale nelíbilo domácí střídačce, která reklamovala zásah brankář za brankovou čárou. Po diskuzi hlavního sudího s chomutovskými trenéry se ale nevylučuje.
     
    30:20
    Vypadá to, že Piráti se zmátořili. Teď předvedli pohlednou kombinaci po ose Frollo na modré–Pavlák v rohu a zakončující Vostiňák mezi kruhy. Klimek s velkou námahou tečovanou střelu vytěsnil vyrážečkou nad branku na zadní mantinel.
     
    29:40
    Pirátům nevyšlo založení útoku, jejich přihrávka skončila mimo mantinely, takže se vhazuje na obranné modré Chomutovských u třinecké střídačky.
     
    28:38
    Obrat Třinecké ještě více nastartoval. Ciple teď dvěma zákroky betonem nepřipustil zvýšení náskoku Ocelářů, kteří stříleli z chumlu hráčů před brankou.
     
    28:16
    Piráti znovu marně hledali cestu z vlastního obranného pásma. Změnil to až nyní Novotný, který pálil z pravého křídla na bližší tyč. Klimek jeho pokus sice lapačkou nechytil, ale puk vyplaval vedle jeho levé tyče.
     
    26:58
    Je vidět, že domácí jsou hodně opaření. Ramik na pravém křídle přebruslil obránce, natlačil se do zakončení, ale kotouč za vzdálenější beton Cipleho nezasunul. S následnou dorážkou neuspěl Jobánek.
     
    25:24
    hodně spadlý chomutovský prapor se pokoušel zvednout Pavlák, ovšem Klimek si svou pravou tyč před dvěma pokusy domácího útočníka pohlídal.
     
    24:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Co se hostů nepovedlo před chvílí, to už je nyní skutečností. ALEXANDR KAŠPÁREK sice nejprve z pravé strany minul vzdálenější tyč, jenže o chviličku později dostal z rohu přihrávku na brankoviště, kde nikým nehlídaný poslal puk z první za Cipleho. Asistence: Michal Ramik a Dominik Buják.
     
    23:57
    Moc nechybělo a Oceláři předvedli velký obrat během pár minut. Ciple však bekhend Pánka zblízka vyrazil a obránci odklidil puk do bezpečí.
     
    23:01
    Další ofsajd Pirátů.
     
    22:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    V máme rychle vyrovnáno! Ciple sice první ránu ALEXANDRA KAŠPÁRKA vyrazil, jenže hostující útočník se ve skrumáži dostal k dorážce, která znamená, že na kostce svítí nerozhodný stav. Asistence: Jonáš Jobánek a Dominik Buják.
     
    21:53
    Ofsajd Pirátů.
     
    21:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé třetiny byl ze strany Ocelářů hodně aktivní a důrazný i před hostující brankou. Slezané vše zúročili ve snížení, které obstaral MAREK ROČÁK. Asistence: Petr Przybyla a David Wawrzkiewicz.
     
    21:01
    Ročák zaměstnal z pravého kruhu Cipleho, jehož však trefil jen do hrudi, na které domácí gólman puk udržel.
     
    20:39
    K Jobánkovi se odrazil do pravého kruhu kotouč. Hostující útočník mohl střílet, ale akci ještě vyšperkoval křižnou přihrávkou na Ramika, který však minul branku. Hned z protiútoku vlétl do útočného pásma po pravém křídle Čech, ale Klimek si jeho bekhend na bližší tyč pohlídal.
     
    20:11
    Kovár už nestihl kotouč v útočném pásmu, takže je domácím odpískán ofsajd.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    V úvodním dějství měli kotouč častěji na hokejkách Třinečtí, kteří měli i územní převahu. Góly však dávali Piráti. Ti zásluhou Ondřeje Čecha využili přesilovku a následně zvýšil trochu šťastně Josef Poch. Druhá třetina začne přibližně ve 13:12.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    18:44
    Ciple si znovu poradil s třineckým nahozením, jenže hned po buly měli domácí štěstí. Andrleho pokus od modré vykopl domácí gólman pravým betonem jen před sebe, kde číhal připravený Pánek. jenže však trestuhodně minul prostor mezi třemi tyčemi.
     
    17:40
    Ciple přerušil hru poté, co si nadvakrát poradil se střelou z pravého křídla. Vhazuje před domácím gólmanem.
     
    17:21
    Po buly opět vyrazili Slezané na zteč, Przybyla dostal z rohu parádní pas mezi kruhy, jenže kotouč mu přeskočil čepel, takže hostující útočník se ke střele nedostal.
     
    17:03
    Domácí se nakonec z tlaku nakonec vymanili, jenže nezvládli přechod útočné modré podle pravidel a je jim odpískán ofsajd.
     
    16:46
    Oceláři teď dobrým napadáním nepouští Piráty z jejich pásma, ovšem k přímému ohrožení Cipleho dobrý pohyb hostů zatím nevede.
     
