NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
3:6 (1:2, 1:2, 1:2)
HC Slavia Praha
Sobota 01.02.2020, 16:00 • RT TORAX ARENA • Chance liga - o pořadí v play-off • 18. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:44
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (David Kohút – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Jan Hudeček – 2 min., hrubost). Trest odpyká Jiří Brodek.
    57:12 Filip VLČEK - 3:6
     
    57:12
    Slavia právě vstřelila branku!
    Poruba má dnes opravdu smůlu. Káňa připravil pozici pro Sikoru, kterého ale vychytal Michajlov. Z protiútoku ale znovu trestali slávisté. Znovu to byla dvojice Vrdlovec – Vlček. FILIP VLČEK se po krásné výměně puku s Vrdlovcem prosazuje potřetí v dnešním utkání a kompletuje hattrick – 3:6! Asistence: Daniel Vrdlovec.
    53:16 Tomáš GŘEŠ - 3:5
     
    53:16
    Poruba právě vstřelila branku!
    Domácí celek znovu snižuje na rozdíl dvou branek. Sikora posunul puk do jízdy TOMÁŠI GŘEŠOVI, který udržel na zádech Bílka a dokázal dotlačit kotouč za Michajlovův beton – 3:5. Asistence: Marek Sikora a Patrik Urbanec.
     
    51:07
    Dnešní utkání sleduje 1032 diváků.
     
    51:07
    Petr Hořava se zjevil na špici sešívaného útoku, Foltána se snažil překonat bekhendovým blafákem, klička se mu ale nepovedla a brankář Poruby dokázal zasáhnout.
    43:24 Daniel VRDLOVEC - 2:5
     
    43:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hudeček se nejprve snažil tečovat puk mimo dosah Michajlova, kotouče se ale ujali slávisté, kteří se rychle dostali do přečíslení. To využil po přesném pasu Vlčka DANIEL VRDLOVEC – 2:5. Asistence: Filip Vlček a Vítězslav Bílek.
     
    39:27
    Vyloučení v týmu HC RT TORAX Poruba 2011 (Marek Sikora – 2 min., hákování).
    37:32 Tomáš GUMAN - 2:4
     
    37:32
    Poruba právě vstřelila branku!
    Je sníženo! Individuální akce TOMÁŠE GUMANA, který se dostal přes Hovorku a následně bekhendovou, nepříliš důraznou střelou, překonal Michajlova – 2:4. Asistence: Petr Maršoun.
     
    32:34
    Slavia se dostala pod tlak. Daniel Krejčí se dostal ke dvěma zakončením. Brankář hostů dokázal obě střely vyrazit, po druhém zákroku ale fauloval Mikuláš Hovorka (SLA) Gřeše.
     
    31:44
    Další tyč za Foltánem. David Šteiner přenechal puk do tandemu Kubicovi, jehož střelu brankář Poruby dokázal vytlačit lapačkou na brankovou konstrukci.
    24:05 Filip VLČEK - 1:4
     
    24:05
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní hokejisté se nejprve zlobili na rozhodčího, který neodpískal tvrdý zákrok na jednoho ze slávistických obránců. Pražané ale následně pokračovali ve hře, vybojovali kotouč a vyslali do úniku FILIPA VLČKA, který přidává po sólu druhou branku v zápase – 1:4. Asistence: Daniel Vrdlovec.
    22:24 Dominik VALÍK - 1:3
     
    22:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    Tak dnes je to tak trochu zápas DOMINIKA VALÍKA! Mladý sešívaný bek si sjel pro odražený kotouč a parádní ranou o horní tyč propálil Foltána. Pro Valíka je to první branka v Chance lize – 1:3. Asistence: David Šteiner a David Kohút.
    19:59 Jan HUDEČEK - 1:2
     
    19:59
    Poruba právě vstřelila branku!
    Tak to je nevídané! Slávisté zbytečně ztratili kotouč ve středním pásmu. Domácí pak rychle obrátili hru a se sirénou dokázal propálit Michajlova JAN HUDEČEK – 1:2. Asistence: Petr Kanko a Filip Dundáček.
     
    16:46
    Naprosto zbytečné vyloučení pro Aleše Furcha (SLA), který inkasuje trest za nesportovní chování, kdy osprchoval po zabrždění brankáře Foltána.
    15:06 David KOHÚT - 0:2
     
    15:06
    Slavia právě vstřelila branku!
    DÁVID KOHÚT dostal od obránce Valíka kotouč do jízdy. Slovenský útočník se pak po pár krocích dostal přes obránce a následně na dlouhou hokejku dokázal poslat puk mimo dosah Foltána – 0:2. Asistence: Dominik Valík a Jindřich Barák.
     
    14:08
    Maršoun připravil obrovskou šanci pro Jáchyma, ten ale nedokázal trefit odkrytou klec! O chvíli později to byl znovu Petr Maršoun, kdo zakončoval, brankář Michajlov tentokrát dokázal zasáhnout.
     
    11:29
    Jaroslav Brož se dostal k bekhendové střele a puk trefil horní tyč! Brankář Foltán poté dokázal udržet puk pod vlastním tělem.
     
    09:16
    Slavia měla další šanci, Kubica ale nedokázal zasunout kotouč za dezorientovaného Foltána. Domácí se ale provinili faulem a na trestnou lavici odjel Jiří Brodek (POR).
    08:23 Filip VLČEK - 0:1
     
    08:23
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Rychlý kontr vedl Bílek, který trochu zahnal přihrávkou Vrdlovce. Ten ale dokázal fantastickou zpětnou přihrávkou najít FILIPA VLČKA, který zakončoval prakticky do prázdné branky. Foltán se přesunout nedokázal – 0:1. Asistence: Daniel Vrdlovec a Vítězslav Bílek.
     
    03:28
    Filip Vlček byl za brankou Poruby sražen obráncem Markem Slavíkem (POR). Porubský bek odjíždí na trestnou lavici za podrážení.
     
    00:14
    Obrovská šance Poruby hned zkraje duelu! Hejda pustil do zakončení Hudečka, kterého však dobře vybruslil Michajlov a připsal si velice důležitý zákrok!

    Martin Kamenik

    Branky a nahrávky: 20. Hudeček (Kanko, Dundáček), 38. Guman (Maršoun), 54. Gřeš (Sikora, Urbanec) – 9. Vlček (Vrdlovec, Bílek), 16. Kohút (Valík, Barák), 23. Valík (Šteiner, Kohút), 25. Vlček (Vrdlovec), 44. Vrdlovec (Vlček, Bílek), 58. Vlček (Vrdlovec)


    HC RT TORAX Poruba 2011: Foltán (Kůdela) – Slavík, Husák, Rudl, Urbanec, D. Krejčí, Dundáček, Pastor – Sikora (A), Hudeček, Gřeš – Guman, T. Jáchym, Maršoun – Kanko (C), Zdeněk, J. Káňa (A) – Ollender, Toman, Brodek.
    HC Slavia Praha: Michajlov (Málek) – Hejda, J. Novák (C), P. Hořava, Veber, Barák, Valík, Hovorka – Vlček, Vrdlovec (A), Bílek – Š. Jelínek, Kuťák, Šmerha – Kubica, Kohút, Šteiner – Hotěk, Furch, Jar. Brož.

    Rozhodčí: Kašík, Vrba – Konvička, Roischel

    Diváci: 1032
    thejrc.org