NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
4:6 (2:0, 0:4, 2:2)
HC Oceláři Třinec
Sobota 01.02.2020, 12:30 • ROCKNET ARÉNA • Extraliga dorostu - o pořadí v play-off • 14. kolo
Partner:
     
    58:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tahle stíhací jízda Chomutovksých možná přichází pozdě, ale uvidíme. FILIP DÖRING ujel hostující obraně a bekhendový blafák zakončil pod horní tyč. Asistence: Jan Vostiňák.
     
    57:10
    Piráti právě vstřelili branku!
    LUKÁŠ NOVOTNÝ využil dobrého napadání jednoho ze spoluhráčů, který u pravého mantinelu zpomalil třinecké vyhození. Novotný se nerozpakoval a hned napálil puk na branku a uspěl. Bez asistence.
     
    49:37
    Třinec právě vstřelil branku!
    Pánek vystihl na vlastní modré kličkovanou Pavláka a vyrazil kupředu. Po přejetí útoční modré posunul puk mírně doprava za sebe na ADAMA PROCHÁZKU, jehož první ránu Ciple zastavil hranou lapačky. Hostující útočník však volný puk pohotově doklepl do branky. Asistence: Martin Pánek.
     
    42:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři odskakují na rozdíl tří gólů poté, co Kašpárek přihrál přes brankoviště JONÁŠI JOBÁNKOVI, který bez problémů z první zametl puk do chomutovské sítě. Asistence: Alexandr Kašpárek a Michal Ramik.
     
    37:40
    Třinec právě vstřelil branku!
    Chomutovskou třetinu hrůzy podtrhuje MICHAL RAMIK, který dostal z levé strany do mezikruží přesnou přihrávku a pohotouv ranou vyhnal z pravé šibenice chomutovské branky všechny pavouky. Asistence: Filip Hrůzek a Boris Žabka.
     
    24:50
    Třinec právě vstřelil branku!
    Co se hostů nepovedlo před chvílí, to už je nyní skutečností. ALEXANDR KAŠPÁREK sice nejprve z pravé strany minul vzdálenější tyč, jenže o chviličku později dostal z rohu přihrávku na brankoviště, kde nikým nehlídaný poslal puk z první za Cipleho. Asistence: Michal Ramik a Dominik Buják.
     
    22:39
    Třinec právě vstřelil branku!
    V máme rychle vyrovnáno! Ciple sice první ránu ALEXANDRA KAŠPÁRKA vyrazil, jenže hostující útočník se ve skrumáži dostal k dorážce, která znamená, že na kostce svítí nerozhodný stav. Asistence: Jonáš Jobánek a Dominik Buják.
     
    21:29
    Třinec právě vstřelil branku!
    Vstup do druhé třetiny byl ze strany Ocelářů hodně aktivní a důrazný i před hostující brankou. Slezané vše zúročili ve snížení, které obstaral MAREK ROČÁK. Asistence: Petr Przybyla a David Wawrzkiewicz.
     
    09:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Teď měli Třinečtí i dost smůly. JOSEF POCH zastavil na útočné modré vyhození hostů, na nic nečekal a poslal puk směrem k brance. Jeho tečovaný pokus zapadl za záda Klimka, který neměl šanci na změnu směru zareagovat. Bez asistence.
     
    06:35
    Piráti právě vstřelili branku!
    Chomutovským stačila na využití zkrácené přesilovky chvilka. ONDŘEJ ČECH dostal přihrávku na osu a z horní spojnice vrcholů kruhů prostřelil vše před sebou. Asistence: Tomáš Šilar a Jan Spudich.

    Libor Kult

    Branky a nahrávky: 7. Čech (T. Šilar, Spudich), 10. Poch, 58. Novotný, 59. F. Döring (Vostiňák) – 22. Ročák (Przybyla, Wawrzkiewicz), 23. Kašpárek (Jobánek, D. Buják), 25. Kašpárek (Ramik, D. Buják), 38. Ramik (Hrůzek, Žabka), 43. Jobánek (Kašpárek, Ramik), 50. Procházka (Pánek)


    Piráti Chomutov: Ciple (Bajgar) – Poch, Frollo, Perný, Kovár, Rykl, F. Döring, F. Hynek – Spudich, P. Šugár, T. Šilar, T. Svoboda, Vostiňák, Čech, Novotný, Pavlák, Jan Rindoš.
    HC Oceláři Třinec: Klimek (Halouzka) – Andrle, Ročák, Žabka, P. Buják, D. Buják, Hrůzek – Pánek, Šotkovský, Jánoš, Tomiczek, Przybyla, Wawrzkiewicz, Ramik, Kašpárek, Jobánek, Procházka.

    Rozhodčí: Knapík – Goltsch, Bublová.
    thejrc.org