    15:18
    Procházka si sebral u zadního mantinelu volný kotouč a posunul ho bekhendem do levého kruhu, odkud pálil Kašpárek. Jeho rána se od Cipleho odrazila za domácího gólmana do brankoviště, kam však jako první přispěchal obránce a odvezl puk do bezpečí pro Chomutovské.
     
    13:52
    Oceláři situaci po buly zvládli a vyvezli kotouč až do svého útočného pásma. Tam o něj přišli a Spudich si na vlastní obranné modré čáře dovolil kličku na soupeře, čímž získal prostor k postupu kupředu. Následná přihrávka na levé křídlo však přesná nebyla, takže Piráti z akce nic nevytěžili.
     
    13:29
    Čároví sudí signalizoval ofsajd Třince, jehož hráči zasáhli ještě v útočném pásmu chomutovské vyhození, takže ofsajd je posouzen jako úmyslný a vhazuje se po levici Klimka.
     
    12:06
    Svoboda sebral v útočném pásmu puk a upaloval k hostující brance, jeho pokus z pravé strany však byl hodně slabý, protože ho na poslední chvíli vyrušil vracející se Ramik. Následně měl mezi kruhy hodně prostoru Poch, ovšem přes skrumáž těl netrefil branku.
     
    10:28
    Ofsajd Třince.
     
    09:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď měli Třinečtí i dost smůly. JOSEF POCH zastavil na útočné modré vyhození hostů, na nic nečekal a poslal puk směrem k brance. Jeho tečovaný pokus zapadl za záda Klimka, který neměl šanci na změnu směru zareagovat. Bez asistence.
     
    09:15
    Na levém křídle měl čas i prostor vypálit Tomiczek, který hledal skulinu mezi Cipleho betony. Domácí gólman je včas sklapl k sobě.
     
    08:30
    Po buly před Klimkem vyrazili kupředu Oceláři, ale k ohrožení chomutovské branky se nedostali. Stejně se vedlo na druhé straně i Pirátům, jejichž akci vedl po pravém křídle Šugár, jenž však neobešel u mantinelu obránce.
     
    07:45
    Domácí zkoušeli přihrávku od zadního mantinelu před branku, ale Klimek byl u své levé tyče pozorný a puk, který se zastavil o spodní oblouk, přikryl lapačkou.
     
    06:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovským stačila na využití zkrácené přesilovky chvilka. ONDŘEJ ČECH dostal přihrávku na osu a z horní spojnice vrcholů kruhů prostřelil vše před sebou. Asistence: Tomáš Šilar a Jan Spudich.
     
    06:08
    S návratem vyloučeného Oceláře střílel Svoboda z pravého kruhu nad branku. Začala zkrácená přesilovka domácích.
     
    05:47
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec (HL – 2 min., příliš mnoho hráčů). Trest odpyká Dawid Wawrzkiewicz.
     
    05:47
    A je po přesilovce Ocelářů. Hosté drželi puk za svou brankou, jenže špatně střídali.
     
    05:17
    Třinecký pobyt v útočném pásmu neměl dlouhého trvání. Piráti znovu posunuli kotouč mimo své obranné pásmo.
     
    04:51
    Slezané sice drželi pásmo, ovšem Ciple zasahovat nemusel. Nyní Piráti vyhodili přes všechny čáry.
     
    04:08
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dominik Pavlák – 2 min., naražení zezadu + 10 min. osobní trest, naražení zezadu). Trest odpyká Jan Rindoš.
     
    03:46
    Kašpárek dostal přihrávku před branku, ale byl příliš blízko, takže ještě bekhendem hledal před odkrytou brankou někoho ze spoluhráčů. Puk však sebrali obránci a nebezpečí uhasili.
     
    02:40
    Obránce Ocelářů trefil na modré prvního hráče před sebou, čímž de facto založil chomutovské přečíslení dva na jednoho. Šilar neměl díky práci beka šanci přihrát Döringovi, takže z levé strany střílel. Ke smůle Pirátů minul branku.
     
    01:55
    Třinečtí jsou v úvodu zápasu aktivnější, tentokrát však z pravého kruhu mířila jejich střela mimo tři chomutovské tyče.
     
    00:27
    Jako první musel zasahovat domácí gólman Ciple, který vyrazil střelu Wawrzkiewicze z osy na spojnici kruhů před sebe a následně vybruslil i dorážku.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Rykl, F. Döring, F. Hynek – Spudich, P. Šugár, T. Šilar, T. Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Jan Rindoš.

    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Andrle, Ročák, Žabka, P. Buják, D. Buják, Hrůzek – Pánek, Šotkovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Ramik, Kašpárek, Jobánek, Procházka.

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Bublová.
     
