NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Rytíři Kladno
Sobota 01.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Eden • DHL Superpohár • Skupina A
Partner:
     
    59:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Slávistický obránce trefil pouze blokujícího PETRA HAŠKA, který do prázdné branky definitivně pojišťuje výhru Kladna. Bez asistence.
     
    58:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se 101 sekund před koncem základní hrací doby dostávají opět do vedení! Slávistická obrana si nepohlídala PETRA HAŠKA, jenž sám proti Pánkovi trefil horní část branky. Asistence: Martin Nagy.
     
    46:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se štěstím srovnávají skóre! Akce TOMÁŠE LABUZÍKA po levém křídle by pravděpodobně skončila neúspěšným pokusem o nahrávku na spoluhráče, kotouč se ovšem odrazil od jednoho z kladenských obránců a zapadl do branky. Asistence: Jiří Puczek a Tomáš Mareček.
     
    33:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři si berou zpět vedení. Rychlou kombinaci po vhazování zakončil přesnou střelou MATĚJ ČERMÁK, Pánek neměl nárok. Asistence: Matyáš Šapovaliv.
     
    29:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sešívaná obrana si nepohlídala zadní vrátka a Kladno trestá! Zderadička viděl volného MARTINA NAGYHO, který v brejku bekhendovou kličkou překonává Pánka. Asistence: Jakub Zderadička.
     
    24:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nadvakrát, ale přece! Slávisté využívají svoji první přesilovku v zápase a otáčí skóre. Puczek z pravého kruhu našel na druhé straně MARTINA PETRÁKA, kterému první střelu ještě zblokoval obránce, ale z druhé už prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Puczek.
     
    07:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už ovšem slávistický junior s osmičkou na zádech zamířil přesně! Rychlou akci na levém křídle vyřešil Puczek nahrávkou na volného FILIPA ŠTROMBACHA, jenž srovnává skóre. Asistence: Jiří Puczek.
     
    04:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš v praxi. Ze své první větší střelecké příležitosti vytěžují Rytíři maximum a otevírají skóre utkání. Hašek si v rohu všiml na středu volného MARTINA BLÁHY, jenž tvrdou ranou z první překonává Pánka. Asistence: Petr Hašek a Filip Šimek.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 8. Štrombach (Puczek), 25. Petrák (Puczek), 47. Labuzík (Puczek, Mareček) – 5. Bláha (Hašek, Šimek), 30. Nagy (Zderadička), 34. Čermák (Šapovaliv), 59. Hašek (Nagy), 60. Hašek


    HC Slavia Praha: Pánek (Náhončík) – Matějka, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Slavíček, Křenek, Turek, Labuzík, Petrák, Puczek.
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Staněk, Šmatlák, Zíka, Ticháček, Zderadička, Zich – Klíma, Šimek, Hašek, Sachr, Nagy, Čermák, Bláha, Šapovaliv, Chrenka.

    Rozhodčí: Svoboda – Frodl, Ganger
    bahis siteleri