NY Rangers – Detroit 4:2 (kon.) | Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (po pr.) | Ottawa – Washington 3:5 (kon.)
Carolina – Vegas 3:4 (kon.) | Winnipeg – Boston 1:2 (kon.) | Edmonton – St. Louis 4:2 (kon.)
Anaheim – Tampa 3:4 (kon.) | NY Islanders – Vancouver 3:4 (po pr.) | Buffalo – Columbus 2:1 (po pr.)
Montreal – Florida 4:0 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
3:5 (1:1, 1:2, 1:2)
Rytíři Kladno
Sobota 01.02.2020, 17:00 • Zimní stadion Eden • DHL Superpohár • Skupina A
Partner:
     
    59:57
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Slávistický obránce trefil pouze blokujícího PETRA HAŠKA, který do prázdné branky definitivně pojišťuje výhru Kladna. Bez asistence.
     
    59:43
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Zíka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    59:35
    Slávisté hrají bez brankáře!
     
    58:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři se 101 sekund před koncem základní hrací doby dostávají opět do vedení! Slávistická obrana si nepohlídala PETRA HAŠKA, jenž sám proti Pánkovi trefil horní část branky. Asistence: Martin Nagy.
     
    54:40
    Martin Bláha ujel do samostatného úniku, tváří v tvář Pánkovi ale přestřelil!
     
    52:44
    Výborný zákrok Pánka teď zastavil gólovku Rytířů! Odraženou střelu od zadního mantinelu si našel Matěj Čermák a z první vracel puk směrem na odkrytou branku. Slávistický brankář se ovšem stihl rychle přesunout a kotouč zpacifikoval.
     
    51:34
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Petrák – 2 min., podrážení).
     
    46:58
    Slavia právě vstřelila branku!
    Slávisté se štěstím srovnávají skóre! Akce TOMÁŠE LABUZÍKA po levém křídle by pravděpodobně skončila neúspěšným pokusem o nahrávku na spoluhráče, kotouč se ovšem odrazil od jednoho z kladenských obránců a zapadl do branky. Asistence: Jiří Puczek a Tomáš Mareček.
     
    39:20
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Zíka – 2 min., nedovolené bránění).
     
    33:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Rytíři si berou zpět vedení. Rychlou kombinaci po vhazování zakončil přesnou střelou MATĚJ ČERMÁK, Pánek neměl nárok. Asistence: Matyáš Šapovaliv.
     
    32:14
    Další z agilních kladenských hráčů Šapovaliv se ocitl v několikáté dobré střelecké příležitosti, sám před Pánkem ovšem nedokázal trefit odkrytou část branky. Slávistický brankář ho totiž výborně vyčapal!
     
    30:43
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Mareček – 2 min., pozdní dohrání).
     
    29:15
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sešívaná obrana si nepohlídala zadní vrátka a Kladno trestá! Zderadička viděl volného MARTINA NAGYHO, který v brejku bekhendovou kličkou překonává Pánka. Asistence: Jakub Zderadička.
     
    25:09
    Chrenka nebyl dalek tomu, aby vyrovnal. Po akci spoluhráče střílel z první na pravém křídle a trefil tyčku!
     
    24:02
    Slavia právě vstřelila branku!
    Nadvakrát, ale přece! Slávisté využívají svoji první přesilovku v zápase a otáčí skóre. Puczek z pravého kruhu našel na druhé straně MARTINA PETRÁKA, kterému první střelu ještě zblokoval obránce, ale z druhé už prostřelil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Jiří Puczek.
     
    22:22
    Vyloučení v týmu Rytíři Kladno (Klíma – 2 min., podrážení).
     
    17:33
    Vyloučení v týmu HC Slavia Praha (Klatt – 2 min., držení).
     
    07:47
    Slavia právě vstřelila branku!
    Teď už ovšem slávistický junior s osmičkou na zádech zamířil přesně! Rychlou akci na levém křídle vyřešil Puczek nahrávkou na volného FILIPA ŠTROMBACHA, jenž srovnává skóre. Asistence: Jiří Puczek.
     
    04:21
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Nedáš, dostaneš v praxi. Ze své první větší střelecké příležitosti vytěžují Rytíři maximum a otevírají skóre utkání. Hašek si v rohu všiml na středu volného MARTINA BLÁHY, jenž tvrdou ranou z první překonává Pánka. Asistence: Petr Hašek a Filip Šimek.
     
    02:55
    Obrovská šance pro Slavii gólem nakonec nekončí! Labuzík při svém výpadu na pravém křídle věděl, že proti dvěma obráncům Kladna nemá šanci, a počkal s nahrávkou na z druhé vlny najíždějícího Hradila. Ten dokázal objet na led si lehajícího brankáře Novotného a nahodil puk před odkrytou branku, kde se k němu málem dostal Hasil. Bůhví proč puk neskončil v síti.

    Šimon Rogner

    Branky a nahrávky: 8. Štrombach (Puczek), 25. Petrák (Puczek), 47. Labuzík (Puczek, Mareček) – 5. Bláha (Hašek, Šimek), 30. Nagy (Zderadička), 34. Čermák (Šapovaliv), 59. Hašek (Nagy), 60. Hašek


    HC Slavia Praha: Pánek (Náhončík) – Matějka, Němeček, Bureš, Mareček, Srdínko, Klatt – Kižlin, Štrombach, Havrda, Hradil, Hasil, Slavíček, Křenek, Turek, Labuzík, Petrák, Puczek.
    Rytíři Kladno: Novotný (Burda) – Staněk, Šmatlák, Zíka, Ticháček, Zderadička, Zich – Klíma, Šimek, Hašek, Sachr, Nagy, Čermák, Bláha, Šapovaliv, Chrenka.

    Rozhodčí: Svoboda – Frodl, Ganger
    bahis siteleri