    PIRÁTI CHOMUTOV

    Svěřenci Petra Jíry s Kamilem Koláčkem budou chtít v domácím prostředí zvládnout další souboj s týmem, který je v tabulce těsně před nimi. S brněnskou Kometou to vyšlo, nyní je čeká Třinec. Vzhledem k tomu, že chomutovští junioři jedou do Českých Budějovic až v neděli, by mohli nastoupit opory mužstva nastupující v posledních týdnech o kategorii výše. Výjimkou je Jiří Kulich, jenž si v úterním duelu DHL Superpoháru s Plzní ošklivě zlomil ruku a sezóna pro něj skončila.

    POHLED DO STATISTIK PIRÁTŮ:

    Body: 23.
    Skóre: 65:89.
    Bilance: 6-2-1-14.
    Využití přesilovek: 13,39 %.
    Oslabení: 81,97 %.
    Trestné minuty: 351.
    Góly v oslabení: 6.
    Brankáři: Matyáš Bajgar – 14 startů/87,66 %, Daniel Ciple – 5 starty/86,67 %.
    Nejproduktivnější hráč: Jiří Kulich 39 (23+16).
    Nejlepší střelec: Jiří Kulich 23 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Tadeáš Svoboda 20 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Filip Döring 22 (13+9).
    Nejlepší +/-: Jiří Kulich +17 (+32, -15).
    Nejtrestanější hráč: Dominik Perný 65 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ CHOMUTOVA:

    Chomutov – Havířov 3:4
    Chomutov – Přerov 4:5
    Chomutov – Zlín 1:2
    Chomutov – Kometa Brno 6:1
    Liberec – Chomutov 3:1
     
    HC OCELÁŘI TŘINEC

    Svěřenci trenérského triumvirátu René Mucha, Aleš Mach a Daniel Seman nastoupili den před bitvou v Chomutově na ledě Mladé Boleslavi, kde devětkrát inkasovali, takže mají co napravovat. Pod vrcholky Krušných hor zakončí Třinečtí sérii dvanácti venkovních duelů v řadě a do konce nadstavby už je čekají jen a pouze domácí zápasy.

    POHLED DO STATISTIK OCELÁŘŮ:

    Body: 25.
    Skóre: 65:100.
    Bilance: 7-1-2-13
    Využití přesilovek: 16,36 %.
    Oslabení: 81,45 %.
    Trestné minuty: 444.
    Góly v oslabení: 7.
    Brankáři: Matěj Halouzka – 19 startů/88,89 %, Jakub Klimek – 16 startů/88,84 %.
    Nejproduktivnější hráč: Servác Petrovský 27 (21+6).
    Nejlepší střelec: Servác Petrovský 21 gólů.
    Nejlepší nahrávač: Filip Hrůzek 18 asistencí.
    Nejproduktivnější bek: Filip Hrůzek 25 (7+18).
    Nejlepší +/-: Servác Petrovský +9 (+24, -15).
    Nejtrestanější hráč: Filip Hrůzek 88 tr. minut.

    POSLEDNÍCH PĚT DUELŮ TŘINCE:

    Karlovy Vary – Třinec 3:5
    Liberec – Třinec 5:3
    Slavia Praha – Třinec 2:5
    Sparta Praha – Třinec 5:3
    Mladá Boleslav – Třinec 9:3
     
    Piráti vs. Oceláři

    V chomutovské ROCKNET ARÉNĚ se proti sobě postaví týmy z dolní poloviny tabulky skupiny o pořadí v play-off ELIOD extraligy dorostu. O něco lépe je na tom hostující Třinec, který figuruje na čtrnáctém místě s dvoubodovým náskokem na Chomutov, jenž drží poslední postupovou pozici do vyřazovacích bojů.

    Severočeši budou chtít potvrdit předchozí domácí výhru s brněnskou Kometou a v ideálním případě se dostat před svého soupeře, k čemuž potřebují nezopakovat první duel, v němž ztratili plný bodový zisk čtyři vteřiny před koncem normální hrací doby.

    První letošní vzájemný zápas:

    HC Oceláři Třinec – Piráti Chomutov 4:3pp (0:2, 0:0, 3:1 – 1:0)
    Branky:
    46. Šutý, 53. Ramik, 60. Petrovský, 63. Przybyla – 6. a 50. T. Svoboda, 7. Jiří Kulich.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:30.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 7. Čech (T. Šilar, Spudich), 10. Poch, 58. Novotný, 59. F. Döring (Vostiňák) – 22. Ročák (Przybyla, Wawrzkiewicz), 23. Kašpárek (Jobánek, D. Buják), 25. Kašpárek (Ramik, D. Buják), 38. Ramik (Hrůzek, Žabka), 43. Jobánek (Kašpárek, Ramik), 50. Procházka (Pánek)


    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Rykl, F. Döring, F. Hynek – Spudich, P. Šugár, T. Šilar, T. Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Jan Rindoš.
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Andrle, Ročák, Žabka, P. Buják, D. Buják, Hrůzek – Pánek, Šotkovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Ramik, Kašpárek, Jobánek, Procházka.

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Bublová.
    thejrc.org